به گزارش خبرنگار دفاع پرس از اردبیل، سرتیپ دوم پاسدار «حسین معروفی» معاون هماهنگکننده سازمان بسیج مستضعفین در یادواره شهدای عملیاتهای کربلای چهار و پنج که با حضور مردم شهیدپرور شهرک کارشناسان در مسجد امام علی (ع) اردبیل برگزار شد به تشریح این دو عملیات غرورانگیز پرداخت و اظهار داشت: ما برای دفاع از دین، مردم، ناموس و تمامیت ارضی کشور دفاع کردیم.
وی با بیان اشاره به اینکه جنگ نابرابر و سخت تلفات و خسارت دارد گفت: رزمندگان ما با قدرت ایمان جنگ خسارت بار و تحمیلی دشمنان را به دفاع مقدس تبدیل کردند که تا ابد بر پیشانی تاریخ خواهد درخشید.
سردار معروفی با بیان اینکه فرهنگ حاکم بر دفاع مقدس برگرفته از منطق و فرهنگ عاشورا بود، گفت: فرماندهان ما هنرمندانه و به زیبایی هرچه تمامتر هشت سال جنگ تحمیلی را هم در شکل و هم در محتوا با بهرهمندی از فرهنگ و منطق عاشورا مدیریت کردند.
معاون هماهنگ کننده سازمان بسیج مستضعفین با بیان خاطراتی از حاج قاسم سلیمانی فرمانده جبهه مقاومت پرداخت و اظهار داشت: سردار سلیمانی از دفاع مقدس تا جبهه مقاومت در دشت و نیزار، کوه و صحرا و هرجا که بود ایثار را به معنای واقعی به تصویر کشید.
وی به قدرت تفکر و بصیرت شهید سلیمانی پرداخت و تصریح کرد: این قدرت تفکر و بصیرت بود که حاج قاسم را تا ابد در اذهان مردم ایران بلکه جهان اسلام حتی عمق تفکرات دشمنان نیز ماندگار کرد.
این یادگار دوران دفاع مقدس همچنین به دفاع مقدس اشاره کرد و افزود: لشگرهای ما مزین به اسامی، چون فجر، عاشورا، سیدالشهدا (ع) و گردانها، گروهانها و دستههای ما نیز متبرک به اسامی ائمه معصومین (ع) بودند.
سردار معروفی به نام عملیاتها نیز اشاره کرد و اظهار داشت: عملیاتهای رزمندگان اسلام نیز با نام ائمه معصومین (ع) همچون یا زهرا (س)، یا مهدی (عج) آغاز میشد و بر پیشانیبندهای رزمندگان نیز نام مبارک ائمه معصومین میدرخشدید و این علاوه بر قدرتافزایی معنوی منجر به شجاعت و شهامت بینظیر نشأت گرفته از قدرت ایمان میشد.
معاون هماهنگکننده سازمان بسیج مستضعفین به سبک زندگی دوران دفاع مقدس نیز اشاره کرد و گفت: در آن دوران ماندگار رو دوشی و درجه مفهومی برای رزمندگان نداشت و همه همدیگر را برادر خطاب میکردند و در عین حال مطیع فرمان مافوق هم بودند.
انتهای پیام/