امام جمعه موقت مراغه:

ولایتمداری، سرآمد ارکان دین اسلام است

حجت‌الاسلام «محمدی‌راد» با قرائت روایتی از امام باقر (ع) مبنی بر اینکه مسلمانان باید به پنج رکن عمل کنند، بیان کرد: این ارکان شامل اقامه نماز، پرداخت زکات، روزه‌داری، رفتن به حج و ولایتمداری بوده و ولایت، سرآمد بقیه ارکان است.
کد خبر: ۶۰۲۰۲۴
تاریخ انتشار: ۱۶ تير ۱۴۰۲ - ۱۶:۴۹ - 07July 2023

ولایتمداری، سرآمد ارکان دین اسلام استبه گزارش دفاع‌پرس از آذربایجان شرقی، حجت‌الاسلام والمسلمین «حمید محمدی‌راد» امام جمعه موقت مراغه، در خطبه‌های نماز جمعه این شهرستان با تاکید بر اینکه چهار رکن دیگر باید با ولایتمداری همراه باشد، اظهار داشت: ولی‌فقیه نیز یک نخ باریک از ولایت اهل بیت است و رهبری با تکیه بر همین نقش ولایت، این نظام مقدس را به دفعات از توطئه دشمنان نجات داده است.

حجت‌الاسلام محمدی‌راد اضافه کرد: دشمنان نیز اعتراف می‌کنند که توطئه‌چینی و نقشه‌های یکساله آنان در برابر یک بار سخنرانی رهبری انقلاب اسلامی نقش برآب می‌شود و همین موضوع اهمیت ولایت را در جامعه اسلامی به خوبی نشان می‌دهد.

وی به در پیش بودن سالروز شهادت «میثم تمار» از صحابه امام علی (ع) نیز اشاره کرد و ادامه داد: میثم تمار پیشمرگ شهدای کربلاست و وی را به جرم ولایتمداری به دار آویختند.

حجت‌الاسلام محمدی‌راد همچنین فرارسیدن روز عفاف و حجاب و سالروز کشتار طرفداران حجاب در مسجد گوهرشاد طی سال ۱۳۱۴ را یادآوری کرد و افزود: ملت مسلمان ایران برای حفظ حجاب در طول تاریخ حتی خون خود را نیز نثار کرده‌اند.

امام جمعه موقت مراغه افزود: امروز هم اکثریت جامعه مشتاق حجاب و عفاف هستند که نشانه کرامت انسانی آنان است زیرا خداوند نیز در قرآن کریم می‌فرمایند که «ای انسان برای شما لباس ظاهری و باطنی(عفت) آفریدیم تا مایه کرامت شود».

حجت‌الاسلام محمدی‌راد بیان کرد: متاسفانه برخی مدعیان روشنفکری به حیوانات خانگی خود لباس می‌پوشانند و خودشان برهنه می‌گردند در حالی که بزرگترین خطر بی‌حجابی به خود آنان متوجه می‌شود.

جمعه مصادف با عید بزرگ غدیر خم است؛ روزی که در آن، پیامبر اسلام(ص) هنگام بازگشت از حجةالوداع در ۱۸ ذی‌الحجه سال دهم قمری در غدیر خم، امام علی(ع) را جانشین خود معرفی کرد؛ حاضران در آن واقعه که بزرگان صحابه نیز در میان‌شان بودند، با امام علی(ع) بیعت کردند.

این معرفی بنا به دستور خدا در آیه تبلیغ بود؛ این آیه به پیامبر(ص) دستور می‌داد آنچه خداوند بر او نازل کرده، ابلاغ کند و اگر این کار را نکند، رسالتش را انجام نداده است.

پس از واقعه غدیر آیه اکمال نازل شد که می‌گفت: «امروز دین شما را کامل نمودم و نعمت خود را بر شما تمام کردم و دین اسلام را برای شما پسندیدم.»

معصومان به حدیث غدیر استناد کرده‌اند و نویسندگان و شاعران بسیاری از دوران امام علی(ع) درباره آن اثر خلق کرده‌اند که از جمله مهم‌ترین آنها کتاب الغدیر از علامه امینی است؛ پیامبر(ص) و دیگر معصومان این روز را عید خوانده‌اند و مسلمانان، به‌ویژه شیعیان این روز را جشن می‌گیرند.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها