به گزارش دفاعپرس از قم، یکی از مدارس خیرساز منطقه پردیسان قم با اعتبار ۱۸ میلیارد تومان طی مراسمی با نام بسیجی شهید ۱۷ ساله دفاع مقدس «سلمان درودیان» به بهره برداری رسید.
احمد امیرآبادی فراهانی نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی در این مراسم طی سخنانی با اشاره به حوادث اخیر غزه اظهار کرد: امروز جهان اسلام داغدار مردم مسلمان غزه و فلسطین است و متأسفانه باید گفت دشمنان هر ظلمی را به این مردم مظلوم روا میدارند.
وی افزود: البته عملیات مقاومت اسلامی، ابهت دشمنان را شکسته، تا آن جا که دولتهای اسلامی هم به این نتیجه رسیده اند که اسرائیل، تنها یک خانه سست عنکبوتی است.
نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی همچنین به موضوع مدرسه سازی در کشور پرداخت و گفت: خوشبختانه در این حوزه، خیرین عزیز به کمک دولت آمده اند که باید از آنان تقدیر و تشکر کرد؛ چراکه کار بزرگ و ماندگاری را انجام میدهند.
وی با بیان این که مجلس شورای اسلامی هم در قانون برنامه هفتم توسعه تلاش کرده تا کمکهایی به توسعه مدرسه سازی در کشور بشود خاطر نشان کرد: سمت و سوی برنامه هفتم توسعه جمهوری اسلامی ایران، مردمی سازی است که توجه به این مفهوم در عرصه مدرسه سازی هم لازم است.
وی با تصریح بر این که اگر خیرین مدرسه ساز به کمک دولت نیایند، مشکل کمبود فضاهای آموزشی بویژه در استان قم مرتفع نمیشود گفت: امروز فقط در منطقه پردیسان قم، حداقل ۱۰۰ مدرسه جدید مورد نیاز است.
در ادامه این مراسم صادق ستاری فرد معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش، با گرامیداشت یاد و نام همه شهدا بویژه شهید درودیان اظهار کرد: انقلاب اسلامی از مدرسه به پا خاست و ۳۶ هزار دانش آموز شهید نشانه همراهی این عزیزان با آرمانهای امام راحل عظیم الشأن است.
وی همچنین به مناسبت ۱۳ آبان ماه به عنوان روز دانش آموز توجه داد و گفت: تردیدی نیست که جنبشهای دانش آموزی از پیشرانهای جریانهای انقلابی بوده و هستند.
معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش در ادامه بیان کرد: حضور دانش آموزان و معلمان عزیز در همه بزنگاههای حیات انقلاب اسلامی و بویژه در دوران هشت سال دفاع مقدس، برگ زرینی از افتخارات نظام تعیلم و تربیت است.
وی همچنین خیرین مدرسه ساز را خلیفه الله معرفی کرد و افزود: بر اساس فرموده امام راحل، انگیزه همه سعادتها و شقاوتهای یک جامعه از مدارس است که همین امر بر اهمیت جایگاه مدارس در جامعه پردازی و تمدن سازی صحه میگذارد.
ستاری فرد با اشاره به آیه مبارکه «هذا من فضل ربّی»، خیرین مدرسه ساز را مایه فضل و برکت نظام فرهنگی و اسلامی خواند و اضافه کرد: البته باید از زحمات دست اندرکاران سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور نیز که تسهیل گر زحمات خیرین در این عرصه هستند تقدیر و تشکر کرد.
معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش سپس به پیشران بودن استان قم در عرصه نظام تعلیم و تربیت پرداخت و خاطر نشان کرد: استان قم هم در موضوع سرمایه انسانی، هم در زیرساختها و هم در برنامه و محتواسازی، از استانهای پیشران کشور است.
وی در پایان سخنان خود به بدهی بیش از هشت هزار میلیارد تومانی دولت به خیرین مدرسه ساز اشاره کرد و گفت: این موضوع نیاز به توجه بیشتر نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی دارد.
همچنین محمدرضا جعفری مدیرعامل جامعه خیرین مدرسه ساز کشور نیز در سخنانی با بیان روایتی از حضرت رسول الله (ص) بیان کرد: طبق این روایت، هر آن که از این دنیا رخت بر میبندد، عملش قطع خواهد شد، مگر سه دسته که عبارتند از افرادی که صدقه جاریهای داشته اند، علمی سودمند به یادگار گذاشته اند و یا افرادی که فرزند صالحی از خود دارند.
وی با تصریح بر این که هر سه این مفاهیم در موضوع مدرسه سازی نهفته است گفت: مدرسه سازی که به تعبیر مقام معظم رهبری حسنه و صدقه جاریه است، ضمن آن که علم و دانش و البته پرورش فرزند صالح هم در مدرسه محقق میشود.
