کارگردان سینما:

برخی از مسئولان سینمای معنای سینمای استراتژیک را درست نمی‌شناسند

صادق دقیقی گفت: مدیران وعده می‌دهند، اما برای حمایت از تولید پا پیش نمی‌گذارند! شاید علت اصلی این اتفاق این است که ما در برخی گلوگاه‌های مهم با افرادی فاقد تخصص و بی دغدغه مواجهیم که اصلاً معنای سینمای استراتژیک را درست نمی‌شناسند.
کد خبر: ۶۰۹۱۰۹
تاریخ انتشار: ۲۰ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۰:۰۲ - 11August 2023

برخی از مسئولان سینمای معنای سینمای استراتژیک را درست نمی‌شناسندبه گزارش گروه سایر رسانه‌های دفاع‌پرس، «صادق صادق دقیقی» کارگردان سینما در آستانه روز مقاومت اسلامی با انتقاد از شرایط فعلی سینمای مقاومت و ارزشی در کشور اظهار داشت: معضل اصلی ما در سینما مسئولانی هستند که نمی‌خواهند سینمای استراتژیک و حماسی توسعه یابد و برای همین هم هرچقدر فیلمسازان دغدغه‌مند طرح و ایده‌های درخشان به آن‌ها ارائه می‌کنند از تولید این آثار سر باز می‌زنند.

کارگردان فیلم‌های سینمایی «تا آمدن احمد» و «بزرگمرد کوچک» افزود: مدیران وعده می‌دهند، اما برای حمایت از تولید پا پیش نمی‌گذارند! شاید علت اصلی این اتفاق این است که ما در برخی گلوگاه‌های مهم با افرادی فاقد تخصص و بی دغدغه مواجهیم که اصلاً معنای سینمای استراتژیک را درست نمی‌شناسند.

وی ادامه داد: بی شک در حوزه سینمای مقاومت، استراتژیک و حماسی قصه‌های فوق العاده‌ای وجود دارد که هریک از این قصه‌ها اگر دستمایه تولید یک فیلم قرار بگیرند می‌توانند با استقبال بسیار بالای مخاطبان روبرو شوند.

این سینماگر سپس با انتقاد از هدر رفت بودجه‌های دولتی و تولید برخی فیلم‌های بی ثمر و بی اثر توسط برخی نهاد‌ها تصریح کرد: ما بعضاً به اسم سینمای مقاومت، دفاع مقدس و استراتژیک شاهد تولید فیلم‌هایی هستیم که حتی در کشورمان هم نمی‌توانند مخاطب جدی داشته باشند و این در حالی است که ما امروزه نیازمند آن هستیم تا با زبانی جهانی مبادرت به تولید فیلم کنیم. متأسفانه جهان فیلم‌های ما کوچک است و اصلاً تفکری برای اینکه ایده‌های ناب خود را به دنیا اشاعه دهیم نداریم.

صادق دقیقی یادآور شد: بنده سال گذشته طرحی را به بنیاد سینمایی فارابی ارائه دادم که به اذعان بسیاری از چهره‌های مطرح طرحی ناب و درخشان بود، اما مسئولان فارابی این طرح را رد کردند. طرح ما در مورد زنانی بود که سال‌ها قبل پس از شهادت رئیسعلی دلواری در تپه ماهور‌های شیراز جلوی انگلیسی‌ها ایستادند و ۳۰۰ نفر از نیرو‌های انگلیسی را کشتند.

وی در همین راستا خاطرنشان کرد: این زنان که با عنوان زنان لرده دشتستان شناخته می‌شوند الگویی هویت ساز برای زنان ایرانی هستند و مصداق عینی روحیه مقاومت طلبی زنان ایرانی در مقابل استکبار هستند. حال پرسش بنده این است که همین طرح یک خطی از این فیلم آیا از آثاری که فارابی از آن‌ها حمایت کرد و به جشنواره چهل و یکم فجر فرستاد بدتر است؟

کارگردان فیلم‌های سینمایی «مرده خور» و «بچه‌های طوفان» تأکید کرد: بنده معتقدم اگر بخواهیم شرایط در سینما بهتر شود باید آدم‌هایی بیایند و در سینما فیلم بسازند که بدانیم با یک قران یک قران بودجه‌ای که از دولت دریافت می‌کنند چه می‌کنند. ما ملزم هستیم از بیت المال صیانت کنیم و بودجه آن را در راه درست مصرف کنیم؛ همین بودجه‌هایی که هست اگر درست خرج شود و آثار استراتژیک خوب و بدون شعارزدگی ساخته شود همه مردم در داخل و خارج از کشور از آن حمایت خواهند کرد.

صادق دقیقی در پایان این گفتگو افزود: ما در سینما نیازمند غربال گری هستیم؛ غربال گری در بین مدیران و فیلمسازان! اگر این غربال گری رخ دهد ما می‌توانیم آثار استراتژیک تولید کنیم و حتی فیلم‌های مان را در خود آمریکا و انگلستان هم اکران کنیم. این کار نیازمند همت، عزم و اراده جدی و قوی از سوی مدیران بالادستی است و امیدوارم روزی شاهد آن باشیم.

منبع: سینماپرس

انتهای پیام/ ۱۳۴

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار