امام جمعه زاهدان:

ارمنی‌ها بیشترین شهدا را در میان اقلیت‌های ایران دارند

امام جمعه زاهدان گفت: ارمنی‌ها در میان اقلیت‌های ایران بیشترین شهید را تقدیم نظام مقدس ایران اسلامی کرده‌اند.
کد خبر: ۶۴۵۱۸
تاریخ انتشار: ۱۱ دی ۱۳۹۴ - ۱۳:۱۹ - 01January 2016

ارمنی‌ها بیشترین شهدا را در میان اقلیت‌های ایران دارند

به گزارش گروه اخبار داخلی دفاع پرس، آیت الله عباسعلی سلیمانی پیش از ظهر امروز در خطبههای نماز جمعه ضمن دعوت نمازگزاران به رعایت تقوا در زاهدان فرار رسیدن سال نوی میلادی را تبریک گفت.

نماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان با اشاره به این که مقام معظم رهبری با خانواده شهدای مسیحی دیدار داشتند که سیره رفتاری ایشان باید برای همگان الگو باشد. افزود: ارمنیها در میان اقلیتهای ایران بیشترین شهید را تقدیم نظام مقدس ایران اسلامی کردهاند چرا که فرهنگ شهادت در میان ارمنیها مانند ایران اسلامی نهادینه شده است.

وی ادامه داد: ارمنیها هم کشته شدن در راه دین را شهادت میدانند و برای دفاع از کشور خود پیشتاز بودهاند.

امام جمعه زاهدان با اشاره به اینکه در دین اسلام تمامی ادیان قابل احترام و تکریم هستند بیان کرد: از ارمنیهایی که در ایران زندگی میکنند و ارزشهای کشور را مورد تکریم قرار میدهند، قدردانی میکنیم.
 

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار