به گزارش گروه حماسه و جهاد دفاعپرس، روابط عمومی بهشت زهرا (س) در واکنش به کلیپ صحنهسازی شدهای که با عنوان «تخریب گلزار شهدای بهشت زهرا (س)» در فضای مجازی منتشر شده است، بیانیهای منتشر کرد. این بیانیه به شرح زیر است:
اما واقعیت ماجرا چیست؟
۱- قطعات گلزار شهدای بهشت زهرا (س) بهعنوان یکی از بزرگترین ظرفیتهای معنوی و میراث هویتی کشورمان دارای نابسامانی کالبدی و مشکلات زیرساختی فراوانی بوده که در طرح بهسازی با رعایت ملاحظات رهبر انقلاب و خانواده شهدا در دستور کار مرمت توسط سازمان بهشت زهرا (س) و شهرداری تهران قرار گرفته و یک بلوک از قطعه ۵۰ با همراهی و رضایت خانوادههای معظم شهدای این قطعه در اردیبهشت ۱۴۰۲ به بهرهبرداری رسیده است و بر خلاف ادعای مطرح شده توسط فرد معلومالحال، در جریان حضور رهبر معظم در گلزار شهدا (۱۱ بهمن ۱۴۰۱) با رضایت ایشان از این طرح استمرار یافته است.
۲- طرح بهسازی با یکسانسازی متفاوت است. در طرح بهسازی که مورد استقبال خانوادههای معظم شهدا و زائران شهدا نیز قرار گرفته با حفظ سنگ مزار، حجله و کتیبههای شهدا، اقدام به مرمت کف، سقف، نور و فضای سبز میشود و خانوادههای شهدا در دیگر قطعات بهشت زهرا نیر طی درخواستهای متعدد خواستار اجرای این طرح در سایر قطعات شدهاند که پیرو این درخواستها کار بهسازی بلوک دوم قطعه ۵۰ گلزار شهدای بهشتزهرا نیز آغاز شده است.
۳-، اما یک فرد معلومالحال و سابقهدار که سابقه کیفری دارد، امروز در اقدامی زشت و تحریف شده، تصاویری قدیمی که مربوط به طرح یکسانسازی سالهای قبل بوده را با صحنهسازی منتشر کرده است.
این فرد که به دلیل انحرافات گسترده، پدر و مادرش هم در بیانیهای رسمی از وی اعلام برائت کردهاند، با وجود اطلاع از رضایت رهبر انقلاب، در اقدامی سخیف به خانوادههای معظم شهدا بیاحترامی و آنها را تهدید کرده است که باید علیه بهسازی قبور شهدا موضع بگیرند که با ایستادگی و مخالفت خانوادههای معظم شهدا روبهرو شده و مجبور به ترک گلزار شده است.
در پایان این اطلاعیه آمده است: سازمان بهشت زهرا (س) حق شکایت و پیگیری قضایی را با مستندات کافی بر خود محفوظ میدارد.
بهشت زهرا (س) بزرگترین آرامستان ایران و در جوار حرم امام خمینی (ره) در جنوب تهران واقع شده است، فعالیت این آرامگاه رسماً در سال ۱۳۴۹ خورشیدی آغاز و این آرامستان ابتدا ۳۱۴ هکتار وسعت داشت که در سال ۱۳۷۶ بخش شمالی به مساحت ۱۱۰ هکتار و در سال ۱۳۸۷ بخش شرقی به مساحت ۱۶۰ هکتار خریداری و به آن اضافه شد.
بهشت زهرا (س) در حال حاضر یک میلیون و ۶۰۰ هزار نفر را در خود جای داده است و روزانه به امور ۱۵۰ تا ۲۰۰ نفر از اموات رسیدگی میکند.
گلزار شهدای بهشت زهرا (س) مدفن ۳۴ هزار شهید گلگون کفن و چهار هزار شهید گمنام هشت سال جنگ تحمیلی، انقلاب و مدافعان حرم است.
انتهای پیام/ 118