به گزارش خبرنگار دفاعپرس از بیرجند، سردار سرتیپ بسیجی «بهمن کارگر» رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس امروز (چهارشنبه) در دیدار با آیتالله «سیدعلیرضا عبادی» نماینده ولیفقیه در خراسان جنوبی، مأموریت بنیاد حفظ آثار دفاع مقدس را حفظ و نشر ارزشهای ایثار و شهادت و مقاومت دانست و اظهار داشت: کارهای خوبی در این مجموعه انجام شده و ولی هنوز عقبماندگیهایی داریم که باید جبران شود.
سردار کارگر در ادامه با اشاره به فرمایش رهبر معظم انقلاب اسلامی مبنی بر اینکه «اگر دفاع مقدس نبود امروز خبری از هویت، آزادی و استقلال نبود»، افزود: هویت ما از دفاع مقدس نشأت میگیرد و ثمره دفاع مقدس همان مقاومتی بود که شهید «سلیمانی» آنرا در مبارزه با تروریستها رقم زد.
رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس به ساخت مراکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس در سطح کشور اشاره کرد گفت: از سال ۹۶ در مجموع ۲۰ مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس در کشور ساخته و به بهرهبرداری رسیده و امسال نیز پنج مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس در سطح کشور با حضور رئیسجمهور به بهرهبرداری خواهد رسید.
سردار کارگر ادامه داد: طبق قولی که به رهبر معظم انقلاب اسلامی دادهایم تا سال ۱۴۰۴ تمام موزههای دفاع مقدس در سطح ۳۱ استان کشور باید به اتمام برسد که مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس خراسان جنوبی و موزه بینالمللی استکبارستیزی طبس نیز از این همین موارد است و مقرر گردیده تا سال ۱۴۰۳ به بهرهبرداری برسد.
رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس پیرامون تأکیدات آیتالله «عبادی» مبنی بر ساخت محوطه مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس استان در وهله اول جهت برگزاری تجمعات و مراسم دینی و فرهنگی، تصریح کرد: تأکید آیت الله عبادی یک نکته راهبردی و جزو تأکیدات ما نیز است که باید مورد توجه جدی مسئولان امر قرار گیرد.
رئیس ستاد مرکزی راهیان نور کشور توجه به محوطهسازی مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس را مورد تأکید جدی قرار داد و اضافه کرد: از آنجایی که در مرکز فرهنگی دفاع مقدس در وهله اول فضای بیرونی مورد توجه عموم قرار میگیرد باید محوطهسازی و تبلیغات محیطی را به گونهای انجام شود زمانی که مردم از این محل عبور میکنند متوجه تغییرات و اتفاقات شوند.
رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس در ادامه با اشاره به نگارش، تألیف و چاپ کتب دفاع مقدس، گفت: از سال ۱۳۶۹ تا سال ۱۳۹۳ در مجموع ۷۵۰ عنوان کتاب در حوزه دفاع مقدس توسط بنیاد حفظ آثار دفاع مقدس به چاپ رسیده و از سال ۱۳۹۳ تاکنون بیش از هفت هزار عنوان کتاب توسط این مجموعه به چاپ رسیده است.
رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس با تأکید بر اینکه هنوز عقبماندگیهایی در این حوزه داریم که باید جبران شود، بیان کرد: جمعآوری خاطرات رزمندگان و ایثارگران در قالب کتاب امری ماندگار است؛ لذا رزمندگان، جانبازان و آزادگان زیادی داریم که باید خاطرات آنها تبدیل به کتاب شود و به روشهای مختلف از جمله فیلم و سریال و تئاتر در اختیار نسلهای آینده قرار گیرد.
سردار کارگر به ساخت یادمان شهدای گمنام اشاره و با تأکید بر اینکه یادمان شهدا به یک زیارتگاه تبدیل شده و مردم با شهدا انس پیدا میکنند، افزود: در روند ساخت یادمانهای شهدا باید مناطق کمبرخوردار را مورد توجه قرار دهیم و اگر قرار است کمکی صورت بگیرد باید به این مناطق اختصاص پیدا کند.
رئیس ستاد مرکزی راهیان نور کشور به برگزاری اردوهای راهیان نور اشاره و اظهار داشت: قبل از کرونا سالانه هفت میلیون نفر به مناطق عملیاتی جنوب، غرب و راهیان نور دریایی اعزام میشدند که به علت شیوع ویروس کرونا و رعایت دستورالعملهای بهداشتی این آمار تقلیل یافت.
سردار کارگر اضافه کرد: از تأکیدات رهبر معظم انقلاب اسلامی این است ضمن اینکه راهیان نور زمینه آشنایی مردم با دوران دفاع مقدس را فراهم میکند همچنین باید یک آوردهای برای مردم این مناطق داشته باشد که در همین راستا از سال ۹۳ ابلاغ کردیم کاروانهای راهیان نور حق ندارند ارزاق را با خود حمل و یا در ساخت و سازها مصالح و کارگر اعزام کنند، بلکه باید از نیروی مردم همان منطقه استفاده کنند.
رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس در پایان به حوزه فضای مجازی اشاره و خاطرنشان کرد: امروزه مردم با فضای مجازی انس گرفته و ما در مجموعه بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس کارهای بسیار خوبی در این زمینه انجام دادهایم و در حوزه هوش مصنوعی نیز وارد شده و کارهای خوبی در دست تولید است.
انتهای پیام/