به گزارش دفاعپرس از اراک، تیر سال ۱۳۶۰ سالگرد فاجعه بمب گذاری در دفتر حزب جمهوری اسلامی است؛ فاجعه خونباری که منجر به شهادت آیتالله بهشتی، دبیر کل حزب و ۷۲ تن از یاران امام شد که اکثر آنها مسئولیتهایی را در اداره امور کشور بر عهده داشتند.
حجتالاسلام علیرضا سلیمی نماینده مردم محلات و دلیجان و عضو هیات رئیسه دوره یازدهم مجلس ضمن گرامیداشت سالروز شهادت آیت الله دکتر بهشتی و ۷۲ تن از یارانش، اظهار داشت: شهید بهشتی فردی مدیر و مدبر در حوزههای مدیریتی و شخصی توانمند و دانشمند در تدوین قانون اساسی بود.
وی افزود: شهید بهشتی شخصی بود که در حوزههای مختلف علمی صاحب نظر بود و دارای یک روحیه و نگاه انقلابی، دقیق و جامع بود و همین ویژگیها باعث تسلط وی در تدوین قانون اساسی شد.
عضو هیات رئیسه دوره یازدهم مجلس عنوان کرد: شهید بهشتی شخصی دنیا دیده بود و قانون اساسی کشورهای مختلف را مطالعه و تسلط کافی به آنها داشت که نگاه دقیق، عمیق، جامع و اسلامی از او یک اندیشمند برجسته بوجود آورد.
حجتالاسلام سلیمی با بیان اینکه شهید بهشتی یک عالم برجسته در بحث حقوق بود، گفت: ویژگیهای برجسته شهید بهشتی و اطلاعات وی در حوزه حقوق باعث تدوین قانون اساسی کامل و جامع جمهوری اسلامی ایران زیر نظر ایشان در حوزههای مختلف شد.
وی بیان کرد: کسی نمیتواند منکر نقش برجسته شهید بهشتی در تدوین قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران شود به همین علت با بررسی کلمه به کلمه و جمله به جمله قانون اساسی در مییابیم که جملات به تعبیری کامل و جامع هستند.
عضو هیات رئیسه دوره یازدهم مجلس شورای اسلامی افزود: جملات به کار برده شده در قانون اساسی به عبارتی چند بعدی و عمیق است که این ویژگیها نشان دهنده توانایی و تسلط بالای شهید بهشتی در حوزههای مختلف است.
حجتالاسلام سلیمی تصریح کرد: شهید بهشتی دردهای مردم را میشناخت و با تسلط برای درمان این دردها در حوزههای مختلف از جمله اقتصادی، سیاسی، اجتماعی، آزادیهای مشروع، خانواده، بخش خصوصی و حوزههای حکمرانی و قواهای مختلف راهکار داشت.
انتهای پیام/