در محکومیت جنایات مردم غزه رخ داد؛

تجمع خودجوش اردبیلی‌ها در حمایت از مردم غزه

تجمع خودجوش اردبیلی‌ها در حمایت از مردم غزه اهالی استان اردبیل از اقشار مختلف تجمع خودجوشی را در حمایت از مردم غزه و محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی برگزار کردند.
کد خبر: ۶۳۰۳۰۳
تاریخ انتشار: ۲۲ آبان ۱۴۰۲ - ۲۰:۳۷ - 13November 2023

به گزارش  خبرنگار دفاع‌پرس از اردبیل، مردم دارالارشاد اردبیل پیش از ظهر امروز (دوشنبه) با اجتماع پرشور در بقعه شیخ صفی‌الدین اسحاق اردبیلی و کنار مرقد شاه اسماعیل صفوی از دولت آذربایجان خواستند در اسرع وقت ارسال نفت به رژیم صهیونیستی از طریق خط لوله باکو - جیهان را تعطیل کند و در ریخته شدن خون کودکان و زنان و بی گناهان غزه شریک نشود.

تظاهرکنندگان پلاکاردهایی را با خود حمل می کردند که در آن نوشته شده بود برای ما آذری‌ها خیلی سنگین و موجب سرشکستگی بزرگ است که خون مظلومان فلسطین مخصوصاً خون کودکان و زنان با همکاری آذری‌ها ریخته شود.

حجت‌الاسلام «حسن باقری» رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان اردبیل در حاشیه این تجمع اعتراض‌آمیز مردم استان اردبیل اظهار داشت: اینکه تاکنون چهار هزار کودک مظلوم و شیرخواره به شهادت رسیدند، نشان از سفاهت و سنگ‌دلی رژیمی است که موجودیتش رو به فنا است.

وی گفت : اگر امت اسلامی وحدت و انسجام خود را حفظ کنند، نابودی رژیم صهیونیستی دور از دسترس نیست و به زودی شاهد شکست و فنای این رژیم در نقشه جغرافیایی جهان خواهیم بود.

وی اظهار داشت: رژیم صهیونیستی امروز با حمایت همه‌جانبه آمریکا و سران غرب به هر جنایتی دست زده و از ابتدای یورش به سرزمین غزه ۱۱ هزار و ۲۰۰ زن، کودک و غیرنظامی را به شهادت رسانده و با این جنایت خود ثابت کردند که این رژیم سفاک، کودک‌کش و نژادپرست به هیچ قاعده و قانونی پایبند نیست.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان اردبیل افزود: مردم استان اردبیل در شهرهای مختلف چنین تجمعی را برگزار کرده و کادر درمانی بیمارستان‌ها نیز با برگزاری تجمعات اعتراض‌آمیز خواستار پایان دادن به حملات بی‌رحمانه به بیمارستان‌ها و کشتار ظالمانه کودکان و مردم بی‌دفاع غزه شدند.

حجت‌الاسلام باقری در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: باید کشورهای اسلامی در قبال مردم غزه احساس مسئولیت کرده و به صحنه بیایند و بیش از این اجازه ندهند تا خون انسان‌های بیگناه به خاطر سفاکی یک رژیم بی‌هویت ریخته شود.

همچنین علاوه بر اردبیل، در سایر شهرهای استان به ویژه کادر بهداشتی و درمانی اعم از بیمارستان‌های پارس‌آباد، خلخال و اردبیل با برگزاری تجمعات اعتراض‌آمیز کشتار کودکان، زنان و مردان بی‌دفاع را در سرزمین مردم غزه و فلسطین محکوم کردند.

انتهای پیام/

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین