به گزارش خبرنگار دفاعپرس از یاسوج، امیر سرتیپ «نبی سهرابی» جانشین رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس، امروز (چهارشنبه) در آیین تکریم و معارفه مدیر کل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان کهگیلویه و بویراحمد اظهار داشت: همانطور که رهبر معظم انقلاب اسلامی فرمودند هرچقدر که ملت ایران بعد از گذشت نزدیک به دو قرن، به خاطر عهدنامه ننگین ترکمنچای در روح خود احساس سرشکستگی میکند، اما بهخاطر پیروزیهای دوران دفاع مقدس به خود میبالد و افتخار میکند.
جانشین رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس افزود: وظیفه اداره کل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس تبیین دفاع مقدس با شیوهها و روشهای مختلف از جمله کتاب، فیلم، نمایش و غیره است.
امیر «سهرابی» در ادامه با اشاره به اینکه مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس استان کهگیلویه و بویراحمد حدود ۳۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و تکمیل و تجهیز آن نیازمند مساعدت مسئولان استانی است، بیان داشت: دفاع مقدس، ملت ما را سربلند، مقاوم و شکستناپذیر کرد و قدرت بازدارندگی ما نتیجه ایستادگی مردم در دفاع مقدس بود.
جانشین رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس گفت: فرمانده جبهه توحیدی ما امام خمینی (ره) بود و فرمانده جبهه مقابل ما صدام بود که از فاسدترین حاکمان عرب بود و رزمندگان عراقی که همراه صدام بودند خجالت میکشند که چنین فرماندهای داشتند، این در حالی است که رزمندگان ما افتخار میکنند که فرماندهای مانند امام خمینی (ره) داشتند.
وی با بیان اینکه دفاع مقدس مردان بزرگی از جمله سردار «حاج قاسم سلیمانی» و امیر «صیاد شیرازی» را پرورش داد که شهید صیاد شیرازی پوزه منافقین و شهید سلیمانی پوزه تکفیریها را به خاک مالید، گفت: بخش زیادی از اقتدار امروز ایران اسلامی مدیون دفاع مقدس است و بخش زیادی از تثبیت انقلاب اسلامی، در دفاع مقدس اتفاق افتاد.
امیر «سهرابی» به نقش مردم در دفاع مقدس اشاره داشت و خاطرنشان کرد: مردمی کردن جنگ از ابتکارات و خلاقیتهای امام خمینی (ره) بود؛ اما ما هنوز نتوانستهایم آنطور که شایسته است به نقش مردم در جنگ بپردازیم.
وی با بیان اینکه باید گام دوم انقلاب اسلامی را هم بوسیله مردم پیش ببریم، اضافه کرد: بعد از دفاع مقدس، همه جنگهای منطقه یک طرف آن مردم بودند، به همین دلیل تهاجم به برخی کشورهای منطقه به شکست انجامید چون محور مقاومت، جنگ را مردمی کرده بود.
جانشین رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس گفت: مأموریت بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس، حفظ و حراست از این دستاوردها و ارزشها است؛ اما اینکه چرا باید موزه داشته باشیم و این ارزشها را در آنجا به فرزندانمان بگوییم، موضوعی است که باید بیشتر مورد توجه قرار گیرد.
امیر «سهرابی» تصریح کرد: همه جای دنیا موزههای جنگ دارند و فرزندانشان را به این موزهها میبرند تا افتخاراشان را برای آنها بازگو کرده و حس افتخار و غرور ملی در آنها ایجاد کنند.
وی افزود: جامعه هدف ما نیز کودکان و نوجوانان است و باید با ایجاد موزههای دفاع مقدس و آشنا کردن آنها با تاریخ و فرهنگ دفاع مقدس، احساس غرور ملی را در آنها تقویت کنیم تا به رزمندگان دفاع مقدس و به پرچم و هویت ملی و دینی و فرهنگی خود افتخار کنند.
انتهای پیام/