به گزارش خبرنگار اجتماعی دفاعپرس، پیش از ظهر امروز جمعه ۳۰ تیرماه آیین افتتاح نخستین آشپزخانه اطعام حسینی با حضور سیدابوالفضل پرپنچی، مدیرکل کمیته امداد استان تهران، اعضای شورای مدیران، رؤسای ستادی و اجرایی و جمعی از حامیان و خیران در آشپزخانه مرکز نیکوکاری مکتب الرضا (ع) واقع در منطقه ۱۵ تهران برگزار شد.
سیدابوالفضل پرپنچی، مدیرکل کمیته امداد استان تهران در این آیین، اظهار داشت: طرح «اطعام و احسان حسینی» در قالب طبخ و توزیع غذای گرم و همچنین تهیه، بستهبندی و توزیع بستههای معیشتی میان نیازمندان و با استفاده از ظرفیت مراکز نیکوکاری از اول محرم آغاز شده و تا پایان ماه صفر ادامه دارد.
پرپنچی افزود: همزمان با این مراسم، آشپزخانههای طرح اطعام حسینی در استان تهران به صورت همزمان به بهرهبرداری میرسند.
مدیرکل کمیته امداد استان تهران بیان کرد: سال گذشته ۱۳۲ آشپزخانه در ماه محرم و صفر اقدام به طبخ غذای گرم برای نیازمندان داشتند که تلاش ما این است که این رقم در سال جاری با همکاری نیکوکاران افزایش یابد.
وی تصریح کرد: سال گذشته با همکاری خیران و آشپزخانههای اطعام حسینی بالغ بر چهار میلیون و ۵۰۰ هزار پرس غذای گرم تهیه و میان نیازمندان توزیع شد.
این مقام مسئول با اشاره به اینکه تلاش میکنیم تعداد آشپزخانههای طرح اطعام حسینی در سراسر استان، افزایش یابد، خاطرنشان کرد: آشپزخانههای اطعام حسینی با همکاری کمیته امداد، مراکز نیکوکاری، ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) و مردم نوعدوست و خیر در سطح استان اقدام به طبخ غذای گرم و توزیع بین نیازمندان خواهند کرد.
پرپنچی با اعلام روشهای مشارکتهای مردمی در طرح اطعام حسینی، تاکید کرد: مردم نیکوکار میتوانند با شمارهگیری کد دستوری #۱*۰۲۱*۸۸۷۷*، سامانه تلفن گویا ۷۳۵۵_۰۲۱ و درج عدد ۱۴ و همچنین شماره کارت کمکهای خود را به دست نیازمندان برسانند.
انتهای پیام/ 241