به گزارش دفاعپرس از خرمآباد، «سید صادق هاشمی»، معاون فرهنگی بنیاد شهید کشور امروز (پنج شنبه) در اختتامیه دومین جشنواره بینالمللی موسیقی ایثار (نوای مهر) هنر و هنرورزی را ماناترین دستاورد برای همه کشورهای جهان دانست و اظهار داشت: موسیقی حرکت، هندسه و عبادت است وهیچ عنصر کیهانی و هیچ عرصه انسانی خالی از حوزه موسیقایی نیست.
معاون فرهنگی بنیاد شهید کشور با بیان اینکه موسیقی ضرباهنگ زیستن است، افزود: صوت جمیل، لحن زیبا و کلام گیرا بود که بیوقفه توحید را بر کفر و مکارم اخلاق را بر رذالت و خشونت پیروز ساخت.
هاشمی تصریح کرد: ابونصر فارابی بزرگترین فیلسوف مسلمان در قرن سوم هجری، نظریات ارسطو در باب موسیقی را شرح کرد و خود نیز کتاب موسیقی کبیر را نوشت.
معاون فرهنگی بنیاد شهید کشور خاطر نشان کرد: فردوسی، حماسه غلبه اهریمن بر شیطان را سرود و حافظ نیز قرآن را با چهاردهروایت بیان میکرد تا عارفانهترین غزلها را در پیوند جانفشانه شمع و پروانه بنگارد.
وی ادامه داد: حرکت متقابل موسیقی و شعرهمچون رودخانهای زلال در بستر تاریخ پیش آمد تا ناملایمات زمانه را بساید و زندگی را برایمان نرم، شیرین و متعالی سازد.
هاشمی با بیان اینکه نقش موسیقی در شکلگیری انقلاب اسلامی و دوران دفاع مقدس انکارناپذیر است، گفت: کیست که بتواند نقش مهم این هنر را در تشویق رزمندگان در هشت سال دفاع مقدس انکار کند؟
معاون فرهنگی بنیاد شهید کشور با اشاره به نقش موسیقی در پیشرفتهای حزبالله در میدان نبرد با صهیونیستها، افزود: انقلاب اسلامی و جنبش مقاومت در کشورهای مسلمان، شعر، شعار و شعور را چنان در هم آمیختهاند که بزرگترین و جذابترین نمادهای جهادطلبی و شهادتطلبی را به رخ جهانیان کشید.
وی با بیان اینکه موسیقی لرستان در کشور شناخته شدهاست، متذکر شد: اهالی موسیقی ایثار و مقاومت، به نمایندگی از امت اسلام در یکی از کهنترین، فرهنگیترین و حماسهسازترین استانهای کشور گرد هم آمدهاند تا هنر اصیل و بشردوستانه را بنوازند.
هاشمی گفت: چشمهای خوابآلوده و گوشهای بسته انقلاب، جمهوری اسلامی و ملل مسلمان را به مخالفت با هنر متهم میسازند. ما معاون فرهنگی بنیاد شهید کشور اظهار داشت: به تأسی از توصیههای مقام معظم رهبری و رئیسجمهور در بنیاد شهید و امور ایثارگران در هر نقطه از محور مقاومت و کشور همواره پشتیبان هنرمندان در بیان حریت و انسانیت هستیم.
انتهای پیام/