یک تاریخ‌پژوه عنوان کرد:

تهدید هنرمندان خواهان کار با جمهوری اسلامی، سنت منافقین است

مسعود رضایی گفت: امروز اگر کسی بیاید و چهره‌ها و شخصیت‌ها را به بهانه همکاری‌های معمول کاری و صنفی با جمهوری اسلامی تهدید، تخریب و بایکوت کند در اصل، دارد روش و منش مجاهدین خلق را پیگیری می‌کند.
کد خبر: ۶۳۷۷۵۵
تاریخ انتشار: ۲۳ آذر ۱۴۰۲ - ۱۷:۱۵ - 14December 2023

تهدید هنرمندان خواهان کار با جمهوری اسلامی، سنت منافقین استبه گزارش گروه سایر رسانه‌های دفاع‌پرس، نگه داشتن یک فضای دوگانه کاذب بین ملت و حکومت کاری است که ضدانقلاب و در رأس آنان آلبانی‌نشینان التقاطی همواره انجام می‌دهند و روی افرادی که می‌خواهند بنا به اقتضائات خودشان با دستگاه‌های دولتی همکاری داشته باشند، فشار حداکثری می‌آورند.

برخی از بازیگران سینما در صفحات شخصی خود در فضای مجازی از این فشار‌ها پرده برداشته و از هجوم‌هایی گفتند که به هوای کار در سینما، حضور در جشنواره فجر و حتی شادی به دلیل پیروزی تیم ملی فوتبال، روی آنان بود. درباره این رفتار پارادوکسیکال با «مسعود رضایی» تاریخ‌پژوه و نویسنده آثاری، چون «تاملی در یادداشت‌های آقای هاشمی»، «سیاست و تاریخ معاصر ایران» و «مسلمانی در جستجوی تعالی» گفتگو کردیم.

ساختن فضای وحشت برای کسانی که مثل ضدانقلاب فکر نمی‌کنند

رضایی در ابتدا گفت: مهم‌ترین موضوعی که مدعیان آزادی بیان و آزادی‌خواهی باید بدان ملتزم باشند، این است که رفتار و کردار خودشان به نحوی باشد تا آزادی رفتار و گفتار فرد دیگری سلب نشود. آزادی برخی افراد بنا به رفتار‌هایی نظیر بایکوت، تخریب و تهدیدِ برخی مدعیان آزادی سلب می‌شود و مورد هجمه‌های تند و رادیکالی سیاسی قرار می‌گیرد؛ به شکلی که فرد، آزادی‌های اولیه خود را از دست‌رفته قلمداد می‌کند و فضا را برای فعالیت تنگ می‌بیند. در نتیجه طبیعی است که شخص، برای آسایش روح و روان خود و همچنین گریز از بایکوت‌های اقتصادی و به هوای اینکه در محفل یا صنفی طرد نشود، چندان حضور پیدا نکند و کاری را در جمهوری اسلامی انجام ندهد!

جا پای منافقین گذاشتن، یعنی مخالفت را تحمل نکنی!

این تاریخ‌پژوه در ادامه افزود: این روش، روشِ چپ‌های مارکسیست و نیرو‌های وابسته به آن‌هاست؛ به شکلی که این مدل برخورد با دگراندیشان و مخالفین در تاریخ معاصر ما با نام منافقین گره خورده است. آن‌ها ابتدا وقتی می‌دیدند کسی با نیرو‌های انقلابی اندک مراوده‌ای دارد، دست به بایکوت شخص می‌زدند و اگر این مراوده ادامه داشت، تهدید و پس از آن، او را ترور می‌کردند و می‌کشتند. امروزه اگر کسی بیاید و چهره‌ها و شخصیت‌ها را به بهانه همکاری‌های معمول کاری و صنفی با جمهوری اسلامی تهدید، تخریب و بایکوت کند در اصل، دارد روش و منش مجاهدین خلق را پیگیر می‌شود. شعار آزادی می‌دهند، اما در عمل سربازان سازمان مجاهدین خلق هستند. در حال حاضر مدعیان آزادی، استبدادی را در عمل پیگیر می‌شوند که افراد جامعه را وحشت‌زده کرده و به هرنحوی به حاشیه ببرند. این مدل برخورد با افراد اگر تعدیل نشود و با آن مقابله نکنند، می‌تواند موجب برخورد‌های بسیار خشونت‌آمیزتری در جامعه شود.

قلب‌هایی که از سر لجاجت با نظام سیاه شد

نویسنده کتاب مسلمانی «در جست‌وجوی تعالی» در انتها گفت: مسیر انحراف، گاهی به حدی زیاد می‌شود که با اولش قابل مقایسه نیست. به طور مثال از پاییز گذشته سیر تصاعدی رفتار‌های رادیکالی ضدانقلاب و مدعیان زن، زندگی، آزادی روزبه‌روز بیشتر می‌شود. تعبیر قرآن این است که تداوم بر انحراف، قلب‌ها را سیاه می‌کند و افراد را به وادی لجاجت هرباره می‌اندازد. نمونه بارز این حرف را باید در رفتار اعضای سازمان مجاهدین دید که از سر حقد جمهوری اسلامی، روزی با صدام هم‌دست شدند و امروز با صهیونیسم و آمریکا نشست و برخاست دارند. سرنوشت کسانی هم که سر هر چیزی افراد دارای مراوده را جمهوری اسلامی می‌کوبند، همین است.

منبع: فارس

انتهای پیام/ ۱۳۴

نظر شما
پربیننده ها