به گزارش خبرنگار حماسه و جهاد دفاعپرس، «شیپور جنگ که نواخته میشود، شناخت مرد از نامرد آسان میشود، پسای شیپورچی بنواز» شهید چمران این جملات زیبا را در زمانهای گفت که شناخت حق از باطل کار سختی نبود، صدام به مرزهای کشور حمله کرده بود و جبهه کفر و اسلام روی زمین ایران و عراق مشخص بود.
با این حال سخن شهید چمران نه فقط برای روزهای دفاع مقدس و ایران، که برای زمینی به وسعت کل جهان و برای همه زمانهاست. اینکه شپور جنگ وقتی نواخته شود، مرد و نامرد را میتوان راحت شناخت، از اینکه در کدام سمت و سو ایستادهایم و دست یاری به کدام سمت بردهایم، همه چیز را مشخص میکند.
صبح شنبه ۱۵ مهر با خبرهایی مهم از سرزمین فلسطین آغاز شد، گروههای مقاومت در عملیاتی سراسری و غافلگیرانه از زمین و هوا وارد سرزمینهای اشغالی شدند و شهرکهای صهیونیستنشین را مورد هدف راکتهای خود قرار دادند. این تمام ماجرا نبود و تقریبا تا ظهر روز شنبه اخبار زیادی از کشته شدن صهیونیستها و مهمتر از آن به اسارت گرفته شدن تعدادی از آنان در عملیاتی که «طوفان الاقصی» نامیده شده بود به گوش میرسید؛ اتفاقی که از آغاز اشغالگری رژیم صهیونیستی و مبارزه مردم فلسطین و حتی دیگر کشورهای مقاومت بی سابقه بود.
موجی از خوشحالی سراسر کشورهای منطقه را فرا گرفت و بسیاری از مردم در شبکههای مجازی و صفحات مربوط به فلسطین، همراهی خود را با مردم و نیروهای مقاومت اعلام کردند. اتفاقی که در طرف مقابل این قضیه جور دیگری رقم خورد. شبکه خبری «ایران اینترنشنال» که به تازگی افسار خود را به دست کارفرمای جدید یعنی رژیم صهیونیستی داده است با پخش مصاحبههای خبری به تحلیل این اتفاقات پرداخت.
صحبتهای دو کارشناس آن گفتوگو به خوبی ترس و واهمه از گروههای مقاومت و ضعف رژیم صهیونیستی در دفع حملات را نشان میداد. کارشناسان این شبکه صراحتا به وحشت و سرافکندگی و شگفتزدگی عملیات طوفان الاقصی اعتراف کردند و یکی از آنان درباره حملات نیروهای مقاومت چنین گفت: «اینبار غافلگیری اسرائیلیها، شرمآورتر، ننگینتر و سختتر بود؛ خوشحالم از اینکه این واقعه اتفاق افتاد و اسرائیل غافلگیر شد، بخاطر اینکه درگیری با حماس برای اسرائیل بسیار آسانتر از درگیری با حزبالله است.» و دیگری این نفوذ در داخل سرزمینهای اشغالی را از نظر امنیتی شکستی سنگین و برای ایران و گروههای دیگری امتیازی ویژه دانست و گفت: «دیواری امنیتی اسرائیل که میگفتند قوی است، قوی نیست.»
علاوه بر شبکه «ایران اینترنشنال» که رسما تحت حمایت رژیم صهیونیستی است، گروههای دیگری هم بودند که به جای ایستادن کنار جبهه حق و مظلوم، در جبهه مقابل آن یعنی کنار رژیم صهیونیستی ایستادند. عدهای که تا سال گذشته با سوءاستفاده از لفظ «آزادی»، خیابانهای تهران را ناامن کرده و اغتشاشاتی را در کشور رقم زدند، از جمله کسانی بودند که به توییتهای سران رژیم صهیونیستی واکنش نشان داده و از آنان حمایت کردند.
مصی علینژاد که در راس اغتشاشات ایران و پرچمدار آن بود در پستی حمایت خود را از اسرائیل ابراز کرد. هرچند که ارتباط دوسویه او با رژیم صهیونیستی به پیش از این بازمیگشت و چندی پیش این رژیم به دلیل مواضع ضد ایرانی وی، به او جایزه داده بود. چهره دیگر حامیان رژیم صهیونیستی، رضا پهلوی بود که به کارفرمای خود ادای دین کرد و ضمن همدردی با خانواده هلاکشدگان، در یادداشتی مانند مصی علینژاد به ایران حمله کرد. او که چندی پیش با سفر به سرزمینهای اشغالی و دیدار با نتانیاهو وابستگی خود را به جریان ضد ایرانی به نمایش گذاشت، همواره از حمایتها و هدایتهای کارفرمای خود بهره برده است.
«مزار سلطانی» وابسته به فرقه گنابادی متعلق به شاخه مجذوبان نور است که با انتشار پرچم رژیم صهیونیستی، از آنها در برابر حملات نیروهای مقاومت حمایت کرد؛ به عبارت دیگر همه خودفروختهها و وطن فروشانی که در سالهای قبل از هیچ اقدام و حرف و حرکتی برای ضربه زدن به ایران کوتاهی نکردند امروز در کنار جنایتکارترین رژیم ایستادهاند در حالی که سالهاست همه دنیا فهمیدهاند در موضوع فلسطین و رژیم صهیونیستی حق با چه کسانی است.
انتهای پیام/ ۱۴۱