گروه اخبار داخلی دفاعپرس- شهاب شعبانینیا؛ هفته حقوق بشر آمریکایی مجالی است برای پرداختن به سیاهه جنایتهای آمریکا و تبیین سیاستهای ظالمانه دولتمردان آمریکا در قبال ملتها.
اینکه ایالات متحده طی دهههای گذشته چگونه و با چه پشتوانهای توانسته در نقاط مختلف کره خاکی به جنگافروزی و کشتار دست بزند و پاسخگوی اقدامات جنایتکارانهی خود هم نباشد، دلایل مختلفی دارد که بهرهگیری از ابزار رسانه و سناریونویسی جهت اقناع ملتها و بهخصوص مردم آمریکا ازجملهی این دلایل است.
بهعنوان مثال، آمریکاییها در ماجرای حمله به عراق و اشغال این کشور موضوع برخورداری عراق از تسلیحات کشتار جمعی را مطرح کردند؛ اما پس از تصرف عراق هیچگونه مدرک و نشانهای که حاکی از صحت ادعای دولتمردان آمریکایی باشد، یافت نشد.
داستانسرایی آمریکاییها درخصوص بمباران اتمی شهرهای هیروشیما و ناگازاکی و کشتار صدها هزار نفر از مردم بیگناه این دو شهر ژاپن نیز در نوع خود جالب توجه است. مقامات وقت آمریکا در این زمینه ادعا کردند که با بمباران شهرهای یادشده، موجب توقف جنگ و جلوگیری از کشتارِ بیشتر انسانها شدهاند!
البته حتی اگر این ادعا را بپذیریم، چنین ادعایی ثابت میکند که از نظر دولتمردان آمریکا «هدف، وسیله را توجیه میکند»؛ یعنی برای توقف جنگ و دستیابی به صلح میتوان تعداد بیشماری از انسانهای بیگناه را به قتل رساند. جالب است بدانید که گروهک ترویستی منافقین (فرقه رجوی) نیز همین ایده را در ایران اجرا میکردند؛ ایدهای که بر اساس آن، بیش از ۱۷ هزار ایرانی بیگناه ترور شدند و به شهادت رسیدند.
اما جدای از ابزارهای مختلفی که ایالات متحده برای توجیه جنایتهای خویش از آنها بهره میبرد، بهرهگیری از مزدورانی که وظیفهشان بزک کردن چهره کریه آمریکاست، همواره یکی از برگهای برنده این رژیم جنگطلب و مستکبر بوده است.
این مزدوران یا در قالب نفوذی در دستگاههای مختلف کشور به انجام مأموریت خود میپردازند و یا در قالب اشخاصی که با عنوان «سلبریتی» از آنها یاد میشود، وظیفه تطهیر اربابان غربی خود را بر عهده میگیرند.
مثلاً در زمینه تطهیر اقدامات جنگطلبانه آمریکا و محکومیت هرگونه اقدام ایران در دفاع از امنیت کشور و منافع ملی، میتوان به سخنان برخی از همین سلبریتیها اشاره کرد که ضمن زیر سوال بردن حضور قانونی و مشروع مستشاران نظامی ایران در کشورهای سوریه و عراق برای مقابله با داعش و تروریستهای تکفیری، اهانت به شهدای مدافع حرم نیز در کارنامه سیاه آنها دیده میشود.
در واقع آمریکاییها به خوبی دریافتهاند که سرمایهگذاری بر روی قشر موسوم به سلبریتی که خواه ناخواه الگویی برای بخشی از مردم و بهویژه قشر نوجوان و جوان جامعه هستند، میتواند راه را برای سیاستهای استکباریشان هموار کند و با فراغ بال بیشتری به سلطهگری خود ادامه دهند.
در چنین شرایطی، جامعه هدف سلبریتیها نهتنها کمتر مجال تفکر راجع به چرایی حضور نظامیان آمریکایی از هزاران کیلومتر دورتر در این منطقه را مییابد، بلکه با القائات این طیف، نقشآفرینی مؤثر ایران در جبهه مقاومت و مجاهدت مدافعان حرم را محکوم نیز میکند!
با توجه به آنچه بیان شد، میتوان گفت که مسئولان نفوذی، سلبریتیهای خائن و رسانههای داخلی همسو با غرب که وظیفه «مالهکشی» هرگونه اقدام ضدبشری آمریکا را بر عهده دارند، در تمامی این اقدامات، شریک جرم مقامات آمریکایی هستند و خواه ناخواه روزی پاسخگوی خوشخدمتیهای خود به شیطان بزرگ خواهند بود.
انتهای پیام/ 200