به گزارش گروه اخبار داخلی دفاعپرس، «سیدمحمد حسینی» معاون پارلمان رئیس جمهور اظهار داشت: برنامه هفتم توسعه یک نگاه پنج ساله است که در نتیجه آسیبشناسی دورههای قبل طرح شده است. بنا بر توصیه رهبر معظم انقلاب، به مسائل متفاوت کشور توجه کردیم. رشد اقتصادی، تورم، ظرفیتهایی از جمله ترانزیتها و سواحل جنوبی از جمله مواردی هستند که باید به آنها پرداخته شود. همچنین بحث افزایش بهرهوری و مشکلاتی که در بانکها وجود دارد، باید حل و فصل شود.
وی افزود: لذا دولت تمام تلاش خود را به کار گرفت که در یک برنامه ۵ ساله این تغییرات را صورت دهد. به طور کلی تغییرات به سه شکل صورت میگیرند. بعضی از این تغییرات در جهت توسعه عدالت و فرهنگ اصیل ایرانی اسلامی هستند که مورد تایید دولت نیز قرار میگیرد. انشالله این هفته به پایان برنامه رسیده و در هفته آینده به ۸۰ مورد ارجاع داده شده میپردازیم تا اصلاحات لازم صورت بگیرد.
معاون پارلمانی رئیس جمهور گفت: ما همواره در تلاش بودهایم که این برنامه هر چه زودتر به نتیجه برسد تا ما بتوانیم بر اساس آن به بودجهبندی دقیق سال ۱۴۰۲ نیز برسیم. در مجموع اهداف خوبی تنظیم شده است. سیاستهای ابلاغی تبدیل به قانون شده و با همکاری دستگاهها شاهد گشایش اقتصادی در حوزههای فرهنگی، سیاست خارجی و سلامت و بهداشت خواهیم بود.
وی افزود: بحث مهارت در کنار آموزشهای نظری و کمبود معلم در دانشگاههای فرهنگی نیز از دیگر مسائلی هستند که به آنها پرداخته شده است. همچنین اکنون بر دولت تکلیف شده که ۵۰۰ هزار نیروی ماهر و متخصص برای رسیدگی به مساله فضای مجازی و بعد از آن اقتصاد دیجیتال تربیت شوند.
حسینی ادامه داد: به نظر میرسد که برنامه تا پایان هفته پایان بیابد. ما با هزاران پیشنهاد مواجه بودهایم. برخی از آنها توسط رئیس مجلس رد میشوند چراکه اصولا قابل طرح نیستند و جنبه برنامهای ندارند. اگر بار مالی یا ابهاماتی وجود داشته باشند، بالافاصله طرح ارجاع داده خواهد شد. باید این موضوع را در نظر داشته باشیم که امسال مجلس رویدادهای زیادی را در برنامه دارد. بعد از طرح هفتم، برنامه بودجه و انتخابات را داریم. اکنون نمایندگان و دستگاههای نظارتی بر این موضوع تاکید ویژهای داشتهاند. آقای رئیسی در چند سال اخیر به ترک فعل اشاره کرده بودند. اینکه کسی نباید ترک فعل کند. اکنون همگی باید موظف باشند که موارد را عملی و اجرایی کنند.
معاون رئیس جمهور درباره عملکرد سازمانهای بینالمللی و حقوق بشر در خصوص اتفاقات غزه گفت: ما شاهد این بودهایم که زمانی که یک خانم در ایران از دنیا میرود یا اتفاقی برای یک زندانی میافتد، چه جنجالی در کشور برپا میشود. وزرای خارجه موضعگیری کرده و سازمانهای حقوق بشر دم از انسانیت میزنند. اکنون بیش از هزار زن، ۲ هزار کودک هر روز در غزه شهید شده اند. هیچوقت سابقه نداشته که ما در طول ۲ هفته حدود ۵ هزار شهید داشته باشیم. ما تا به حال شاهد این بودهایم که در طول جنگ، کل شهدای یک استان به ۵ هزار نفر نیز میرسد. همین نشاندهنده بی سابقه بودن این اتفاق است.
