به گزارش دفاعپرس از اردبیل، حجتالاسلام «قاسم جعفرزاده» عصرامروز (دوشنبه) در همایش سفیران حسینی در آستانه ماه محرم و در بین مبلغان و روحانیون در مجتمع فدک اردبیل اظهار کرد: در کنار شناخت عمیق سیره و معارف اهل بیت، باید در مسیری حرکت کنیم تا ائمه معصومین الگو و محک حرکتی ما بوده و اصلاحگری را منطبق بر این سیره و سلوک انجام دهیم.
وی تصریح کرد: عاشورا و نهضت خونبار امام حسین (ع) جریانی ساری و مستمر است که تقابل حق و باطل را در عصر معاصر نیز به نمایش گذاشته است.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اردبیل گفت: امروز ملت ایران پرچمدار هویت عاشورایی و در مدار عقلانیت، مبانی معرفتی اسلام را به نمایش گذاشته و در سختترین نبرد بین حق و باطل تلاش میکند تا اندیشه متعالی اسلام را به رخ بکشد.
حجتالاسلام جعفرزاده افزود: باید تشنگان معارف اسلام و اهل بیت از این جریان ناب بهره برده و زمینه سیراب شدن آنها در سایه اعتلای چنین هویتی فراهم آید.
وی تلاش دشمن را در بیاصالت نشان دادن فرهنگ عاشورایی بیثمر و بینتیجه دانست و خاطرنشان کرد: فرهنگ عاشورا، چون زنده و تأثیرگذار است، هیچ وقت راه در مسیر بیراهه نمیگذارد چرا که فرهنگ عاشورا به عنوان یک پدیده زنده و بالنده، اخلاق، معرفت و ارزشهای الهی و انسانی را به نمایش گذاشته است.
حجتالاسلام جعفرزاده چرایی ماندگاری عاشورا را بیان کرد و ادامه داد: هر چند این موضوع سر الهی است، اما گریه بشریت معاصر در سوگ الگوی بینظیری همچون امام حسین (ع) نشاندهنده بقا و جاودانگی این جریان ناب است.
وی اضافه کرد: امام حسین (ع) خالصانه و در مسیر عمل صالح جریان عاشورا را رقم زد تا در برابر طاغوت زمان سر تسلیم فرود نیاورد و امروز نیز جمهور اسلامی ایران همین راه عزتمندانه را در نفی استکبار و حرکت آزادیخواهانه بیان میکند.
حجتالاسلام جعفرزاده بیان کرد: پیام سیدالشهدا مبتنی بر حقیقت عالم است و این خود بزرگترین مزیتی است که بشریت در رسیدن به نقطه تعالی از آن بهره و حظ میبرد.
وی آموزههای اسلامی را نقطه تقابل اندیشهها و مکاتب منحط غرب عنوان کرد و گفت: آنچه که در آموزههای اسلامی موج میزند، عقلانیت و قداست امر الهی است که در کربلا ظهور و بروز پیدا کرده و عاشورا را میتوان تجلیگاه این جلوههای بینظیر اخلاقی و معرفتی عنوان کرد.
حجتالاسلام جعفرزاده یکی از ویژگیهای امام حسین (ع) را طغیان در برابر ظلم و جور و نفی ظالمان زمان اعلام کرد و افزود: امام حسین (ع) خصلتهای شایستهای همچون آزادی و آزادگی، اخلاص در عمل، بها دادن به نماز اول وقت و همچنین شجاعت را در وجود خود به نمایش گذاشته و ما باید به اهمیت این مبانی معرفتی همچنین توجه به لقمه حلال بیش از گذشته اهتمام داشته باشیم.
وی در ادامه سخنان خود اظهار کرد: عالمان دینی باید در این شرایط حساس تبیینکننده چنین سیره و سلوک اخلاقمدارانه و عقلگرایانه سیدالشهدا (ع) باشند چرا که عدهای سعی میکنند در فضای مجازی به نام شیعی تبلیغات ضد حرکتهای عقلی و منطقی را انجام دهند.
انتهای پیام/