به گزارش خبرنگار دفاعی امنیتی دفاعپرس، سردار سرتیپ «غلامرضا سلیمانی» رئیس سازمان بسیج مستضعفین امروز دوشنبه در آیین افتتاح ۱۱۴ دارالقرآن بسیج سراسر کشور که با حضور فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی برگزار شد، با نظام قرآنی جمهوری اسلامی را بزرگترین نعمتهای انقلاب اسلامی ایران دانست و اظهار داشت: رویکرد جوانان نوجوانان و مردم به قرآن کریم یک رویکرد مشفقانه است که این رویکرد روز به روز اعتلا مییابد.
رئیس سازمان بسیج مستضعفین گفت: امروز شاهد هستیم که در برنامههای بسیج یکی از برنامههایی که مورد علاقه نوجوانان و جوانان و همچنین مورد قبول مردم و مورد موافقت خانوادهها قرار گرفته، برنامههای قرآنی بسیج است.
سردار سلیمانی با اشاره به افتتاح ۱۱۴ دارالقرآن بسیج سراسر کشور، تصریح کرد: دارالقرآنهایی که امروز افتتاح شدند، در واقع حدود یک سال است که فعالیت آنها آغاز شده و استقبال بیش از ۷۰۰ هزار نفر از مسابقات قرآنی بسیج امسال نشان داد که فعالیتهای دارالقرآنهای بسیج در یک سال گذشته تا چه میزان مورد اعتلا قرار گرفته است.
رئیس سازمان بسیج مستضعفین گفت: دارالقرآنهای بسیج مجوز رسمی فعالیت و شناسه راهبری دارند و به متربیان قرآنی اعطا میکنند و قرار است که فضای آموزشی این دارالقرآنها استاندارد و تجهیز شوند. همچنین دارالقرآنهای بسیج یک سامانه اختصاصی داشته و فرایند یک نظام آموزشی که در تعلیم و تربیت سازمان بسیج مستضعفین طراحی شده است نیز مورد توجه این دارالقرآنها قرار گرفته است.
سردار سلیمانی با تأکید بر اینکه ۵ هزار و ۸۴۰ ظرفیت آموزشی رشتههای حفظ، تجوید، روخوانی و مفاهیم در دارالقرآنهای بسیج ایجاد شده است و این فعالیتها گسترش خواهد یافت، گفت: هدف ما این است که بسیج در همه شهرستانها دارالقرآن و در همه استانها دارالتحفیظ داشته باشد.
رئیس سازمان بسیج مستضعفین با اشاره به فعالیت ۱۱۴ دارالقرآن بسیج در کشور، گفت: انشاءالله راهاندازی ۱۲۲ دارالقرآن دیگر نیز در دست پیگیری است تا در مجموع بتوانیم ۲۳۶ دارالقرآن را در کشور داشته باشیم؛ اما تا رسیدن به ۵۰۰ دارالقرآن فاصله زیادی است که با همت تعلیم و تربیت سازمان بسیج مستضعفین و سپاههای استانی و شهرستانها به این هدف دست خواهیم یافت.
سردار سلیمانی با تأکید بر اینکه نباید در زمینه توسعه و ترویج فرهنگ قرآن کوتاهی شود و بایستی از همه ظرفیتهای کشور در این خصوص کمک گرفته شود، بیان داشت: فعالیتهای مهدهای قرآنی نیز در بسیج، در کنار آموزش و پرورش صورت میگیرد؛ اما بایستی با توسعه مهدهای قرآنی و تقویت فعالیتهای قرآنی در مدارس با همکاری آموزش و پرورش و همچنین تمرکز بر دارالقرآنهای بسیج و دارالتحفیظها راهبری این حرکت بزرگ قرآنی را مورد نظر قرار دهیم تا در جهت شکلگیری تمدن نوین اسلامی و تربیت قرآنی نقشآفرینان آینده انقلاب اسلامی حرکت کنیم.
انتهای پیام/ 113