وی ادامه داد: رژیم صهیونیستی اوایل در صدد انکار مورد هدف قرار دادن بیمارستان بود. بعد دیدیم که دیگر بیمارستانها را در کنار مدارس و مساجد نیز هدف گرفتند. اینها نه نشانه قدرت، بلکه نشانه استیصال است. در آن شنبه طوفانی، ارتشی که اطراف غزه را محاصره کرد، شکست خورد. صهیونیستها در پی این عملیات ضربه بسیار مهلکی خوردند که بنا بر تعبیر رهبر معظم انقلاب، قابل ترمیم نیست. مردم ۷۵ سال مقاومت کردند و اکنون جانشان به لب رسیده است.
حسینی تاکید کرد: برای اولین بار رژیم صهیونیستی آواره شده است و در چنین شرایطی رئیس جمهور آمریکا آنها را مورد تایید قرار داده و به صورت نظامی از آنها حمایت میکند. با این حال آنها هنوز جرئت ورود به غزه را نداشتهاند، چون میدانند که در این صورت وارد یک باتلاق میشوند. آنها همواره تهدید میکنند، اما وارد عمل نمیشوند. آنها میخواستند رژیم صهیونیستی حاکم شود و مردم غزه به سمت مصر و اردن و دیگر کشورها کوچ کنند تا بتوانند قدرت را کامل در دست بگیرند.
وی افزود: این عملیات باعث شد حتی یهودیها آنها را محکوم کنند. مردم در نیویورک، واشنگتن، کانادا و فرانسه و سر تا سر دنیا، که حتی ممکن است پایبند به اسلام یا به طور کلی هیچ دینی نباشند، برای حمایت از مردم فلسطین به پا خواستهاند. در واقع این تجمعات نشان میدهد که اسرائیلیها ابتدا یک شکست در حوزه نظامی، امنیتی و رسانهای خوردند، و در ادامه آن شکست دیگری را در زمینه اذهان عمومی تجربه کردند. اکنون آنها هیچ توجیهی ندارند. چرا که در همه جای دنیا مظلومیت فلسطین آشکار شده است.
معاون پارلمانی رئیس جمهور درباره عملیات طوفان الاقصی عنوان کرد: این اتفاق بی سابقه بود. رزمندگان جنبش جهاد اسلامی حماس آموزش دیده هستند. زمانی بود که آنها تنها با سنگ از خود دفاع میکردند و چیزی در مقابل ارتش صهیونیستی نداشتند. آنها دریافتند که باید خود را مجهز کرده و از خود دفاع کنند. اکنون آنها به جایی رسیدهاند که از تجهیزات نظامی پیشرفته از جمله موشک و راکت برخوردار هستند و پشتیبانانی ازجمله حزبالله لبنان و نیروهای دیگر در عراق، سوریه و یمن دارند. این عملیات بنا بر اعتراف رژیم صهیونیستی بسیار غافلگیرانه بود و آنها اغراق به شکست کردند.
وی افزود: همیشه آنها در موضع حمله بودند و یک بار این اتفاق برعکس شد. آثار و تبعات این عملیات در دنیا بی نظیر بوده و این مساله سخن رهبری مبنی بر نابودی رژیم را تایید میکند. ما شاهد بروز علائم فروپاشی این رژیم هستیم. اکنون فرمانده اصلی این عملیات، آمریکاست.
حسینی عنوان کرد: آنها اکنون در حال دادن تنفس مصنوعی به نتانیاهو در منطقه هستند. نتانیاهو در داخل اسرائیل نیز با مشکلاتی مواجه است. همه این شکست را از روی بی عرضگی و ناتوانی او میدانند. مردم دنیا آماده حمایت از مردم فلسطین هستند. امید است که هر چه زودتر این رژیم ریشهکن شود.
معاون پارلمانی رئیس جمهور گفت: اخیرا بایدن اظهار داشت که اگر اسرائیلی نبود، ما آن را ایجاد میکردیم. این نشان از دشنه و خنجری است که آنها همواره سعی دارند در پهلوی اسلام به واسطه منافع خود فرو کنند. اکنون این تخریبی که صورت گرفته، از همان ماهیت استکبار غربیها و آمریکاییهاست. اما ظلم استمرار نمییابد، لذا امیدواریم با عنایت خداوند، هر چه زودتر این ظلم به مردم مظلوم فلسطین به پایان برسد.
انتهای پیام/341