رئیس دانشگاه کردستان:

موفقیت دانشگاه کردستان در رتبه‌بندی جهانی تایمز

«قادرزاده» گفت: دانشگاه کردستان در رتبه‌بندی جهانی تایمز در حوزه‌های موضوعی علوم زیستی، مهندسی و علوم فیزیکی موفق به کسب رتبه شد.
کد خبر: ۶۲۹۱۹۸
تاریخ انتشار: ۱۸ آبان ۱۴۰۲ - ۰۹:۱۰ - 09November 2023

موفقیت دانشگاه کردستان در رتبه‌بندی جهانی تایمزبه گزارش دفاع‌پرس از کردستان، «حامد قادرزاده» رئیس دانشگاه کردستان در جمع خبرنگاران اظهار داشت: یکی از رتبه‌بندی‌های مهمی که نظام رتبه‌بندی جهانی تایمز به صورت سالانه انجام می‌دهد ارزیابی و سنجش دانشگاه‌ها در حوزه‌های موضوعی مختلف است.

وی افزود: این رتبه بندی در ۱۱ حوزه موضوعی کلی که برخی از آن‌ها دارای چندین موضوع فرعی است، دانشگاه‌های برتر جهان را معرفی می‌کند که دانشگاه کردستان در حوزه‌های موضوعی مختلف موفق به کسب رتبه شده است.

رئیس دانشگاه کردستان یادآور شد: این دانشگاه در حوزه موضوعی مهندسی رتبه ۸۰۰-۶۰۱، حوزه علوم زیستی رتبه ۸۰۰-۶۰۱ و علوم فیزیکی رتبه ۸۰۰-۶۰۱ را کسب کرده است.

رئیس دانشگاه کردستان در ادامه گفت: این دانشگاه در جدیدترین رتبه‌بندی شانگ‌های هم در چند حوزه موضوعی موفق به کسب رتبه شد.

قادرزاده افزود: نظام رتبه‌بندی شانگ‌های در سال ۲۰۲۳ میلادی برای هفتمین سال متوالی، رتبه‌بندی جهانی موضوعات دانشگاهی (GRAS) را منتشر کرده است.

وی بیان کرد: این رتبه‌بندی در سال ۲۰۲۳ در ۵۵ رشته در قالب پنج حوزه کلی شامل حوزه مهندسی (۲۳ رشته)، حوزه علوم طبیعی (هشت رشته)، حوزه علوم زیستی (چهار رشته)، حوزه علوم پزشکی (۶ رشته) و حوزه علوم اجتماعی (۱۴ رشته) صورت گرفته است.

رئیس دانشگاه کردستان یادآور شد: از بین پنج هزار دانشگاه که از ۱۰۴ کشور جهان در این رتبه‌بندی شرکت کرده بودند، هزار و ۹۰۰ دانشگاه در فهرست نهایی این رتبه بندی قرار گرفتند که دانشگاه کردستان در حوزه‌های موضوعی مختلف موفق به کسب رتبه شده است.

قادرزاده ادامه داد: در حوزه علوم طبیعی، رشته زمین شناسی موفق به کسب رتبه ۴۰۰-۳۰۱ در جهان و کسب رتبه اول در ایران شده است.

وی افزود: این دانشگاه در حوزه علوم مهندسی، رشته مهندسی برق و الکترونیک نیز دانشگاه کردستان موفق به کسب رتبه ۴۰۰-۳۰۱ در جهان و کسب رتبه دوم در ایران شد.

رئیس دانشگاه کردستان اضافه کرد: دانشگاه کردستان همچنین در حوزه علوم زیستی، رشته علوم کشاورزی موفق به کسب رتبه ۴۰۰-۳۰۱ در جهان و همراه با دانشگاه شیراز موفق به کسب رتبه سوم در ایران شده است.

دانشگاه کردستان در سال ۱۳۵۳ کار خود را با عنوان دانش‌سرای عالی سنندج وابسته به دانشگاه تربیت معلم تهران آغاز کرد و در ادامه به عنوان یکی از پردیس‌های دانشگاه رازی کرمانشاه درآمد و در سال ۱۳۷۰ وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ایران، این مرکز آموزش عالی را با عنوان «دانشگاه کردستان» به رسمیت شناخت.

این دانشگاه هم اکنون هشت دانشکده شامل زبان و ادبیات، علوم انسانی و اجتماعی، علوم پایه، کشاورزی، منابع طبیعی، مهندسی، هنر و معماری، علوم پایه و فنی - مهندسی بیجار است و در حال حاضر ۱۱ هزار و ۲۰۰ دانشجو در ۵۶ رشته کارشناسی، ۱۱۴ رشته کارشناسی ارشد و ۳۰ رشته دکترا در این دانشگاه مشغول به تحصیل هستند.

این دانشگاه با پذیرش ۴۹۲ دانشجوی خارجی توانسته است در بعد بین المللی هم حرف‌هایی برای گفتن داشته باشد.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها