به گزارش دفاعپرس از استان خراسان رضوی، «محسن ایروانی» سرپرست دبیرخانه اشتغال و کارآفرینی بهزیستی امروز در حاشیه نشست تخصصی و آموزشی کارآفرینی که باحضور کارشناسان اشتغال شهرستانها و روسای ادارات بهزیستی خراسان رضوی در مشهد برگزار شد، اظهار داشت: مددجویان بهزیستی دارای شرایط خاصی هستند و اکثرا در پیدا کردن ضامن دچار مشکلات متعددی میشوند. در حال حاضر به دنبال راهاندازی صندوق حمایت از فرصتهای شغلی هستیم که مراحل پایانی اصلاح اساسنامه را سپری میکند و در کمیسیون فرعی و اصلی دولت نیز مورد تایید قرار گرفته و بودجه مناسبی برای آن در نظر گرفته شده است.
وی افزود: در صورت تائید شورای نگهبان از سال آینده صندوق حمایت از فرصتهای شغلی راهاندازی خواهد شد و مددجویانی که ضامن ندارند میتوانند از طریق این صندوق مورد حمایت قرار بگیرند.
سرپرست دبیرخانه اشتغال و کارآفرینی بهزیستی تصریح کرد: به محض اینکه اساسنامه تایید شود بلافاصله این برنامه آغاز خواهد شد و آمادگی کافی از ناحیه بهزیستی برای راهاندازی این صندوق و تسهیل اشتغال مددجویان وجود دارد.
این مقام مسئول گفت: از ابتدای سال جاری ۵۲ هزار نفر در کشور از تسهیلات اشتغال برخوردار شدهاند و این آمار در سامانه رصد اشتغال بهزیستی کشور ثبت شده است.
ایروانی ادامه داد: ۱۲ هزار میلیارد تومان در سال جاری به منظور تسهیلات اشتغال جامعه هدف بهزیستی در نظر گرفته شده که ۳.۵ هزار میلیارد تومان آن تاکنون پرداخت شده و الباقی این مبلغ نیز تا خردادماه سال آینده برای مددجویان و جامعه هدف بهزیستی هزینه خواهد شد.
وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر بهمنظور ارتقای کیفیت خدمترسانی، دستیابی به اشتغال پایدار، جلوگیری از انحراف وامهای اشتغال و در نهایت توانمندسازی جامعه هدف بهزیستی به دنبال بازبینی دستورالعملهای اشتغال و ایجاد فرآیندهای جدید هستیم.
سرپرست دبیرخانه اشتغال و کارآفرینی بهزیستی با بیان اینکه به دنبال بهروزرسانی ساختار اشتغال هستیم، ابراز داشت: مسئولیت اصلی ما رساندن منابع مالی به افراد مستحق، ایجاد اشتغال پایدار و جلوگیری از انحراف وامها است به همین منظور کارهای مطالعاتی و پژوهشی بسیاری انجام گرفته و برای اولین بار در خراسان رضوی جلسه هماندیشی با حضور روسای شهرستانها و کارشناسان اشتغال که در ارتباط مستقیم با مددجویان هستند برگزار شده است.
وی تصریح کرد: در این نشست تخصصی ضمن رفع ابهامات و ارائه آموزشهای مختلف، در خصوص چالشها و نقاط ضعف دستورالعملهای اشتغال نیز بحث و تبادل نظر صورت گرفت؛ هدف نهایی این جلسات و دورههای آموزشی، بازنگری دستورالعملها، ایجاد تغییرات و تصحیح کردن ساختار و فرآیندها است که یکی از مهمترین این تغییرات افزودن ۵۳۰ تسهیلگر در کل کشور جهت آمادهسازی شغلی و ارائه خدمات مطلوب در حوزه اشتغال به مددجویان است.
ایروانی درخصوص تسهیلگران شغلی نیز گفت: هر تسهیلگر شغلی در طی یکسال وظیفه حمایت و پشتیبانی از ۲۰۰ مددجو را برعهده دارد. در کل کشور ۱۰۶ هزار نفر از مددجویان در طی یکسال از حمایتهای تسهیلگران شغلی برخوردار خواهند شد. تسهیلگران شغلی، مشاورهها و آموزشهای لازم را در بعد اجتماعی، اقتصادی و روانی به افراد ارائه میدهند. بهعبارتی قبل از اینکه مددجو بخواهد وام اشتغال را دریافت کند به مدت سه ماه آماده سازی شغلی برای او انجام گرفته و بعد از دریافت وام وظیفه پشتیبانی شغلی بر عهده تسهیلگران اشتغال است.
سرپرست دبیرخانه اشتغال و کارآفرینی بهزیستی کشور خاطرنشان کرد:مددجو به مدت یکسال از حمایت و مشاورههای تسهیلگر شغلی برخوردار و توسط تسهیلگر به منظور دستیابی به اشتغال پایدار، راهبری میشود، این ساختار جلوی انحراف وام یا هزینه شدن آن در مسیر ناصحیح یا شکست خوردن مددجو به علت کم تجربگی یا دلایل دیگر را در حوزه اشتغال و کارآفرینی میگیرد.
انتهای پیام/