شهید ممدوحی: در مسیر انقلاب اسلامی باشید و رزمندگان را دعا کنید

روحانی شهید «محمدتقی ممدوحی» در وصیت‌نامه‌اش آورده است:در مسیر انقلاب اسلامی باشید و رزمندگان را دعا کنید.
کد خبر: ۶۳۰۹۵۳
تاریخ انتشار: ۲۸ آبان ۱۴۰۲ - ۰۱:۳۰ - 19November 2023

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از اردبیل، «محمدتقی ممدوحی» شانزدهم بهمن سال ۱۳۳۸ در شهرستان «خلخال»، چشم به جهان گشود. وی بعد از دوران نوجوانی به حوزه علمیه پای نهاد و لباس مقدس روحانیت را بر تن کرد.

«محمدتقی ممدوحی» سال ۱۳۶۰ ازدواج کرد و با شروع جنگ تحمیلی، از سوی سازمان عقیدتی سیاسی ارتش جمهوری اسلامی ایران برای انجام امور تبلیغی در جبهه‌های نبرد حق علیه باطل حضور یافت و سرانجام دهم اردیبهشت سال ۱۳۶۳ در جزیره «مجنون» عراق به شهادت رسید؛ اما پیکر پاکش هیچ‌گاه به میهن اسلامی بازنگشت و به‌عنوان شهید مفقودالاثر شناخته شد.

وصیت نامه شهیدمحمدتقی ممدوحی:

«بسم الله الرحمن الرحیم»

درود و سلام و صلوات بر پیامبر اسلام و همه پیامبران که برگزیدگان از میان انسانهایند و برای هدایت انسان‌ها از سوی خداوند مأمور [شدند].

سلام و صلوات بر جانشینان بر حق رسول‌الله که سعادت انسان‌ها در گرو اطاعت از آنان است و درود بی‌کران بر علمای بزرگوار اسلام که وارثان انبیایند.

درود فراوان بر شهدای راه حق و حقیقت و خدا را شکر که سعادت در بهترین مکان‌ها بودن را نصیبم نمودی و معاشرت با بهترین انسان‌ها را از آنم ساختی.

من شاهد شهادت بهترین انسان‌ها هستم و نمی‌دانم آیا توفیق نصیب من خواهد شد یا نه، به هر صورت خود را در حال آزمایش پس دادن می‌بینم.

بگذارید چند مسئله را روشن کنم که در صورت رفتن من برای بازماندگانم مشکلی نباشد.

۱- همه دارایی من یعنی هر آن‌چه که دارم، از آن همسرم «صدیقه منصفی» خواهد بود و کسی حقی ندارد.

۲- خانه‌ای که در آن مستأجرم از آن بنیاد شهید است و چند ماهی کرایه نداده‌ام، مستقیماً با حاج‌آقا کروبی مذاکره شود و برابر ضوابط به عیالم «صدیقه منصفی» به‌طور کامل واگذار شود و کسی از اقوامم در آن تصرف نکنند.

۳- حقوقی که برای من مقرر می‌شود، به‌طور کامل به همسرم «صدیقه منصفی» واگذار شود و کسی به‌جز همسرم در مقرری ماهانه حقی ندارد.

۴- مبلغ بیست هزار تومان از صندوق قرض‌الحسنه مسجد الزهرا شهرآرا قرض‌الحسنه دریافت کردم، به‌صورت ماهانه با حاج‌آقا ابهری امام جمعه مسجد فوق تسویه شود؛ هر طور که ایشان مقرر فرمایند.

۵- رضایت من در ازدواج مجدد عیالم «صدیقه منصفی» می‌باشد.

۶- بعد از ازدواج نیز موارد یک و دو و سه به قوت خود باقی بماند.

۷- مراسم مختصری برگزار شود، بهتر است؛ از من تعریفی نکنید و قبل از آمدن به سر خاک من، سر خاک شهدای گمنام بروید و مرا تا آن‌جا که ممکن است در جبهه اگر پدر و مادرم و عیالم راضی باشند که در جبهه دفن شوم و هرجا را که آن‌ها تصمیم گرفتند، محل دفنم باشد.

همه اقوام و نزدیکان را به تقوی و بندگی خدا وصیت می‌کنم و این وصیت‌نامه را در کمال سلامت روانی و جسمی نوشتم.

از پدر و مادرم به واسطه تمام زحمات شبانه‌روزی طول عمرم توان تشکر ندارم و خداوند عوض‌شان بدهد.

پدر عزیزم و مادر مهربانم رضایت «صدیقه» رضایت قلبی من است، از او مواظبت کنید. در هر نوع تصمیم که برای زندگی گرفت، همراهی‌اش کنید.

و اما تو همسر عزیزم! در طول زندگی مشترک‌مان خیلی اذیتت کردم، حلالم کن و از پدر و مادرم مواظبت کن که رضای آنان رضای خداوند را در بر دارد و من نیز در رضایت آنان رضایت دارم که نگرانی و ناراحتی آنان آزارم خواهد داد.

پدر عزیز همسرم حاج آقا «منصفی» و حاجیه خانم که همانند پدر و مادرم به شما عشق می‌ورزم، حلالم کنید و دعایم کنید.

در طول زندگی‌تان تقوی را پیشه کنید، همه شما را دوست می‌داشتم و دوست‌تان خواهم داشت.

در مسیر انقلاب اسلامی باشید و رزمندگان را دعا کنید. شهادت سعادتی بزرگ است و خداوند نصیب کسانی می‌کند که دوست‌شان دارد.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار