به گزارش خبرنگار فرهنگ و هنر دفاعپرس، آیین اختتامیه سومین جشنواره بینالمللی همام، ویژه هنرمندان جانباز و معلول، عصر امروز با حضور ابوالفضل نجارزاده رئیس بانک ملی، محمدرضا مشهدی دبیر جشنواره و جمعی از هنرمندان در محل سالن همایشهای برج میلاد تهران برگزار شد.
مشهدی: استقبال هنرمندان و مسوولین از جشنواره همام
در ابتدا، محمدرضا مشهدی گزارشی از روند جشنواره ارائه داد و با بیان اینکه استقبال از دوره سوم این جشنواره پررنگتر از دورههای قبل بود، اظهار داشت: بررسی، نمایش و رقابت آثار ۷۰۰ هنرمند در جشنواره همام یک اتفاق ویژه بود که امسال رقم خورد.
وی با بیان اینکه اضافه شدن بخش بینالملل جشنواره یک ظرفیت جدید برای ما بهوجود آورد که باید از آن استفاده کنیم، افزود: هنرمندانی از ۱۱ کشور دنیا به دبیرخانه جشنواره آثاری ارسال کردند که زمینه تعاملات بینالمللی بیشتر است.
در ادامه، یلدا یزدانی و بهزاد عبدی از اعضای هیئات داوران بخش موسیقی با همراهی محمد فیلی و رضا فیاضی بازیگران سینما و تلویزیون برای اهدا جوایز روی صحنه آمدند و سپس از هنرمندان معلول هادی کرمی از زنجان، داوود ابراهیمی تجلیل شدند.
سپس با اهدا لوح و جوایزی شیخ آصف سفیر جشنواره همام در کشور هند و احمد الفارسی از کشور عمان سفیر این جشنواره در کشورمان عمان معرفی شدند.
شیخ آصف: همان بهترین تجربه زندگیام بود
شیخ آصف در سخنان کوتاهی با بیان اینکه زیباترین تجربه زندگی من بود. من در هند ارکجایی باشم در حوزه طراحی و صنایع دستی در کنار شما خواهم بود. برنامه دارم تعدادی را به هندوستان دعوت کنم، بتوانیم برای همه شما کاری انجام دهیم.
در ادامه، با حضور کاظم چلیپا، محمد بنفشهخواه و جلیل فرجاد اعضای هیئات و حجتالاسلام مرادی و مریم جلالی معاون صنایع دستی، داوران از شهین ریحانی از استان فارس، محمدعلی شاهمرادی از کرمان، فاطمه ساعدی از سیستان و بلوچستان، فاطمه خراسانی و زهرا طاهرپرور و مهدثه محمدی از تهران، فهیمه میرزایی از استان مرکزی، زهرا سلیمانی خدابنده از از خراسان رضوی، سمیه قاسمی از استان اصفهان، حلمیه براهویی از زاهدان، عیناله نوروزی از استان فارس، زهره علیان از استان تهران، پرسیا محبی از سمنان، بهاره رضایی از استان مرکزی، مهری ملکی از کرمان، سیمین طاهری دستگردی از استان مرکزی، لیلا شهسواری از استان مرکزی، امیر توحیدیپور از تهران، طاهره صفاری از خراسانجنوبی، مهسا حاجیمحمدی از تهران، اکبر شیرعلی از اصفهان برگزیدگان بخش صنایع دستی شدند.
جلالی: ویژگی مادران ایرانی تربیت غیرتمندانه فرزندان است
در ادامه، مریم جلالی معاون صنایع دستی، وزارت صنایع دستی و گردشگری گفت: مادران ایرانی همواره تولید کننده عشق، عاطفه، امنیت، اخلاق، سلامتی و ثروت کردهاند.
او به هنرمندان دارای معلولیت اشاره کرد و خطاب به آنها عنوان کرد: شما قلبهای بزرگی دارید و ما به قلبهای شما افتخار میکنیم. مادران ایرانی با تمام مشکلات و کمبودها همیشه غیرت آفریدند.
معاون صنایع دستی با تاکید براینکه صنایع دستی اقتصاد هویتبنیان است چون بخشی از هویت ایرانیان است؛ افزود: من بهعنوان یک یک مادر، دستبوس تمام مادرانی هستم که فرزندانشان را با غیرت تربیت میکنند. جشنواره همام یادآوری کرد که هیچ محدودیتی برای گسترش صنایع دستی وجود ندارد. امیدوارم در جشنواره هشتم صنایع دستی فجر تمام برگزیدگان جایزه بگیرند. اثر هنری شما معلولین کوشش نیست بلکه جوشش و بخشی از وجود شماست.
در بخش دیگر این مراسم حجتالاسلام شهاب مرادی به معلولین هنرمند اشاره کرد و با بیان اینکه تک تک این هنرمندان برای ما افرادی که جسم کاملا سالمی داریم حجت هستند، افزود: خیلی از اطرافیان ما افرادی سالم هستند که هیچ سودی برای جامعه ندارند درحالی که شاهد هنرنمایی این عزیزان هستیم.
انتهای پیام/ 121