به گزارش گروه سایر رسانههای دفاعپرس، آنتونی بلینکن وزیر امور خارجه و لوید آستین وزیر دفاع آمریکا با حضور در جلسه کمیته کمکهای خارجی مجلس سنا درباره کمکهای نظامی ١٠٦ میلیارد دلاری آمریکا به اوکراین و رژیم صهیونیستی سخنرانی کردند. حامیان فلسطین و معترضان به جنگ نیز با آغشتن دستان خود به رنگ خون و سر دادن شعارهایی همچون «حمایت از نسلکشی مردم غزه را متوقف کنید»، «قتلعام در غزه را متوقف کنید» و «کودکان غزه را نجات دهید» اعتراض خود را نسبت به رویکرد یک جانبه آمریکا در قبال فلسطین نشان دادند.
شماری از معترضان به کمکهای نظامی آمریکا به ارتش رژیم صهیونیستی و بمباران شدید نوار غزه با حضور در جلسه سخنرانی بلینکن در سنا، اعتراض خود را به رویکرد آمریکا در قبال درگیری میان رژیم صهیونیستی و گروههای فلسطینی نشان دادند.
ابوالفضل ظهره وند، کارشناس مسائل سیاسی درباره اظهارات سخنگوی وزارت دفاع چین که گفت، دولتهای آمریکا به ایجاد بحران و جنگ در عرصه بین الملل معتاد هستند، به «راهبرد معاصر» گفت: آمریکا به دنبال بحران آفرینی دائمی در عرصه بین الملل است و با توجه به نمونههای متعدد از جنگ افروزی آمریکا در دهههای گذشته میتوان اثبات کرد این کشور برای بقا چارهای جز ایجاد بحران و کلید زدن درگیری در عرصه بین المللی پیش روی خود نمیبیند.
وی افزود: پیشتر نیز سخنگوی وزارت دفاع چین گفته بود، دولتهای آمریکا به ایجاد بحران و جنگ در عرصه بین الملل معتاد هستند. در واقع بارها برای مردم جهان ثابت شده زیست آمریکا بر جنگ و درگیری بنیان نهاده شده است؛ به همین دلیل باید همه کشورهای دنیا که علاقهای به ایجاد بحران و درگیری در عرصه بین الملل ندارند، آمریکا و سیاست هایش را نزد افکار عمومی جهان رسوا کنند.
کارشناس مسائل سیاسی درباره چرایی بحران آفرینی و تلاش آمریکا برای ایجاد درگیریهای بین المللی گفت: همه دنیا واقف هستند اقتصاد آمریکا بر پایه بحران تعریف شده و متکی بر فروش تسلیحات نظامی است. فروش سلاح و کلید خوردن جنگهای متعدد در نقاط مختلف جهان باعث میشود آمریکا از سویی سلاح بفروشد و از سوی دیگر خود را در ظاهری ادعایی به عنوان مدیریت بحران وارد عمل کند.
ظهره وند گفت: آمریکاییها در ظاهر تلاش میکنند ماهیت خود را به افکار عمومی جهان این گونه القا کنند که مایلند با شعار ادعایی دفاع از حقوق بشر پرچمدار مدیریت بحرانهای بین المللی باشند، در حالی که جز مداخله در امور ملتها کاری نمیکنند.
کارشناس مسائل سیاسی معتقد است: آمریکا بحران آفرین اصلی در عرصه بین الملل و با برهم زدن ثبات و امنیت در نقاط مختلف جهان به دنبال حفظ قدرت دلار است. واشنگتن قصد دارد با کاهش ارزش پول سایر ملتها ناشی از جنگ افروزی، به صورت مصنوعی هژمونی دلار را در اقتصاد بین الملل حفظ کند.
وی افزود: آمریکا سال هاست پول بدون پشتوانه چاپ میکند، زیرا خوب میداند در زمان جنگهای منطقهای و بین المللی تقاضا برای کالا کم میشود و دیگر نیاز نیست دلار از پشتوانه طلا برخوردار باشد؛ به همین دلیل بحران زایی برای آمریکا موقعیت هژمونیک ایجاد میکند.
ظهره وند معتقد است: تردیدی وجود دارد آمریکاییها در تاریخ ۲۴۰ ساله خود دست کم ۱۲۰ جنگ به پا کرده و تقریباً هر دو سال یک بار در نقطهای از جهان بحران کلید زده اند. به نظر میآید مخالفت با جنگ طلبی و ایجاد بحران به وسیله آمریکا باید درعرصه بین الملل به موضع گیری جهانی تبدیل و اعتبار و حیثیت پوشالی آمریکا نزد افکار عمومی خدشه دار شود.
کارشناس مسائل سیاسی با بیان اینکه صحنه گردان نسل کشی در غزه آمریکاست، گفت: با اینکه به ظاهر رژیم صهیونیستی در غزه نسل کشی میکند، اما صحنه گردان آمریکاست و سنتکام فرماندهی اتاق جنگ را در تل آویو برعهده دارد. شدت وابستگی رژیم صهیونیستی به حمایتهای اطلاعاتی و مالی آمریکا سال هاست برای مردم جهان آشکار شده و به جاست آمریکا را کشوری معتاد به جنگ بنامیم.
ظهره وند معتقد است: اقتصاد آمریکا متکی به جنگ و درگیری است و بدون جنگ افروزی فرو میپاشد. امروز آمریکا به واسطه چاپ حجم عظیمی از دلار بدون پشتوانه بالغ بر ۶۰ تریلیون دلار بدهی دارد و واشنگتن به مردم خود بالغ بر ۳۰ تریلیون دلار بدهکار است.
وی تصریح کرد: اقتصاد آمریکا بدهکار و فروپاشیده است، لذا چارهای جز ایجاد بحران ندارد و با بحران زایی میتواند زیست کند. به تعبیری دولت آمریکا مانند بچه پولداری است که چک بی محل میکشد، خوب زندگی و مدام تلاش میکند چکها وصول نشوند.
منبع: راهبرد معاصر
انتهای پیام/ ۱۳۴