به گزارش دفاعپرس از ساری، آیت الله «محمدباقر محمدی لائینی» نماینده ولی فقیه در مازندران امروز در جلسه ستاد شئونات فرهنگی ویژه مناسبتهای مذهبی، ضمن تبریک دهه امامت و ولایت، اظهار داشت: چون به غدیر توجه نشد فاجعه عاشورایی سال ۶۱ اتفاق افتاد اگر چه دشمنان سعی میکنند که این فاجعه به فراموشی سپرده شود، اما شیعیان نگذاشتند این چراغ خاموش شود.
وی افزود: بر ماست که امور مهم برای اهل بیت (ع) را جدی بگیریم و در بزرگداشت بهترین سوژه فرهنگی، تبلیغی، رسانهای، تعلیمی، ترویجی، پژوهشی و اجتماعی سیاسی بهترین قدمها را برداریم و همچنین در زمینه پالایش همه رویدادها و حتی مناسک که در طول تاریخ دستخوش تحریفهای غلط شدند نیز میتوانیم خوب کار کنیم.
آیت الله محمدی لائینی یادآور شد: امروز درباره نماز و طواف در کنار خانه خدا که یک مسئله بین الادیانی بوده بدعتهای بسیار مضحکی اتفاق افتاده که مثلا گاه براساس برخی از برداشتهای خودشان باید برهنه این مناسک را انجام بدهند، درباره واقعه عاشورا نیز شایعه و مباحث غیر واقعی را بیان کردند.
نماینده ولی فقیه در مازندران یادآور شد: مهمتر این است که این حرکت ضداستکباری سیاسی را از بعد سیاسی بودنش جدا کردند، روح استکبارستیزی و ظالمستیزی را از آن گرفتند و تبدیل به محافل و عزاداریهای خنثی و بیاثر یا همان جریان تشیع انگلیسی کردند، وظیفه ما پالایش و سیاست و ترویج ناب است.
این مسئول تاکید کرد: گاهی با عادات جنگیدین سخت است، نباید بگذاریم که بدعتها عادت شود، ماجرای عاشورا و غدیر امانات بسیار سنگینی هستند که در مرحله اول امانتدارانش خودِ ماها هستیم، باید درستش را به مردم تحویل بدهیم، برگزاری مراسمات نیاز به یک وحدت رویه، همگرایی و مشاورههای بین دستگاهی دارد.
وی همچنین عنوان کرد: از مشکلات ما در توسعهنیافتگی در همه زمینهها این است که همگرایی نداریم مثلا شخصی برای دریافت مجوز یک مکان مثلا گردشگری از وزارت نیرو در کنار دریاچه اقدام میکند، از آن طرف آب منطقهای، محیط زیست و جهاد کشاورزی و... چیزهای دیگری میگویند و مخالفت میکنند هر کدام ساز خودشان را میزنند گویی پنجره واحد تدارک دیده نشده که همه یک چیز بگویند.
آیت الله محمدی لائینی با بیان اینکه تمام زمینهای مرغوب استان تبدیل به ساختمان، ویلا و کاخسازی شد، گردشگری ما اینطوری شده؛ تصریح کرد: چه خوب بود که یک مکان عمومی به جایشان ساخته میشد تا همه استفاده کنند نه فقط یک نفر! درآمدزاییاش کجا رفته؟ چرا باوجود جنگل، صنعت و گردشگری و خاک مناسب داریم و استان میگوییم که فقر زیر رنگ سبز استان نهفته است؟
نماینده ولی فقیه در مازندران با تاکید بر اینکه فقر استان زیر لوای بیتدبیریهای ما نهفته است، عنوان کرد: اگر این استان هیچ ظرفیتی نداشت فقط میزبان جمعیت ۳۰میلیونی در سال بود میتوانست درآمد بالایی کسب کند، اما هر کسی ساز خودش را میزند، مردم بیچاره شدند سردرگم هستند.
این مسئول در ارتباط با برگزاری مراسمات مناسبتهای مذهبی یادآور شد: هیئات مذهبی باید یکصدا حرف بزنند و عمل کنند، متولی باید وظیفه خود را شناخته و بهدرستی انجام بدهد، انتظارمان این است که دستگاههای حوزه شئونات فرهنگی در کنار ارائه گزارش، کار کند.
وی خواستار شد: در مرکز این استان ولایی سه روز در مناسبات دهه محرم، ایام غدیر و نیمه شعبان سه تجمع باشکوه و چند هزار نفری را داشته باشیم تا در دنیا انعکاس پیدا کند.
انتهای پیام/