وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی:

۴ هزار کانون فرهنگی مساجد به پایگاه تعلیم و ترویج قرآن تبدیل شد

«اسماعیلی» گفت: در کشور چهار هزار کانون به پایگاه‌های قرآنی تبدیل شده و هفتگی محافل قرانی باشکوهی را برگزار می‌کنند و این موضوع، مطالبه رهبر معظم انقلاب که در ابتدای سال جاری بیان کردند.
کد خبر: ۶۲۷۹۵۱
تاریخ انتشار: ۱۳ آبان ۱۴۰۲ - ۱۳:۲۰ - 04November 2023

۴ هزار کانون فرهنگی مساجد به پایگاه تعلیم و ترویج قرآن تبدیل شدبه گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از بیرجند، «محمد مهدی اسماعیلی» وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی امروز (شنبه) در حاشیه بازدید از موزه شهید «رئوفی‌فرد« در جمع خبرنگاران، اظهار داشت: از شعارهای اصلی دولت در حوزه فرهنگ، موضوع نهضت بازگشت به مساجد است.

وی گفت: نهضت بازگشت به مساجد به این معنا است که مساجد محور اصلی توسعه فرهنگی و هنری کشور قرار گیرند و اگر می‌خواهیم وضعیت عمومی کشور در حوزه فرهنگ و هنر در جایگاه اصلی قرار گیرد، راهش بازگشت به مساجد است.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به اینکه این موضوع در برنامه کاملی در ستاد کانون‌های فرهنگی هنری مساجد تدوین شده است، ادامه داد: مهم‌ترین شبکه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در حوزه ارتباطات مردمی همین است که ما در ۲۶ هزار مسجد در کشور، کانون فرهنگی هنری داریم.

اسماعیلی با بیان اینکه در سال ۱۴۰۲ اعتبارات ویژه‌ای برای حمایت از فعالیت کانون‌ها قرار داده‌ایم، افزود: ما نمی‌خواهیم کانون‌های فرهنگی هنری تبدیل به یک بخش اداری شوند بلکه می‌خواهیم کانون‌های فرهنگی هنری مساجد فعال باشند و جوانان را به‌کار گیرند.

وی با تأکید بر اینکه کانون‌های فرهنگی هنری با محوریت امام مسجد، محله را تحت تأثیر قرار دهند، گفت: در کشور چهار هزار کانون به پایگاه‌های قرآنی تبدیل شده و هفتگی محافل قرانی باشکوهی را برگزار می‌کنند و این موضوع، مطالبه رهبر معظم انقلاب که در ابتدای سال جاری بیان کردند.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ادامه داد: این پایگاه‌ها به بحث روخوانی، تجوید و حفظ قرآن کریم می‌پردازند و در برنامه‌ای در روزهای آینده از این چهار هزار مسجد و طرح به صورت کامل رونمایی خواهیم کرد و قدمی مأثر خواهد بود تا مسجد به محوریت برسد که امام راحل فرموده بودند.

اسماعیلی با بیان اینکه امروز از جایگاه حاکمیت و دولت دینی بنای ما این است که فضای کنشگری فرهنگ و هنر را به مساجد منتقل کنیم، متذکر شد: این کار آغاز شده و آموزش رایگان هنر در مناطق محروم را عمدتا در مساجد انجام دادیم و نزدیک به صد هزار نفر در این زمینه آموزش دیدند.

وی با بیان اینکه در خراسان جنوبی نیز این طرح برگزار شده و شهرستان زیرکوه در این طرح شهرستان برتر کشور معرفی شده است، اضافه کرد: دولت به دنبال تمرکز بر تولید محتوا است و هر چه تولید محتوا در فضاهای دینی باشد بیشتر رنگ و بوی هنر مطلوب از نگاه انقلاب اسلامی را می‌گیرد.

با اشاره به اینکه در برنامه هفتم چند حکم برای مسجد وجود دارد، خاطرنشان کرد: متولی اصلی مسجد، مردم هستند و کارهای فرهنگی مسجد در اختیار امام مسجد قرار دارد و همه ارکان مسجد باید به امام مسجد کمک کنند و این احکام بخشی بر عهده وزارت قرار دارد که به محض ابلاغ، اجرا خواهد شد.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار