در آئین بزرگداشت سالگرد شهیدان رجایی و باهنر بیان شد؛

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی: خون شهید مانند قرآن نیاز به تفسیر و تبیین دارد

حجت‌الاسلام تقوی‌ گفت: خون شهید مانند قرآن نیاز به تفسیر و تبیین دارد، به همین دلیل اسرای کربلا در طول دوران اسارت منزل به منزل مظلومیت سیدالشهدا(ع) و یاران آن حضرت را برای مردم بازگو می‌کردند.
کد خبر: ۶۱۳۶۴۲
تاریخ انتشار: ۰۸ شهريور ۱۴۰۲ - ۲۲:۲۶ - 30August 2023

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی: خون شهید مانند قرآن نیاز به تفسیر و تبیین داردبه گزارش دفاع‌پرس از مشهد، حجت‌الاسلام «سید رضا تقوی» نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در آئین بزرگداشت هفته دولت و چهل و دومین سالگرد شهادت شهیدان رجایی و باهنر که عصر امروز در ایوان مقصوره مسجد گوهرشاد برگزار شد، طی سخنانی اظهار داشت: شهیدان جایگاه بسیار والایی در نزد خداوند دارند چرا که شهید قدم در اقلیم عشق گذاشته و در یک چشم به هم زدن به اوج کمالات دست پیدا می‌کند.

حجت‌الاسلام تقوی در ادامه یادآور شد: شرکت در مجالس بزرگداشت شهدا به معنای تجدید بیعت کردن با آن‌ها و همچنین استمداد از روح بلند آن مردان خدایی است. آن‌ها همه دار و ندار خود را در راه خدا فدا کردند به همین خاطر در نزد خداوند آبرو دارند. هرچند شهیدان کار بسیار بزرگی انجام دادند، ولی پاسداری از خون شهیدان نیز از اهمیت بسیاری برخوردار است. ما باید از خون شهیدان پاسداری کنیم تا دشمنان نتواند به حریم پاک آن‌ها نزدیک شوند.

وی همچنین با اشاره به اینکه یکی از درس‌هایی که از نهضت عاشورا می‌گیریم، پاسداری از خون شهدا و رساندن پیام آن‌ها به نسل‌های اینده است، در ادامه تأکید کرد: حضرت اباعبدالله الحسین (ع) در جریان واقعه عاشورا با دشمن جنگید. جنگ نظامی آن حضرت تا ظهر عاشورا ادامه داشت و تمام شد، ولی این اسرای کربلا بودند که با پاسداری از خون سیدالشهدا (ع) و یاران آن حضرت قیام عاشورا را زنده نگه داشتند. به عبارت دیگر؛ اسرای کربلا و در رأس آن‌ها امام سجاد (ع) و حضرت زینب (س) بعد از واقعه عاشورا به تبیین خون شهدای این واقعه پرداختند.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه خون شهید مانند قرآن نیاز به تفسیر و تبیین دارد، در تکمیل صحبت‌های خود افزود: اسرای کربلا در طول دوران اسارت منزل به منزل مظلومیت سیدالشهدا (ع) و یاران آن حضرت را برای مردم بازگو می‌کردند. بنی‌امیه آمده بودند تا با کشتن امام حسین (ع) پرونده اسلام را برای همیشه ببندند، ولی کاروان اسرا با بصیرت‌افزایی مانع رسیدن آن‌ها به مقصودشان شدند. شهدای کربلا خون دادند و این‌ها نیز به تفسیر این خون نشستند و با جهاد تبیین پیام عاشورا را به گوش همه نسل‌های بعد از خود رساندند.

این مقام مسئول در پایان صحبت خود با بیان اینکه اولین روضه خوان سیدالشهدا (ع) بعد از واقعه عاشورا حضرت زینب کبری (س) بود، گفت: امروز هر مجلس روضه که در هرکجای دنیا برگزار می‌شود اعلام بیزاری از ظالم و ستمگر و حمایت از مظلوم است.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار