به گزارش گروه اجتماعی
دفاعپرس، یازدهمین نشست شورای مدیران معاونت منابع انسانی و امور فرهنگی قوه قضائیه در سال ۱۴۰۲ با حضور معاون منابع انسانی و امور فرهنگی قوه قضاییه و جمعی از مدیران کل ادارات تابعه و مشاوران این معاونت در محل سالن جلسات ساختمان شهید صدیقیان (ساختمان شماره ۳ قوه قضاییه) برگزار شد.
در ابتدای این نشست، دو دستور کار ارائه پیوست فرهنگی در بررسی فرایندهای اداره کل جذب و گزینش و ارائه گزارش درخصوص عملکرد فرهنگی دادگستریهای سراسر کشور در شش ماه نخست سال ۱۴۰۲ از سوی رئیس امور فرهنگی قوه قضاییه بعنوان مباحث مهم جلسه و در راستای پیگیری برنامههای سند تحول قضایی از سوی مریم خزائی؛ رئیس حوزه معاونت منابع انسانی و امور فرهنگی قوه قضاییه قرائت شد.
محمدباقر الفت معاون منابع انسانی و امور فرهنگی قوه قضاییه در بررسی اولین دستورکار با بیان اهمیت و ضرورت توجه به مقوله فرهنگ و پیوست نگاری فرهنگی در قوه قضاییه عنوان کرد: با مطالعه آسیب شناسی فرهنگی این ضرورت پیش میآید که بایستی در روند تحقق پیوست نگاری فرهنگی در قوه قضاییه تسریع شود.
وی افزود: صرف پرداختن به فرهنگ کافی نیست بلکه بیان گستره مفهوم و معنای فرهنگ محل مورد بحث است. آداب و رسوم جامعه، فرهنگ هر جامعهای را تشکیل میدهد رفتار، گفتار و تصمیمات مورد پذیرش افراد جامعه با تعریف جامع از مفهوم فرهنگ دستخوش سلیقه نمیشود.
الفت اذعان کرد: در مواجهه با فرهنگ عمومی بهمعنای فرهنگ غالب و گستردهای است که در میان عموم جامعه رواج دارد، توجه به فرهنگ سازمانی، فرهنگ جامعه اسلامی و فرهنگ سازمانی در جامعه اسلامی نیز ضرورت دارد تا به درک مشترکی از آن برسیم.
وی تاکید کرد: بایستی از افراد علاقمند، متخصص و پیگیر در تولید بسته و پیوست فرهنگی بهره گیری شود و بر روی مقولهها بصورت عمقی کار شود.
معاون منابع انسانی و امور فرهنگی قوه قضاییه با اشاره به اینکه تعارض فرهنگی جامعه را دچار انحراف و کج فهمی میکند، بیان کرد: کار فرهنگی کار پر ارزشی است که باید به آن پرداخته شود مبنای کار فرهنگی را قرآن کریم قرار دهیم یعنی با استفاده از کلام خدا، مدیریت از نگاه قرآنی و با هنرمندی و ذوق وصف ناپذیر مفاهیم را از دیدگاه زیبا شناختی منعکس کنیم و ارزش کار فرهنگی را به نمایش بگذاریم.
در ادامه، درخصوص چگونگی فرایندها به منظور ورود به عملیاتی کردن نتایج و سیاستهای مورد نظر معاون منابع انسانی و امور فرهنگی قوه قضاییه به بحث و تبادل نظر پرداخته شد.
یکی دیگر از محورهای مهم این جلسه تبادل نظر به منظور بهبود روش و تشکیلات گزینش بود و اینکه تشکیلات گزینش نیاز به تغییر و تحول دارد.
در پایان این نشست همچنین مقرر شد جلسهای علمی در خصوص فرایند گزینش کارکنان اداری تعیین شود.
انتهای پیام/ 241