به گزارش گروه سایر رسانههای دفاعپرس، نیم قرن پس از ۷ اکتبر۱۹۷۳ و آغاز جنگ موسوم به «یوم کیپور»، اینبار نه ارتش کشورهای عرب منطقه که گروههای مقاومت فلسطینی از قلب این سرزمین عملیاتی علیه رژیم اشغالگر صهیونیستی انجام دادند که عمق و گستردگی این عملیات، آن را در تاریخ منطقه ماندگار خواهد کرد.
۴۰ کشته، ۷۵۰ مجروح و صدها صهیونیست شهرکنشین که صبح خود را با وحشت آغاز کرده و در پی راکتباران این شهرکها، خانههای خود را ترک کردند، جنازههای پراکنده در خیابانهای عسقلان، لغو پروازهای بینالمللی، اختلالهای گسترده در خطوط اینترنتی در مناطق اشغالی، عبور بیش از ۵ هزار موشک از گنبد آهنین، فرودآمدن نیروهای مقاومت در مناطق صهیونیستنشین با گلایدر، ورود نیروهای ویژه به شهرکها، خلاصهای از طوفانی است که رژیم صهیونیستی را از صبح امروز درنوردیده و شدت و گستردگی و پیچیدگی آن سبب شده است که ناظران عمدتاً غربی، در حیرتی غیرقابل انکار، این طوفان را غافلگیری بنامند؛ رویدادی که به تعبیر بسیاری از رسانهها موجب شکست سپر دفاعی اسراییل شد.
آیا این عملیات واقعاً غافلگیرانه بود؟ مرور مواضع رهبران منطقه دستکم از ابتدای سال جاری این رویدادها را نه یک غافلگیری که سرنوشت محتوم اشغالگرانی نشان میدهد که حقوق ملتها را زیرپا میگذارند.
در کنار این موضعگیریها، نگاهی ژرف و مستدل به رویدادهای داخلی رژیم صهیونیستی هم نشانههایی از سستی در نهادهای سیاسی، نظامی، اقتصادی این رژیم را نشان داده و پیشبینی چنین روزهایی را امکانپذیرتر ساخته بود به ویژه آنکه رژیم صهیونیستی در ماههای گذشته در تلاش بود با شتاببخشی به طرحهای عادیسازی با کشورهای منطقه، ضعف داخلی خود را پوشانده و آن را در سایه پروپاگاندای رسانهای در منطقه انکار کند.
با تکیه بر چنین نگاه و تحلیلی رئیسجمهور کشورمان، در چند برهه مشخص و البته مهم درباره تبعات اشغالگری رژیم صهیونیستی از یکسو و تقلا برای عادیسازی روابط با کشورهای همسایه از سوی دیگر هشدار داد که «ماهعسل» میان تلآویو و برخی پایتختهای منطقه، دوام نخواهد داشت.
حجت الاسلام والمسلمین سیدابراهیم رئیسی، فروردین ماه سال جاری، در پیامی به مناسبت روز جهانی قدس با اشاره به اینکه امروز رژیم صهیونیستی دنبال روابط با کشورهای اسلامی است تا خود را تطهیر و امنیتش را افزایش دهد، خاطرنشان کرد: عادی کردن روابط با رژیم صهیونیستی، خیانت به فلسطینیها و جبهه مقاومت محسوب میشود و این خنجری است که از پشت بر جبهه مقاومت و فلسطین عزیز فرود میآید.
رئیس جمهور افزود: دولتها بدانند اگر بخواهند همراه با ملتهایشان حرکت کنند، باید خواست ملتها را که دوری از رژیم صهیونیستی است، درک کنند، سخن آخر اینکه عادیسازی روابط نه برای رژیم صهیونیستی امنیتساز است و نه برای کشورهایی که با رژیم صهیونیستی رابطه برقرار میکنند.
حجت الاسلام رئیسی ۳۱ شهریور ماه هم در مراسم رژه نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران گفت: عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی و قراردادهای اسلو و کمپ دیوید و شرم الشیخ امنیت آفرین نیست، زیرا ملتها با تمام وجود از آن نفرت دارند و اگر دولتهایی فکر میکنند این عادی سازی خوب است اینطور نخواهد بود و این خنجری در پشت گروهای فلسطینی است.
این درک از سوی جمهوری اسلامی ایران در گفتوگوی رئیسجمهور با خبرنگار سیانان آمریکا، بیشتر تشریح شد و حجت الاسلام رئیسی گفت که ملتهای منطقه عمیقا از رژیم صهیونیستی نفرت دارند و دولتها برای بقای خودشان به فشار آمریکاییها تن دادهاند. این فشار آمریکاییهاست و تصور آمریکاییها این است که با این کار برای رژیم صهیونیستی نوعی امنیتآفرینی میکنند، در صورتی که عادیسازی روابط بعضی از این کشورها با این رژیم به هیچ عنوان برای او امنیتساز نخواهد بود، چرا که هم از درون دچار مشکل شده و هم از بیرون مورد نفرت جدی همه کشورهای مسلمان و غیرمسلمان و به نوعی مردم همه دنیاست.
رئیسجمهور با تأکید بر اینکه هیچ کدام از تلاشهای آمریکاییها یعنی ایرانهراسی از یک سو و تلاش برای عادیسازی روابط رژیم صهیونیستی در منطقه از سوی دیگر جواب نداده است، تصریح کرد: اگر آمریکا در پیمانها و تلاشهای قبلی برای تحکیم و تثبیت رژیم صهیونیستی موفق بوده، در تلاش اخیر برای عادیسازی روابط نیز موفق خواهد بود و تجربه نیز نشان داده تلاشها و اقدامات مختلف و متعدد آمریکاییها و دیگر حامیان رژیم صهیونیستی هیچکدام نتوانسته مسئله را حل کند.
حجت الاسلام رئیسی در این گفتگو پرسشی اساسی مطرح کرده است که با گذشت نزدیک به دوهفته از آن میتوان با قطعیت به آن پاسخ داد؛ رئیسجمهور از خبرنگار سیانان به نمایندگی از رسانهها و افکار عمومی غرب پرسید که «آیا این اقدامات برای رژیم صهیونیستی امنیتساز است؟ آیا این شوهای تبلیغاتی میتواند امنیتآفرین باشد؟» و اکنون با طوفانی که در تلآویو وزیده، میتوان با قطعیت پاسخ این پرسشها را «نه» عنوان کرد.
رئیس جمهور نهم مهرماه هم در سی و هفتمین کنفرانس بینالمللی وحدت اسلامی با بیان اینکه توجه به آزادی قدس شریف مهمترین شاخص برای امت اسلامی است، گفت: عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی حرکت ارتجاعی و قهقرایی برای هر دولتی در جهان اسلام و خواست بیگانگان است. حجت الاسلام رئیسی با اشاره به شرایط منطقه تصریح کرد: «در مناطق مختلف از جمله لبنان و فلسطین سخن از تسلیم نیست. گزینه همه مجاهدین به صورت یکپارچه در سرزمینهای اشغالی مقاومت در برابر اشغالگران است و این گزینه مقاومت است که دشمن را وادار به عقب نشینی خواهد کرد».
منبع: ایرنا
انتهای پیام/ ۱۳۴