مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان مازندران:

گسترش محافل روایتگری و خاطره گویی دفاع مقدس از مصادیق «جهاد تبیین» است

سرهنگ «سلامی» گفت: گسترش محافل روایتگری و خاطره گویی دفاع مقدس از مصادیق جهاد تبیین است و از برنامه‌های موثر و فراگیر در‌ حوزه دفاع مقدس خواهد بود.
کد خبر: ۶۱۹۷۰۶
تاریخ انتشار: ۰۶ مهر ۱۴۰۲ - ۲۰:۲۲ - 28September 2023

گسترش محافل روایتگری و خاطره گویی دفاع مقدس از مصادیق «جهاد تبیین» استبه گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از ساری، سرهنگ پاسدار «محمد حسن سلامی» مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان مازندران امروز در مراسم تکریم و تجلیل از پیشکسوتان و بانوان فعال فرهنگی در حوزه دفاع مقدس که در فرمانداری نوشهر برگزار شد، اظهار داشت: شهرستان نوشهر ظرفیت‌های خوبی دارد که نسبت به زنده نگه داشتن ارزش‌های دفاع مقدس اهتمام ویژه‌ای دارند.

سرهنگ سلامی با گرامی‌داشت یاد و نام شهدای استان مازندران و ۴۷۰ شهید شهرستان نوشهر افزود: انقلاب اسلامی در شرایطی شکل گرفت که اسلام و ارزش‌های اسلامی در غربت بودند و انقلاب اسلامی معجزه اسلام در قرن حاضر و هدیه الهی به ملت ایران بود.

این مسئول با بیان اینکه دفاع مقدس معجزه انقلاب اسلامی بود و با شکل گیری انقلاب اسلامی، ظرفیت‌های انقلابی در مسیر رشد و تعالی معنوی قرار گرفت، گفت: بسیاری از مدیران در دوران دفاع مقدس آبدیده شدند.

دفاع مقدس محل رشد و تعالی ملت ایران بود

وی با بیان اینکه دفاع مقدس محل رشد و تعالی ملت ایران بود، اذعان داشت: ویژگی‌های دفاع مقدس در تاریخ انقلاب منحصربفرد بود.

سرهنگ سلامی در ادامه با بیان اینکه روحیه مجاهدت ملت، روحیه معنوی، ایمان، تدیِّن، اخلاص، شجاعت رزمندگان از سلاح نظامی کاربردش بیشتر بود، اذعان داشت: رزمندگان با سلاح معنویت در مقابل دشمن ایستادگی و مقاومت کردند.

این مسئول با اشاره به اینکه حضور آحاد مردم رمز موفقیت در دفاع مقدس بود، ادامه داد: در همه سال‌ها در مقابل مشکلات با حضور مجاهدانه مردم در میدان غائله‌ها خاموش شد و فتنه‌ها شکست خورد و ما موفق شدیم.

سرهنگ پاسدار سلامی با بیان اینکه مساجد پایگاه اعزام و پشتیبانی از جنگ بود و در شرایط سخت جنگ ترکیبی باید با استفاده از ظرفیت مردم به مبارزه با دشمن برویم، بیان کرد: باید جوانان را به راه دین و ایمان هدایت کنیم و ارزش‌های دفاع مقدس را به نسل امروز منتقل کنیم.

وی ادامه داد: گسترش محافل روایتگری و خاطره گویی دفاع مقدس از مصادیق جهاد تبیین است و از برنامه‌های موثر و فراگیر در‌ این حوزه خواهد بود.

سرهنگ پاسدار سلامی با اشاره به تکریم پیشکسوتان دفاع مقدس اضافه کرد: این شهرستان دارای بیش از ۹ هزار رزمنده است و ظرفیت عظیمی است که از انقلاب و دفاع مقدس دفاع کردند.

وی با بیان اینکه یادمان‌های شهدای گمنام از ظرفیت‌های عظیم فرهنگی هستند، گفت: هر یادمان شهید گمنام یک پایگاه فرهنگی انقلاب است و شبانه روز باید فعالیت کند.

این مسئول با اشاره به اهمیت فضای مجازی و مستندسازی نقش رزمندگان و شهرستان در دفاع مقدس خواستار تدوین کتاب و دانشنامه نقش شهرستان نوشهر در دفاع مقدس شد و تصریح کرد: تهیه مصاحبه‌های تاریخ شفاهی رزمندگان نوشهر، سرمایه گذاری در حوزه کودک و خانواده از اولویت‌هاست.

وی از راه اندازی سامانه جامع کشوری برای تحلیل و اریابی فعالیت‌های دفاع مقدس خبر داد و افزود: باید دستگاه‌ها نسیت به ثبت فعالیتهای خود در این سامانه اهتمام لازم را به عمل آورند.

اجرای بیش از ۱۸۰ برنامه دفاع مقدس در نوشهر

«رستم زرودی» فرماندار نوشهر نیز با ارائه گزارش هفته دفاع مقدس اظهار داشت: بیش از ۱۸۰ برنامه در سطح شهرستان برگزار شده که ۴۵ برنامه جزو برنامه‌های شاخص بوده است.

وی، عطرافشانی گلزار شهدا، دیدار با خانواده شهدا و ایثارگران، دیدار با امام جمعه، نهضت جهاد تبیین در محلات، مدارس و مساجد، افتتاح مسکن محرومین و تهیه و توزیع جهیزیه، نهضت مومنانه در بخش لوازم التحریر، نمایشگاه دفاع مقدس در سطح مدارس و محلات، افتتاح المان شهدای گمنام، یادواره شهدای کارگری نوشهر، یادواره‌های شهدا از جمله برنامه‌ها برشمرد.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار