به گزارش دفاعپرس از مشهد، آئین سراسری خوانش آثار مکتوب دانشمند مبارز فداکار شهید حجتالاسلاموالمسلمین «سید عبدالکریم هاشمینژاد» با حضور حجتالاسلام «حجت گنابادینژاد» معاون فرهنگی، اجتماعی و زیارت استاندار خراسان رضوی؛ حجتالاسلام «سید محمد سلطانی» رئیس شورای هماهنگی تبلیغات خراسان رضوی و حجتالاسلام «علیاکبر سبزیان، مدیرکل کتابخانههای عمومی خراسان رضوی بصورت مجازی برگزار شد.
در این مراسم حجتالاسلام گنابادینژاد ضمن تبریک هفته وحدت، اظهار داشت: شهید هاشمی نژاد با خط اندیشهای اصیل و تاثیرگذار و سالم و بسیار فراگیر مکتبی را پایهگذاری کرد و خط عیار و ماندگار در جریان فکری، فرهنگی، مذهبی و انقلابی بوجود آورد.
وی افزود: در سال ۱۴۰۲ و با گذشت ۴۰ سال از شهادت این مجاهد متفکر و بیش از ۶۰ سال از حیات سیاسی و اجتماعی ایشان به سر میبریم؛ لذا بازشناسی شخصیت ایشان کاری با اولویت بالا و در عین حال دقیق و دشوار است، که باید به درستی انجام شود. نخستین ویژگیهای شاخص شهید هاشمینژاد اسلامشناسی عیار، اصیل و معتبر بود. آنچه که از اندیشههای شهید در گفتار، مواضع، فعالیتهای سیاسی و مذهبی و آثار این شهید والامقام منتشر شده این آرامش را به مخاطب منتقل میکند، که این آثار از فردی صادر شده که مستند به اسلام است.
گنابادینژاد تصریح کرد: در عصر حاضر، قبل و بعد با کسانی مواجه هستیم که درک صحیحی از اسلام ندارند و این یک خطر است؛ لذا معرفی شخصیت شهید هاشمینژاد و آثارشان از اهمیت ویژهای برخوردار است. شهید هاشمینژاد با تمام وجود به ولایت فقیه و حکومت اسلامی باور داشت. این بدان معناست که هر کسی صرف داشتن فعالیتهای اسلامی نمیتواند صاحب نظر در این حوزه باشد.
وی بیان داشت: باورمندی شهید هاشمینژاد به ولایت فقیه در جریان مبارزات و خدمات ایشان در انقلاب اسلامی بسیار تاثیرگذار بود و در تمامی آثارشان مشهود است. امروز جریان ولایت فقیه یک عیار در شناخت اشخاص و جریانات سیاسی، اجتماعی و فرهنگی است. افراد زیادی اسلامشناس و علاقمند به رویکردهای اسلام هستند، اما اهل مبارزه و ایستادگی نیستند؛ در صورتی که شهید هاشمینژاد در کنار اسلامشناسی، اهل مبارزه و مجاهدت نیز بود.
معاون فرهنگی، اجتماعی و زیارت استاندار خراسان رضوی گفت: امروز عدهای به دنبال این هستند تا اسلام و ظهور انقلاب را بیهزینه معرفی کنند و با همه سازش کنند، در حالیکه مسالمتآمیز بودن و محبت داشتن اگرچه نکته بسیار مهمی است اما باید با حفظ ارزشها باشد. شهید هاشمینژاد متفکری است که عشق به ولایت فقیه را در قله دارد اما برای باورهای خود نیز هزینه میکند.
وی جریانشناسی را از دیگر ویژگیهای شهید هاشمینژاد معرفی کرد و ابراز داشت: او فرزند حوزه علمیه و شاگرد آیتالله بروجردی و امام خمینی (ره) است. ایشان در زندان مرزهای خود را با منافقین مشخص کرد و نسبت به این جریانات بسیار حساس بود. شهید یک اسلامشناس و مبارزی شجاع و مقاوم بود و هیچ ملاحظه و مصلحتی جز انقلاب و اندیشههای امام خمینی (ره) نداشت.
گنابادی نژاد یادآور شد: او عالمی متفکر بود که در زمانه خود تاثیرگذار و مبلغ بود. شخصیت و آثار شهید هاشمینژاد یک معیار برای شناخت افراد انقلابی و اسلامی است.
انتشار آثار شهید هاشمینژاد با توجه به نیازهای زمانه خود و نسلهای آینده
در ابتدا حجتالاسلام سبزیان ضمن تبریک ولادت با سعادت پیامبر (ص) و امام جعفرصادق (ع)، گفت: آثار ارزشمندی که شهید هاشمینژاد در دوران قبل از انقلاب اسلامی منتشر کرده است، به نوعی منابع مکتب انقلاب اسلامی هستند.
وی افزود: مثلث انقلاب اسلامی در مشهد با حضور مرحوم آیتالله واعظ طبسی، رهبر معظم انقلاب اسلامی و شهید هاشمینژاد تشکیل شد که رهبران فکری انقلاب اسلامی بودند و نتیجه این حضور، آثار شهید هاشمینژاد شد که به جرات میتوان گفت از منابع ارزشمند این انقلاب محسوب میشود.
سبزیان به معرفی برخی از آثار شهید هاشمینژاد پرداخت و تصریح کرد: آثار این شهید والامقام با توجه و آگاهی کامل از نیازهای زمانه خود و نسلهای آینده منتشر شده است؛ لذا معرفی و خوانش آن میتواند کمک شایانی به نسل جدید برای حرکت در مسیر صحیح نماید.
انتهای پیام/