معاون دانشگاه محقق اردبیلی:

دانشگاه محقق اردبیلی در ردیف مراکز علمی برتر جهان قرار گرفت

«رزمجو» از قرار گرفتن دانشگاه محقق اردبیلی از نظر نظام رتبه‌بندی تایمز در ردیف دانشگاه­‌های برتر جهان برای چهارمین سال پیاپی خبر داد.
کد خبر: ۶۲۳۷۵۹
تاریخ انتشار: ۲۵ مهر ۱۴۰۲ - ۱۱:۲۱ - 17October 2023

به گزارش دفاع‌پرس از اردبیل، «جبرائیل رزمجو» معاون دانشگاه محقق اردبیلی روز گذشته در جمع خبرنگاران اظهار داشت: ۷۳ دانشگاه از جمهوری اسلامی ایران در جمع دانشگاه‌های برتر جهان قرار گرفته که دانشگاه محقق اردبیلی در رتبه‌بندی جهانی در بازه ۱۰۰۰ - ۸۰۱ جهانی و در بین دانشگاه‌های جامع کشور به همراه دانشگاه‌های فردوسی مشهد، کردستان، شیراز و ارومیه رتبه پنجم در بین دانشگاه‌های تابع وزارت علوم، تحقیقات و فناوری رتبه ۱۱ و در بین کل دانشگاه‌های کشور رتبه ۲۲ را کسب کرده است.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه محقق اردبیلی تصریح کرد: نظام رتبه‌بندی تایمز (Times Higher Education World University Rankings) معتبرترین و بزرگترین نظام رتبه‌بندی است که از سال ۲۰۰۴ مراکز آموزش عالی سراسر دنیا را مورد ارزیابی و رتبه‌بندی قرار داده و هر ساله در ماه اکتبر آمار مرتبط به دانشگاه‌های برتر جهان را منتشر می‌کند که تازه‌ترین نتایج خود را برای سال ۲۰۲۴ منتشر کرده است.

وی اضافه کرد: در این گزارش که با بررسی عملکرد ۲ هزار و ۶۷۳ دانشگاه سراسر جهان در پنج زمینه پژوهش (با وزن ۲۹ درصد) ، کیفیت پژوهش (با وزن ۳۰ درصد)، آموزش (با وزن ۵/۲۹ درصد)، چشم‌انداز جهانی (با وزن ۵/۷ درصد) و صنعت (با وزن چهار درصد) و بر پایه ۱۸ سنجه همراه بوده است، نام یک هزار و ۹۰۴ دانشگاه منتخب از ۱۰۸ کشور جهان دیده می‌شود که نام دانشگاه محقق اردبیلی برای چهارمین سال پیاپی در آن قرار دارد.

عضو هیات علمی دانشگاه محقق اردبیلی ادامه داد: برای رتبه‌بندی امسال از اطلاعات مربوط به مقالات چاپ شده در بازه زمانی سال‌های ۲۰۲۲ - ۲۰۱۸ و استنادات مربوط به بازه زمانی ۲۰۲۳ - ۲۰۱۸ استفاده شده است.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه محقق اردبیلی با تبریک این موفقیت به همکاران، دانشجویان و جامعه علمی استان خاطرنشان کرد: توفیقات حاصل شده دانشگاه مرهون عزم، اراده و تلاش بی‌وقفه اعضای هیات علمی اندیشمند، دانشجویان مستعد و خلاق، کارمندان پرتلاش و برنامه‌ریزی‌های هدفمند دانشگاه در حوزه پژوهش و فناوری است.

دانشگاه محقق اردبیلی در سال ۱۳۵۷ با نام دانشکده کشاورزی تاسیس شده و اکنون تعداد رشته‌های مصوب این دانشگاه ۲۸۱ رشته شامل ۶۲ رشته در مقطع دکتری، ۱۳۳ رشته مقطع کارشناسی ارشد، ۷۹ رشته مقطع کارشناسی و هفت رشته مقطع کاردانی است.

این دانشگاه دارای ۹ دانشکده، سه مرکز تحقیقات ، سه پژوهشکده، ۱۹ هسته پژوهشی و یک مرکز نوآوری و رشد واحدهای فناور است و همایش‌های علمی و آموزشی متنوعی در آن با حضور مسئولان کشوری و استانی برگزار می‌شود.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار