نماینده ولی فقیه در مازندران:

طلاب باید با علم روز آشنا شوند

آیت الله «محمدی لائینی» گفت: یک طلبه باید در کنار تقوای الهی و مطالعه دروس حوزه با علم روز نیز آشنا بوده و سرباز واقعی امام زمان (عج) باشد.
کد خبر: ۶۲۰۶۳۱
تاریخ انتشار: ۱۰ مهر ۱۴۰۲ - ۲۲:۱۷ - 02October 2023

طلاب باید با علم روز آشنا شوندبه گزارش دفاع‌پرس از ساری، آیت الله «محمدباقر محمدی لائینی» نماینده ولی فقیه در مازندران امروز در جمع طلاب مدرسه علمیه فیضیه بابل به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید حوزه، با تأکید بر اینکه همیشه باید به یاد امام زمان (عج) باشیم، اظهار داشت: شروع سال تحصیلی و افتخاری سربازی امام زمان (عج) از میان این همه انسان جای تبریک دارد، اگر ورود شما صادقانه و مبارک باشد در آینده علم شما در جامعه مضر نخواهد بود.

آیت الله محمدی لائینی همچنین گفت: برخی‌ها پس از تحصیل، دشمن امام زمان (عج) شدند و با اینکه علم داشتند گمراه شدند؛ در اغتشاشات اخیر عده‌ای منحرف شدند شرط این است که حضرت مهدی (عج) شما را قبول کند.

نماینده ولی فقیه در مازندران بر لزوم صداقت و درس خواندن خوب توسط طلاب تاکید و بیان کرد: یک طلبه باید در کنار تقوای الهی و مطالعه دروس حوزه با علم روز نیز آشنا باشد، این در این مدرسه هم رنگ و بوی تقوا قوی است، زمینه برای رشد علمی مهیا است.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار