به گزارش خبرنگار دفاعپرس از خرم آباد، حجتالاسلام والمسلمین «سید امیر ابراهیمی» مسئول نشر آثار و ارزشهای مشارکت روحانیت در دفاع مقدس لرستان در مراسم غبارروبی گلزار شهدای گمنام خرم آباد که به مناسبت هفته دفاع مقدس، باحضور جمعی از روحانیون لرستان انجام شد، اظهار داشت: در دوران دفاع مقدس شوق جهاد و قرار گرفتن در شمار مجاهدان راه خدا و کسب رضایت حق در سایه ادای تکلیف، در وجود آحاد رزمندگان به ویژه روحانیان که دوشادوش بسیج مردمی، سپاه انقلابی و ارتش مکتبی در خطوط مقدم حاضر می شدند، موج می زد.
وی افزود: حضور روحانیان را در جبهههای نبرد، به سه شکل بود؛عده ای برای تبلیغ به جبههها اعزام میشدند. آنها سنگرهای خط مقدم را به مسجد و کلاس درس و احکام تبدیل میکردند. برخی از روحانیان به منظور رزم وارد جبهه ها میشدند و به صورت بسیجی و بدون لباس روحانیت در جبههها حضور داشتند. شکل سوم حضور روحانیان در مناطق جنگی، تلفیقی از دو صورت قبلی و به گونه رزمی ـ تبلیغی بود که هم در زمینه نبرد و رزم موفق بودند.
حجت الاسلام ابراهیمی گفت: روحانیون در خط مقدم جبهه، همچون دیگر رزمندگان سلاح در دست با دشمن میجنگیدند و معمولاً لباس رزم سپاه یا ارتش یا بسیج را بر تن داشتند و تنها عمامه ای بر سر میگذاشتند و در مواقع مناسبی نیز به وعظ و ارشاد و تبلیغ و اقامه نماز جماعت می پرداختند. این نوع تبلیغ، اثر بسیار عمیقی در حفظ و ارتقای روحی رزمندگان داشت.
مسئول نشر آثار و ارزشهای مشارکت روحانیت در دفاع مقدس لرستان تصریح کرد: لرستان در دوران انقلاب و هشت سال دفاع مقدس ۵۶ شهید روحانی را تقدیم انقلاب کرده است.
وی ادامه داد: حضور گسترده و تأثیرگذار روحانیان در میدانهای جهاد و مبارزه به ویژه در هشت سال دفاع مقدس ستودنی است؛ بزرگمردانی که در دوران جبهه و جنگ علاوه بر نقش هدایتگری و روشنگری در خط مقدم جنگیدند و به مقام رفیع شهادت رسیدند.
انتهای پیام/