به گزارش گروه فرهنگ و هنر دفاعپرس، مرکز سینوا مبتکر پلتفرم «انتشار و آرشیو آثار سرود و جمعخوانی» است و تا کنون بیش از ۱۴۰۰ اثر صوتی و تصویری را با شناسنامه کامل و متن شعر منتشر کرده است.
حامد اسماعیلی مدیر مجموعه سینوا در مورد این رویداد گفت: اولین پویش سرود کشور توسط مرکز سینوا بر روی تیتراژ فیلم سینمایی «منطقه پرواز ممنوع» طراحی و در سال ۱۳۹۸ اجرا شد.
اسماعیلی ادامه داد: طبق آمار و تحلیلهای بدست آمده توسط کارشناسان ما، برآورد میشود در کشور حدودا ۴۵۰ تا ۵۰۰ گروه جمعخوانی مولِد و فعال و همچنین ۱۵ تا ۲۰ هزار گروه جمعخوانی غیرمولد فعال وجود دارد. از این رو یکی از مهمترین رسالتهای مرکز سینوا تسهیل در امر تشکیل گروههای تربیت-محور و توانمندسازی آنهاست. از آنجایی که این نیاز به شکل تقاضا از سوی تعداد زیادی از مخاطبان سکوی انتشار سینوا همه روزه مطرح شده و میشود، بر آن شدیم تا چندین اردوی مهارتی که شامل آموزشها و مهارتهای کاربردی ست و با دقت بالایی برای گروههای سرود، سفارشیسازی شده، طراحی و اجرا کنیم.
وی افزود: اردوهای مهارتی شامل عناوین و سرفصلهایی تئوری و عملی است که برای علاقهمندان و فعالان حوزه سرود در سراسر کشور برگزار میشود. عناوینی همچون: هنر عضوگیری، صداسازی، تحلیل شعر و ترانه سرود، نمایش-اجرا-حرکت، رهبری اجرای گروه. این اردوها به توانمندسازی گروههای موجود و تشکیل گروههای سرود جدید کمک میکند.
مدیر مجموعه سینوا در خصوص اهداف مهم این اردو گفت: ارتقاء سطح کیفی سرود با تاکید جدی بر وجوه تربیتی آن، تقویت مربیان و اعضای گروههای سرود و کشف استعدادها، زمینهسازی برای تشکیل گروههای سرود جدید و ارتباطگیری و شبکهسازی بین علاقهمندان و فعالان این حوزه از مهمترین اهداف برپایی این اردوهای مهارتی است.
اسماعیلی با بیان اینکه علاقهمندان برای شرکت در این اردوها باید تا ۱۰ تیر ماه مراحل ثبت نام خود را انجام دهند، گفت: اردوهای مهارتی ما از ۲۱ تا ۲۳ تیر ماه در حوزه هنری انقلاب اسلامی به نشانی تهران، خیابان سمیه نرسیده به خیابان حافظ برگزار میشود و محدودیت سنی و جنسیتی ندارد.
مدیر مجموعه سینوا با بیان اینکه با پایان اردو، سنجش و ارزیابی پایانی اردو به دو صورت تئوری و عملی صورت میگیرد و شرکتکنندگان گواهی شرکت در اردو و کارنامه دریافت میکنند، گفت: برای شرکتکنندگانی که با موفقیت آزمون پایانی را پشت سر بگذارند، برنامههای حمایتی خاصی از جمله پشتیبانی آموزشی، حمایت معنوی برای استفاده از منابع و امکانات بومی در جهت تشکیل و حفظ گروه و نیز تولید اثر در نظر گرفته شده است.
انتهای پیام/ 121