به گزارش گروه حماسه و جهاد دفاعپرس، سعید کهنسال مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران در جلسه کمیته شهدا و ایثارگران گرامیداشت دهه مبارک فجر انقلاب اسلامی، اظهار داشت: اگر قرار است در چهل و پنجمین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی جشنی اتفاق افتد همه نگاهها باید به سمت امیدآفرینی معطوف شود و مخاطبیان ما جوانان و نوجوان عزیز باشند.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران با بیان اینکه برنامههای کمیته شهدا و ایثارگران نسبت به سالهای گذشته متفاوت بوده و با رویکرد تبیینی بیان شود، اظهار کرد: نگاه ما مسجدمحوری، محله محوری و پایگاه محوری باشد، نقاطی را شناسایی کنیم که مخاطبان ما به ویژه نسل امروزی از برنامههای محتوایی آن بهره ببرند.
وی با اشاره به حضور جوانان و نوجوانان در جلسات کمیته شهدا و ایثارگران، افزود: ما تا پایان سال برنامههای متعددی از قبیل پدران آسمانی، حماسه ششم بهمن آمل، روز شهید، جانباز، مهمانی لاله ها، راهیمایی یوم اله ۲۲ بهمن در پیش داریم، رویکرد ما در اجرای برنامهها این است که به شکل مردمی برگزار شود چرا که اثربخشی بیشتری خواهد داشت.
کهنسال با اشاره به نقش مهم پیام آوران ایثار در جهت انتقال این رویداد عظیم تاریخی، یادآور شد: پیام آوران ایثار علاوه بر محیط دانشگاهی و آموزشی، در زندانها حضور پیدا کنند و دستاوردهای انقلاب اسلامی و حماسه دوران هشت سال دفاع مقدس را برای زندانیان روایتگری کنند.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران با اشاره به برنامههای محوری و شاخص در دهه مبارک فجر به ویژه عطرافشانی و غبارروبی مزار شهدا و تکریم از ایثارگران عزیز، گفت: اگر امروز در عرصههای مختلف به موفقیتهایی دست پیدا کردیم از برکت انقلاب، شهدای عزیز و ایثارگرانی است که در جهت اعتلا و شکوفایی این سرزمین، جانشان و هستی خود را تقدیم اسلام کردند.
وی تصریح کرد: یکی از موضوعاتی که در دهه مبارک فجر به عنوان یک برنامه شاخص باید در اولویت قرار گیرد دیدار با خانوادههای معزز شهدای دوران انقلاب، زندانیان سیاسی مسلمان قبل از انقلاب و جانبازان سرافرازی است که در پیروزی انقلاب اسلامی نقش آفرینی کردند، مسئولین دستگاهها تکریم و تجلیل از این عزیزان را در ایام اله دهه مبارک فجر برای خود یک تکلیف بدانند.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان و رئیس کمیته شهدا و ایثارگران ستاد گرامیداشت دهه مبارک فجر مازندران اظهار کرد: شهرداریها و دهیاران تمهیدات لازم در خصوص آئین مهمانی لالهها در شهرستانها و روستاها فراهم کنند، همچنین دستگاههای اجرایی ضمن آذین بندی و فضاسازی محیطی، نمادهایی از شهدا را در ادارات خود نصب کنند.
کهنسال، تولید برنامههای تلویزیونی، مصاحبه با خانوادههای معزز شهدا و ایثارگران دوران انقلاب، نواختن زنگ انقلاب در مدارس، تعویض پرچم مزار مطهر شهدا، پایش سلامت ایثارگران، اعزام به راهیان نور، برگزاری مسابقات ورزشی، فرهنگی، عکاسی، تولید سرودهای انقلابی، تجلیل از فجرآفرینان، افتتاح گلزار شهدا، استفاده از ظرفیت حسینیهها و مراکز فرهنگی شهدا به منظور برگزاری مراسم و ... از دیگر برنامههای این کمیته عنوان کرد و افزود: همه ما باید در جهت پررنگ کردن برنامههای دهه مبارک فجر تلاش کنیم.
انتهای پیام/ 231