اسامی هیئت داوران بخش‎‌های «داستانی»، «مستند»، «انیمیشن» ششمین جشنواره عمار اعلام شد

دبیرخانه جشنواره مردمی فیلم عمار، همزمان با اکران‌های مردمی این جشنواره در سینما فلسطین و سراسر کشور، اسامی هیئت داوران بخش‎‌های «داستانی»، «مستند» و «انیمیشن» ششمین دوره این رویداد سینمایی را اعلام کرد.
کد خبر: ۶۴۹۰۸
تاریخ انتشار: ۱۳ دی ۱۳۹۴ - ۱۵:۲۵ - 03January 2016

اسامی هیئت داوران بخش‎‌های «داستانی»، «مستند»، «انیمیشن» ششمین جشنواره عمار اعلام شد

به گزارش گروه فرهنگ و هنر دفاع پرس دبیرخانه جشنواره مردمی فیلم عمار، همزمان با اکرانهای مردمی این جشنواره در سینما فلسطین و سراسر کشور، اسامی هیئت داوران بخشهای «داستانی»، «مستند» و «انیمیشن» ششمین دوره این رویداد سینمایی را اعلام کرد.

اسامی هیئت داوران بخشهای «داستانی»، «مستند»، «انیمیشن» ششمین جشنواره عمار به شرح ذیل است:

 انیمیشن؛

 محمدرضا سرشار

متولد1332 کازرون، نویسنده، پژوهشگر و منتقد ادبی. تاکنون ۸۵ عنوان کتاب از وی، در قالب داستان، پژوهش، نقد و مباحث نظری ادبی، به شکل تالیف یا ترجمه، برای کودکان و نوجوانان و بزرگسالان منتشر شده و کتابهای دیگرش نیز در دست چاپ است. تدریس در دانشگاه تهران، چند سال مدیری گروه آینده سازان و سردبیری همزمان سه برنامه رادیویی، ۲۴ سال گویندگی قصه ظهر جمعه، سردبیری چهار مجله ویژه کودکان و نوجوانان، سردبیری دو فصلنامه تخصی ادبی، عضویت در شورای سردبیری یک مجله تخصصی، ۱۵ سال داوری کتاب سال وزارت ارشاد، پنج سال عضویت در هیئت نظارت بر کتابهای کودکان و نوجوانان، دبیری گروه ادب و هنر دو روزنامه، مدیریت هیئت علمی گروه ادبیات اندیشه پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، سه دوره ریاست هیئت مدیره انجمن قلم ایران، دو دوره عضویت در هیئت منصفه دادگاه مطبوعات، چند سال سرپرستی واحد ادبیات حوزه هنری و ... از جمله فعالیتهای سرشار بوده است.

سید مسعود شجاعی طباطبایی

متولد 1342 تهران و فارغالتحصیل کارشناسی رشته نقاشی از دانشکده هنرهای زیبای دانشگاه تهران و کارشناسی ارشد رشته گرافیک از دانشگاه تربیت مدرس است. شجاعی طباطبایی که بخاطر حضور پررنگ و موفقش در عرصه بین المللی کاریکاتور به عنوان چهره شاخص جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی در این حوزه شناخته می شود، تاکنون توانسته جوایز و عناوین بسیاری را در جشنوارههای بین المللی کاریکاتور کسب کند و علاوه بر آن عضویت در هیئت داوران چندین جشنواره ملی و بین المللی کاریکاتور مثل جشنواره کارتون پکن، گریکارتون(یونان)، زیتون(قبرس)، پیراسیکابا(برزیل)، سن آنتونیو (کوبا)، آیدین دوغان (ترکیه) را در کارنامه دارد. مدیریت خانه کاریکاتور ایران، سردبیری مجله کیهان کاریکاتور، سر دبیری مجله بین المللی ایران کارتون مجله بینالمللی ایران کارتون، مدیریت خانه کاریکاتور ایران، دبیر بخش آسیا فصلنامه کمیک جهانی پنسیلوانیا(آمریکا) و طراحی و برنامه ریزی اولین جشنواره کارتون بینالمللی گریکارتون(یونان) از جمله مسئولیتهای وی بوده لست. شجاعی طباطبایی که به دلیل برگزاری مسابقه کاریکاتور هلوکاست به 22 کشور ممنوع الورود شده است، هم اکنون مدیر خانه کاریکاتور انقلاب اسلامی است.

محمدرضا دوست محمدی

متولد 1355 کارشناس ارتباط تصویری دانشکده هنرهای زیبا دانشگاه تهران، کارشناس ارشد انیمیشن دانشکده سینما و تئاتر دانشگاه تهران و عضو هیات علمی دانشگاه تهران پردیس هنرهای زیبا است. وی علاوه بر کسب جوایز متعدد گرافیک و تصویرسازی، داوریدوسالانه کاریکاتور تهران، جشنواره مطبوعات همشهری، بخش پوستر جشنواره بین المللی فجر ، بخش پوستر و تصویرسازی جشنواره پیامبر اعظم(ص)، بخش تصویر سازی جشنواره امام و مردم، جشنواره بین المللی کارتون بازگشت به خانه، جشنواره بین المللی کارتون ضد تروریست را هم برعهده داشته است. مدیریت هنری مجله همشهری جوان، مدیریت هنری مجله سروش جوان، مدیریت سرویس تصویرسازی روزنامه جام جم، طراحی آثار هنری مجلات سلام بچه ها، پوپک، سروش جوان، سروش کودکان، رشد نوآموز، رشد کودک، رشد جوان، رشد نوجوان، همشهری جوان، چهل چراغ، جدید، زندگی ایده آل، کیهان کاریکاتور، ایران کارتون، همشهری ماه، همشهری داستان و انتشارات امیرکبیر، سوره مهر، نشر شهر، تبارک و فرهنگسراها و سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران و ... از دیگر فعالیتهای دوست محمدی بوده است.

رضا زادهمحمدی

متولد 1355 نایین و فارغ التحصیل کارشناسی ارشد مدیریت از دانشگاه امام صادق علیه اسلام است. زادهمحمدی، کارشناس حوزه رسانه و برنامههای تلویزیونی است و پیش از این به عنوان عضو هیئت تحریریه در مجلههای سوره، راه و ... فعالیت داشته است. او برگزیده چند دوره جشنواره مطبوعات است. زادهمحمدی از اعضای هیئت داورن دوره گذشته جشنواره هم بوده است.

هادی محمدیان

متولد 1361 تهران و فارغالتحصیل گرافیک است. وی کار حرفهای خود را با مجموعه انیمیشن «دره زنجفیل» آغاز کرد. محمدیان با ساخت انیمیشن کوتاه «پرواز تا بی نهایت» توانست فانوس بخش انیمیشن دومین دوره جشنواره فیلم عمار را به خود اختصاص دهد. همچنین این انیمیشن در اکرانهای مردمی جشنواره عمار نیز به عنوان یکی از پرمخاطبترین فیلمهای عمار شناخته شد. محمدیان، سال گذشته نیز با ارائه انمیشن سینمایی «شاهزاده روم» در بخش خارج از مسابقه سی و سومین جشنواره فیلم فجر جایزه ویژه دبیر جشنواره را کسب کرد.«شاهزاده روم» این روزها رکوردار فروش فیلمهای در حال اکران سینمای کشور است.

داستانی؛

هوشنگ توکلی

هوشنگ توکلی (گلدوز) متولد 1327 تهران، بازیگر سینما و تلوزیون است. وی از سال 1346 بازی در تئاتر را شروع کرد و از سال 1364 با بازی در فیلم «خانه ابری» وارد عرصه سینما شد. از فعالیتهای توکلی میتوان به بازی در فیلمهایی چون «قفس طلایی»، «پرنده باز»، «دلخون»، «زادبوم» و «نفوذی» اشاره کرد. وی مدیریت اداره هنرهای دراماتیک را نیز در کارنامه خود دارد. توکلی در پنجمین دوره جشنواره عمار نیز از اعضای هیئت داوران بوده است.

انسیه شاهحسینی

متولد سال 1333 گرگان و فارغ التحصیل کارگردانی سینما است. وی که به عنوان خبرنگار در جبهههای جنگ تحمیلی حضور داشت، فعالیت هنریاش را با کارگردانی و فیلمنامهنویسی فیلمهای کوتاه آغاز کرد و چند فیلم کوتاه نیز در کارنامه دارد که از جمله آنها میتوان به «مجال» اشاره کرد که از طرف جشنوارههای متعددی مورد  تحسین قرار گرفت. وی پیش از آنکه فرصت فیلمسازی بلند پیدا کند، هنرش را با نگارش رمان «توپچنار» نمایان کرد. نویسندگی و کارگردانی فیلمهای «غروب شد بیا»، «آخرین روز تابستان»، «پنالتی»، «شب بخیر فرمانده»، نویسندگی فیلمهای «دل نمک»، «آب را گل نکنید»، «اوینار»، «مجروح جنگی» و کارگردانی فیلم «زیباتر از زندگی» از جمله فعالیتهای شاخص وی در حوزه فیلمسازی و سینماست. شاهحسینی همچنین توانسته است با حضور در جشنوارههای مختلف، جوایز و عنواین متعددی را هم کسب کند که از جمله آنها میتوان به تقدیر در جشنواره کارلوویزاری کشور چک و جایزه بازیگر زن از جشنواره اوراسیا در قزاقستان برای فیلم «شب بخیر فرمانده»، دیپلم افتخار از دهمین جشنواره فیلم فجر برای فیلم «اوینار» و ... اشاره کرد. انسیه شاه حسینی که اولین زن رزمندهای است که در موضوع دفاع مقدس فیلم ساخته است، در دورههای سوم و چهارم جشنواره عمار نیز به عنوان هیئت داوران حضور داشته است.

جمال شورجه

متولد 1333 زنجان، فارغ التحصیل کارگردانی از دانشکده سینما و تئاتر دانشگاه هنر، نویسنده، تدوینگر، تهیه کننده وکارگردان است. وی که با فیلم «روزنه» کار خود را در سینما شروع کرد، با کارگردانی فیلمهایی که عمدتا داستان آنها در جبهههای جنگ تحمیلی میگذشت، رکورد جالب توجهی را در سینمای دفاع مقدس به خود اختصاص داده است. شورجه، تاکنون کارگردانی بیش از 10 فیلم با موضوع دفاع مقدس مثل «روزنه»، «عملیات کرکوک»، «حماسه مجنون»، «خلبان» و ... برعهده داشته است. کارگردانی فیلمهای کوتاه «سالی به از این»، «قصه بیداری»، «بکویید دهلها»، «اعزام بزرگ»، کارگردانی مشترک فیلم بلند «آسمان هشتم»، تهیه کنندگی فیلمهایی مثل «نفوذی»، «دوشیزه»، «شب دهم»، دستیار کارگردانی فیلمهای «الماس بنفش»، «شرایط عینی»، «پرواز در شب» و مشاوره پروژههای «حضرت یوسف»، «فرزند خاک»، «بالاتر از خطر» و «یاسهای پنهان» نیز از دیگر فعالیتهای هنری و سینمایی وی بوده است. شورجه علاوه بر کسب جوایز متعدد در جشنوارههای ملی، عضویت در هیئت منصفه دادگاه مطبوعات، عضویت در شورای صدور پروانه فیلمسازی و داوری جشنوارههای مختلف داخلی مثل فجر را هم در کارنامه دارد.

محمد حسین نیرومند

متولد 1343 مشهد و فارغالتحصیل رشته طراحی صنعتی است. از جمله فعالیتهای وی میتوان به مدیر مسئولی کیهان کاریکاتور، مدیریت گروه جوان طرح و برنامه شبکه دو سیما، دبیری شورای ارزشیابی هنرمندان، نویسندگان و شاعران کشور، سرپرستی مرکز هنرهای تجسمی حوزه هنری، مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، مشاوره هنری مدیر مرکز تولید انیمشن سازمان صدا و سیما (صبا)، عضویت در تحریریه نشریه بینالمللی کارتون که در آمریکا منتشر میشود، داوری دو سالانه بینالمللی کارتون تهران، ریاست سازمان توسعه سینمایی سوره و... اشاره کرد. وی انتشار کتاب «طنز مصور»، کتاب «کلاه به سرهای ابوغریب» و تألیف دهها مقاله در ارتباط با آموزش کاریکاتور را در کارنامه خود دارد. نیرومند هم اکنون، مدیرعامل انجمن سینمای انقلاب و دفاع مقدس است. نیرومند، داوری سه دوره جشنواره عمار را نیز برعهده داشته است.

نظر شما
پربیننده ها