به گزارش گروه حماسه و جهاد دفاعپرس، «حسین زاهدی» مدیرعامل گروه سرمایهگذاری عمران و ساختمان معین کوثر از خروج این سازمان از ۲ پروژه زیانده به نفع مردم و جامعه ایثارگری اظهار داشت: ساخت برجهای دوقلوی خرمآباد لرستان ۱۰ سال پیش آغاز و قرار بود ۳ ساله تمام شود، اما رها شد لذا مدتی پیش با شهرداری و مسئولان شهری خرم آباد توافق کردیم که تمام امتیاز پروژه برجهای دوقلو در اختیار شهرداری خرمآباد قرار گیرد.
مدیرعامل گروه سرمایهگذاری عمران و ساختمان معین کوثر ادامه داد: کارشناسان کانون دادگستری خرمآباد بایستی حجم کارهای انجام شده را برآورد قیمت کنند تا بر اساس آن، سازمان اقتصادی کوثر ۵۰ درصد عایدی مبلغ را در بخش سود ده و اشتغالآفرینی استان لرستان مانند دامپروری، کشاورزی و معادن سرمایهگذاری کند.
وی افزود: مشابه این پروژه هم در شهر یاسوج استان کهگیلویه و بویر احمد بود که آن نیز قریب به ۱۰ سال در مرحله گودبرداری متوقف شده است. شریک سازمان اقتصادی کوثر در آنجا سازمان املاک و مستغلات تأمین اجتماعی بوده که این پروژه نیز تعیین تکلیف و فک قرارداد آن توسط دادگاه ابلاغ شده و بایستی سازمان تأمین اجتماعی آن را تحویل بگیرد.
زاهدی با اشاره به فعالیتهای قابل توجه سازمان اقتصادی کوثر در بخش مولدسازی تصریح کرد: سال گذشته تعدادی از املاک و اراضی سازمان که سالهای زیادی راکد و کم بازده بودند در دستور مولدسازی قرار گرفتند. مانند توسعه و تجهیز مجموعههای اقامتی و ورزشی استانهای ایلام، کرمانشاه و شهر ساری. همچنین املاک راکدی در شهرهای مشهد، مازندران، شهر ری و منطقه ۱۷ تهران تماماً به نفع جامعه ایثارگری و مردم آن منطقه مولدسازی شدند.
وی افزود: در ادامه سیاست ابلاغی مولدسازی، سازمان اقتصادی کوثر در سال گذشته ساخت ۱۳۰۰ واحد مسکونی را آغاز کرد که این عدد در سال جاری به ۲۰۰۰ واحد مسکونی رسیده است.
مدیرعامل گروه سرمایهگذاری عمران و ساختمان معین کوثر گفت: با هماهنگیهای لازم بین سازمان اقتصادی کوثر و وزارت راه و شهرسازی در آینده نزدیک، شاهد احیای دوباره کارخانه راکد بتنریزی پاکدشت خواهیم بود تا در حوزه صنعتیسازی مسکن فعال شود.
زاهدی در پایان شاخصهای تسریع، ارتقای کیفی و ارزانسازی ساخت مسکن را ۳ رویکرد و ویژگی اصلی احیای کارخانه بتنریزی پاکدشت برشمرد.
انتهای پیام/ 141