به گزارش دفاعپرس از کردستان، «سعید رسولی» مدیرکل بنیاد مسکن کردستان امروز (شنبه) در گفتوگو با خبرنگاران به مناسبت روز ملی روستا و عشایر اظهار داشت: طبق بررسیهای به عمل آمده کردستان دارای حدود ۱۲۴ هزار و ۵۱۰ واحد مسکونی روستایی بوده که تا قبل از سال ۱۳۸۴ بیش از ۹۵ درصد آن از مصالح کم دوام و بی دوام ساخته شده است و از نظر وقوع بلایا و حوادث طبیعی جزو مناطق پرخطر کشور محسوب میشود.
وی با بیان اینکه احداث مسکن مقاوم روستایی و تامین متناسب با نیاز روستاییان اغلب از عناصر مهم برنامههای مختلف توسعه بوده است، افزود: دولت در راستای توسعه و عمران روستاهای کشور و رفع مشکلات موجود بخش مسکن روستایی در سال ۱۳۸۵، مقرر کرد طی ۲ برنامه پنج ساله (۱۰ سال) ۲ میلیون واحد مسکونی روستایی غیرمقاوم و ناپایدار با پرداخت تسهیلات کم بهره بانکی و کمک فنی و نظارت بنیاد مسکن انقلاب اسلامی مقاوم سازی و نوسازی شود.
مدیرکل بنیاد مسکن کردستان ادامه داد: بر این اساس سالانه باید ۲۰۰ هزار واحد مسکونی در سطح کشور مقاوم سازی شود که سهم بنیاد مسکن انقلاب اسلامی کردستان چهار هزار واحد است.
رسولی تاکید کرد: از جمله اهداف و اثرات اجرایی طرح ویژه بهسازی و نوسازی مسکن روستایی، افزایش تمایل به ماندگاری هرچه بیشتر در روستاها، جلوگیری از مهاجرت به شهرها و احداث مسکن مهندسی ساز مقاوم و ایجاد آرامش روحی و روانی است.
وی از دیگر اهداف طرح مقاوم سازی مسکن روستایی را ارتقا سطح اجتماعی و امنیت جانی در زمان حوادث، امکان افزایش ارزش افزوده دارایی شخصی روستاییان، تلاش در جهت حفظ هویت و اصالت معماری بومی مسکن روستایی و تامین جنبههای زیبا شناسانه سیمای روستاها اعلام کرد.
مدیرکل بنیاد مسکن کردستان یادآور شد: احداث مسکن روستایی مطابق با نیازهای زندگی امروزی، تغییر نگاه و نگرش تامین سرپناه برای روستاییان به تامین مسکن مقاوم و بادوام و تلاش در جهت بهینه سازی مصرف انرژی در مسکن روستایی از دیگر اهداف بهسازی مسکن روستایی است.
انتهای پیام/