جشنواره تجسمی ایثار جه جایگاهی در هنر متعهد خواهد داشت؟

معاون فرهنگی بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان‌های استان تهران معتقد است که جشنواره ایثار تلاش کرد در کنار هنرمندان حرفه‌ای و نام‌آشنای این استان‌ها از علاقه‌مندان و ظرفیت‌های بالقوه و کمتر شناخته شده استان‌ها نیز استفاده کند تا شاهد جاری بودن جریان هنر متعهد تجسمی که علمدار و پرچم‌دار هنر‌ها در رخداد‌های پیرامونی است بیش‌ازپیش باشیم.
کد خبر: ۶۳۵۱۴۵
تاریخ انتشار: ۱۲ آذر ۱۴۰۲ - ۱۶:۴۵ - 03December 2023

به گزارش گروه سایر رسانه‌های دفاع‌پرس، جشنواره هنر‌های تجسمی ایثار با آثاری دانش‌آموزان و هنرمندان برجسته تجسمی برگزار شد، جشنواره‌ای که بسیاری از هنرمندان در آن شرکت کردند و آثار بسیاری را به این جشنواره رساندند.

جشنواره تجسمی ایثار جه جایگاهی در هنر متعهد خواهد داشت؟

طاهره تبیریی معاون فرهنگی بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان‌های استان تهران با اشاره به اهداف و سیاست‌گذاری‌های صورت‌گرفته در دومین دوره نمایشگاه منطقه‌ای هنر‌های تجسمی ایثار اظهار داشت: ما امسال و در دومین دوره برگزاری نمایشگاه منطقه‌ای هنر‌های تجسمی ایثار که شامل پنج استان تهران، قم، قزوین، البرز و چهارمحال‌وبختیاری بود تلاش کردیم در کنار هنرمندان حرفه‌ای و نام‌آشنای این استان‌ها از علاقه‌مندان و ظرفیت‌های بالقوه و کمتر شناخته شده استان‌ها نیز استفاده کنیم تا در کنار فضای رقابتی موجود، بستری را برای معرفی و دیده‌شدن آثار این هنرمندان کمتر شناخته شده فراهم کنیم تا با حمایت‌ها و سرمایه‌گذاری‌ها همه دستگاه‌ها و نهاد‌ها شاهد جاری بودن جریان هنر متعهد تجسمی که علمدار و پرچم‌دار هنر‌ها در رخداد‌های پیرامونی است بیش‌ازپیش باشیم.

جشنواره تجسمی ایثار جه جایگاهی در هنر متعهد خواهد داشت؟

تبیریی همچنین باتوجه به استقبال بی‌سابقه از دومین نمایشگاه ایثار نیز اظهار کرد: شهریور امسال وقتی فراخوان تنظیم و منتشر شد انتظار استقبال در این حد را نداشتیم در این دوره حدود ده‌هزار اثر به دبیرخانه رسید که برای خود ما هم در کنار خرسندی شگفت‌انگیز بود از همین رو علی‌رغم تنظیم جدول زمان‌بندی و مدت کوتاه تا برپایی نمایشگاه زمان دریافت آثار طی چند نوبت تمدید شد.

وی ادامه داد: بیش از هفت هزار اثر در بخش دانش‌آموزی، دو هزار اثر در بخش بزرگسال، و بیش از هزار و پانصد اثر در سایر بخش‌ها به دبیرخانه رسید. اما برای ما و شورای سیاست‌گذاری باتوجه‌به نقشه راه و اسناد بالادستی که اهتمام ویژه‌ای به ترویج فرهنگ ایثار و شهادت داشت توجه ویژه به حوزه دانش‌آموزی بود که نسل مهم و آینده‌ساز برای فرهنگ و هنر کشور هستند که باهمت دیگر استان‌ها این بخش بسیار ویژه‌تر دیده و توجه شد. ما در آیین آغاز به کار نمایشگاه نیز از ۳۳ دانش‌آموز حاضر در این رویداد تقدیر کردیم البته که حدود سی نفر از هنرمندان حاضر در بخش بزرگسال نیز تقدیر و تشکر شد.

جشنواره تجسمی ایثار جه جایگاهی در هنر متعهد خواهد داشت؟

عضو شورای سیاست‌گذاری نمایشگاه ایثار درباره همراهی و استفاده از ظرفیت سایر دستگاه‌های فرهنگی گفت: یکی از ویژگی‌های منحصربه‌فرد دومین دوره برپایی نمایشگاه ایثار حضور و همراهی ظرفیت‌ها و دستگاه‌های فرهنگی بود از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تا حوزه هنری انقلاب اسلامی، سازمان صداوسیما، بسیج هنرمندان به‌صورت جدی همراهمان شدند تا در نهایت دومین دوره نمایشگاه در کنار ثمرات مثبتی که داشت به‌نوعی قرارگاه تجمیع ظرفیت‌های جزیره دستگاه‌های فرهنگی شد و درنهایت یک کار ماندگار برای هنر‌های تجسمی کشور صورت پذیرفت.

معاون فرهنگی بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان‌های استان تهران در خصوص حمایت و سرمایه‌گذاری‌ها پیرامون دانش‌آموزان حاضر در این نمایشگاه نیز عنوان کرد: با دریافت بیش از هفت هزار اثر در بخش دانش‌آموزی در گام نخست کشف استعداد‌های درخشان در بین شرکت‌کنندگان بود و از طرفی استمرار همکاری با این دانش‌آموزان در قالب‌هایی، چون برگزاری نمایشگاه و اکران آثارشان در نگارخانه‌ها جزو برنامه‌های پس از نمایشگاه خواهد بود.

منبع: فارس

انتهای پیام/ ۱۳۴

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار