برگزیدگان هفتمین دوره جشنواره ملی «فانوس» در قم تجلیل شدند

برگزیدگان مرحله استانی هفتمین جشنواره ملی تولیدات هنری «فانوس» و دومین جشنواره ملی «ترنم حماسه» امروز طی مراسمی در سالن همایش ایثار مرکز فرهنگی و موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس قم معرفی شدند.
کد خبر: ۶۲۰۴۰۷
تاریخ انتشار: ۰۹ مهر ۱۴۰۲ - ۲۳:۴۱ - 01October 2023

برگزیدگان هفتمین دوره جشنواره ملی «فانوس» در قم تجلیل شدند

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از قم، مراسم اختتامیه و معرفی برگزیدگان هفتمین دوره جشنواره ملی تولیدات هنری فانوس و دومین جشنواره ترنم حماسه، امروز با حضور جمعی از اصحاب هنر در سالن همایش ایثار مرکز فرهنگی و موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس قم برگزار شد.

همچنین برگزیدگان مرحله استانی دومین جشنواره ملی ترنم حماسه ویژه گروه‌های سرود مردمی نیز در این مراسم، معرفی و تقدیر شدند.

در ابتدای این مراسم حجت الاسلام علی لقمانپور مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان قم در سخنانی با اشاره به رموز پیروزی و بقای انقلاب اسلامی اظهار داشت: رهبری پیامبرگونه امام خمینی (ره)، حضور پرشور مردم در صحنه و نیز مکتب اسلام که همان راه و روش درست زندگی است، موجب شد تا انقلاب به پیروزی برسد و تا سال‌های سال از گزند آفاتی که هر کدام برای اسقاط یک نظام کافی بود، دوام بیاورد.

وی با اشاره به ارسال ۱۲۰ اثر به دبیرخانه استانی جشنواره فانوس در قم تاکید کرد: آنچه می‌تواند پیام انقلاب و خون شهیدان عزیز را به نسل جوان و مخاطبان خود در کل دنیا برساند، زبان مشترک هنر است که در قالب‌های فیلم، نقاشی و ... موجب انس و ارتباط بیشتر با دستاورد‌های نظام می‌شود.

این مراسم با اجرای زنده نماهنگ برای ایران، اجرای گروه سرود ساقی کوثر و روایتگری محمدتقی ارزندی از پیشکسوتان دفاع مقدس ادامه یافت.

در پایان، برگزیدگان مرحله استانی بخش‌های مختلف هفتمین جشنواره ملی فانوس و دومین جشنواره ترنم حماسه به شرح ذیل معرفی و با حضور حجج اسلام لطفی نیاسر و لقمانپور مدیران کل صداوسیمای مرکز قم و حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان، هادی بادینلو معاون فرهنگی سپاه قم و رضا ابوذر مسئول انجمن سینمای جوانان قم و دبیر جشنواره، تجلیل شدند.

در بخش هنر‌های نمایشی، تئاتر صحنه‌ای رتبه اول مصطفی مقیمی با اثر خانه ابدیت و در بخش متن نمایشنامه، رتبه اول مهدی مهدوی راد با اثر آبروی آب‌ها و رتبه دوم محمود مرادی جهان با اثر نشانه مورد تقدیر قرار گرفتند.

در بخش هنر‌های تجسمی، شاخه نقاشی، ناهید دباغی با اثر شهید علی دوست تکاور، مریم قاسمی با اثر مادر شهید و زهرا نیک با اثر پرتره شهید آوینی و در بخش طراحی پوستر و بیلبورد سید حسین حسن زاده با اثر هشت سال اسارت تجلیل شدند.

همچنین در بخش تلویزیونی و سینمایی، دو فیلم داستانی کوتاه سمج اثر اسماعیل عظیمی و شب، خارجی، سکوت اثر مسعود محمدیان به ترتیب اول و دوم شناخته شده و تقدیر شدند؛ مستند کوتاه آژیر اثر سلمان ابوطالبی نیز مورد تقدیر قرار گرفت.

در بخش نماهنگ نیز الگوی مقاومت از محمد جواد فلاحتی و آسمانی‌ترین دل‌ها از علی صالحی به عنوان رتبه اول و دوم برگزیده و تجلیل شدند.

در بخش موسیقی باکلام، اثر برای ایران از حسین جعفری و بهشت سرنوشت از محمدجواد فلاحتی رتبه‌های اول و دوم را کسب کردند و سرود سرزمین غیرت اثر مهدی خشکدامن نیز رتبه اول را بدست آورد.

در بخش نمایش رادیویی نیز نمایش از چیزی نمی‌ترسم اثر امیرحسین یاوری و اثر شهدا حاضرند از محسن صباغ زاده به عنوان رتبه‌های اول و دوم تقدیر شدند؛ در پادکست رادیویی نیز «گروه سرود» اثر زهرا سهرابی مقام نخست را کسب کرد.

در بخش دانش آموزی نیز سرود غیرت از جواد البرزی، سرود مادران شهید از گروه ولایت و سرود شفیع دل‌ها از گروه رایت الهدی برگزیده و تقدیر شدند؛ نرگس سادات مکی با اثر نقاشی جانباز ایثارگر نیز رتبه اول را از آن خود کرد.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار