به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری دانشجو، سازمان ملل روز سهشنبه هشدار داد که بیش از ۱۰۰ روز است که نوار غزه از کمبود شدید در آب و مواد غذایی رنج میبرد.
بر اساس گزارش سازمان ملل، تاسیسات تصفیه آب در غزه به دلیل اتمام سوخت، فعالیت خود را متوقف کردهاند و ادامه جنگ سبب شده تا زندگی در این باریکه به شدت سخت شود.
پس از اقدام آمریکا، استرالیا، کانادا در زمینه توقف کمکهای مالی به آژانس امدادرسانی و کاریابی سازمان ملل متحد برای آوارگان فلسطینی، امروز گزارش شد که برخی دیگر از رهبران کشورهای اروپایی به این ائتلاف ضد فلسطینی میپیوندند.
شش کشور اروپایی، کمکهای مالی خود به این آژانس سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی را به دلیل ادعاهای مبنی بر دست داشتن برخی از کارکنان این سازمان در حملات ۷ اکتبر حماس به رژیِم صهیونیستی متوقف کردند.
انگلیس، آلمان، ایتالیا، هلند، سوئیس و فنلاند در زمینه توقف کمکهای مالی به این آژانس سازمان ملل به آمریکا، استرالیا و کانادا پیوستند. این در حالی است که کمکهای این سازمان یکی از مهمترین منابع حیاتی برای حمایت از مردم غزه در شرایط کنونی محسوب میشود.
«اسرائیل کاتز» وزیر امور خارجه رژیم صهیونیستی نیز کشورهای غربی را به تعلیق بیشتر کمکهای مالی خود تشویق کرده است و خواستار جایگزینی آژانس دیگری به جای آنروا شده است.
با این حال ادعاهای وی با واکنش جدی معاون سخنگوی سازمان ملل همراه شده است. «فرحان حق» در اظهاراتش عنوان کرده است ما به لفاظیهای اسرائیل پاسخی نمیدهیم. آنروا دارای سابقه بسیار قوی است و ما بارها بر اقداماتی که انجام داده تاکید کردهایم.