جعفری با ابراز خرسندی از ساخت مدارس خیّری با طراحی کم نظیر و زیبا در سطح کشور و در استان قم یادآور شد: سیاست جامعه خیرین مدرسه ساز این است که خیرین عزیز، بعد از ساخت هم در کنار مدرسه باقی بمانند.
وی ادامه داد: یکی دیگر از برنامههای جامعه خیرین مدرسه ساز کشور، ورود خیرین به نوسازی تجهیزات مدارس دولتی مانند نمازخانه ها، کتابخانهها و تأسیسات مدارس بویژه در بخش هنرستانها و مراکز فنی و حرفهای است.
جعفری با اشاره به این که استان قم به دلیل مهاجرتهای زیاد و رشد دانش آموزی، جزو هشت استان محروم در موضوع سرانه فضای آموزشی است ابراز امیدواری کرد این استان با افزایش اعتبارات ملی و همچنین کمکهای بیشتر خیرین مدرسه ساز، به وضعیت بهتری در سرانه فضای آموزشی برسد.
علیرضا رحیمی مدیرکل آموزش و پرورش استان قم نیز در این مراسم به ناعدالتیها و کودک کُشیهای امروز در جهان توجه داد و گفت: همه این پدیدههای شوم به آن دلیل است که برخی انسانها از آموزههای الهی دور افتاده اند و حاضر میشوند به مردم یک کشور، در سرزمین خودشان ظلم کنند و زور بگویند.
وی ادامه داد: تردیدی نیست که اگر بایدنها و نتانیاهوها تحت تعالیم صحیح قرار گرفته بودند، این قدر بی رحم و خونخوار نمیشدند.
رحیمی سپس مدرسه سازی و موضوع تعلیم و تربیت را مهمترین و زیباترین کار عالَم هستی دانست و خاطر نشان کرد: افتتاح مدرسه به آن معناست که میخواهیم به مهمترین اهداف عالم هستی یعنی تربیت انسان تحقق ببخشیم.
پاشا آقاخان محب، نوه مرحوم احمد آقاخان محب نیز اظهار کرد: خوشحالیم که این مدرسه با وصیت مرحوم پدربزرگم و البته با پیگیریهای مجدّانه وصی ایشان یعنی حاج احمد درودیان به سرانجام رسد.
وی درباره ویژگیهای مرحوم پدربزرگ خود گفت: آن مرحوم از دیرباز به عنوان یکی از پیشتازان کار خیر، الگویی برای همه مردم و بستگان بود و ما همچنان به ایشان افتخار میکنیم.
پاشا آقاخان محب همچنین با گرامیداشت یاد و خاطره همه شهدا یادآور شد: خوشبختانه این مدرسه به نام یک شهید ۱۷ ساله یعنی شهید سلمان درودیان نامگذاری شده است.
وی با اشاره به این که طبق وصیت نامه مرحوم آقاخان محب، ثلث اموال ایشان همچنان با پیگیریهای وصی ایشان در امور خیر مانند مدرسه و درمانگاه سازی هزینه خواهد شد تصریح کرد: مسیر خیر مدرسه سازی و کمک به نظام تعلیم و تربیت همچنان ادامه خواهد داشت.
سیدناصر اعلایی رئیس مجمع خیران مدرسهساز قم هم در این مراسم با اشاره به اینکه امسال ۳۳ مدرسه در قم به همت خیران در حال ساخت است، گفت: تاکنون ۷ مدرسه با ۷۰ کلاس درس افتتاح شده است.
وی افزود: در ماههای آینده هم ۵ مدرسه با ۶۲ کلاس و مجموعاً به مساحت ۱۵ هزار مربع تقدیم دانشآموزان و نظام تعلیموتربیت استان خواهد شد.
سید ناصر اعلایی با اشاره اینکه ساخت مدرسه در شهرک فاطمیه و بلوار غدیر از نیازمندیهای شهر قم است، افزود: در این ۲ منطقه با کمبود مدرسه روبهرو هستیم که در صورت اختصاص زمین از سوی مسئولان، خیران آماده ساخت مدرسه در این مناطق هستند.
دبیرستان خیرساز شهید درودیان با زیر بنای ۳ هزار و ۱۴۱ مترمربع و باهدف رفع کمبود مدرسه در شهرک پردیسان ساخته شده است.
بسیجی شهید سلمان دورودیان فرزند احمد متولد ۲۳ آذر سال ۱۳۴۹ بود که در تاریخ ۲۶ اردیبهشت سال ۱۳۶۷ در منطقه شیخ محمد به شهادت رسید.
انتهای پیام/