وزیر امور خارجه: عصبانیت رژیم صهیونیستی در شکستهای نظامی و امنیتی/ سردار موسوی در مبارزه با تروریسم در منطقه تلاش مخلصانه کرد
به گزارش خبرنگار اخبار داخلی دفاعپرس، «حسین امیرعبداللهیان» وزیر امور خارجه در حاشیه مراسم بزرگداشت سردار شهید سید رضی موسوی در جمع خبرنگاران، اظهار داشت: شهید سیدرضی موسوی حقیقتا یکی از بهترینها بود.
امیرعبداللهیان ادامه داد: من در همه سفرهایم به سوریه در سالهای متمادی با این شهید ارتباط داشتم و میدیدم که صادقانه، صمیمانه و مخلصانه برای تامین حداکثری امنیت ملی و منطقه در مبارزه با تروریسم تلاش میکرد.
وزیر امور خارجه با بیان اینکه قطعا مسیر و راه این شهید ادامه پیدا خواهد کرد، افزود: رژیم غاصب صهیونیستی این شهید را ترور کرد اما چیزی از اهداف جمهوری اسلامی ایران برای تامین حداکثری امنیت در منطقه و ایران نخواهد کاست؛ بلکه ما را در این مسیر مصممتر خواهد کرد.
وی تصریح کرد: البته رژیم صهیونیستی در بیش از هشتاد روز گذشته دو شکست را متحمل شده است؛ شکست اول روز هفتم اکتبر بود در این روز رژیم صهیونیستی در بعد سیاسی و امنیتی به تمام معنا فرو ریخت و در هشتاد روز گذشته نیز با مقاومت غزه در ابعاد نظامی فرو ریخت.
وی گفت: اقدامی که اسراییل روی سید رضی انجام داد از عصبانیتی بود که در شکستهای سیاسی نظامی و امنیتی متوجه آنها شده و این موضوع در دنیا ثبت شده است و همه استراتژیستهای نظامی بر آن تاکید دارند.
انتهای پیام/271


