به گزارش گروه اخبار داخلی دفاعپرس، «سیدمحمد حسینی» معاون پارلمانی رئیس جمهور امروز سهشنبه (۱۷ بهمن) در نشست «تبیین دستاوردهای انقلاب اسلامی» در دانشگاه اصفهان، اظهار داشت: الان بحث این است که واحدهای صنعتی زیادی داریم، اما نیروی کار آموزشدیده در کشور کم است. چون ما روی فرهنگ کار وقت نگذاشتهایم.
وی ادامه داد: روایت داریم که امام حسن (ع) در زمینی سخت مشغول کار بود. میپرسند که چرا خودت کار میکنی؟ امام جواب میدهند کسی که از من و پدرم هم بهتر بود کار میکرد. پیامبر و دیگر انبیا کار میکردند. این روش همه معصومین بود، امروز باید این فرهنگ را رواج بدهیم.
معاون پارلمانی رئیس جمهور افزود: ۲۵ رجب که امام کاظم به شهادت رسیدند، بهخاطر دسیسه هارون و یحیی بن برمکی بود که شخص اخیر حسادت میکرد. دنیا دوستی برادرزاده امام، علی بن اسماعیل، نیز باعث خیانت شد. او ۲۰۰هزار درهم گرفت و گفت دو هارون نمیشود در یک مملکت باشند.
حسینی با اشاره به ایامالله دهه مبارک فجر، بیان کرد: در ۱۲۹۹ شمسی یک کودتایی با پشتوانه انگلیسیها رخ داد و قدرت یافت. پس از چند مدت، شاهی قدرت را هم به دست گرفت و مردم در این انتقال فقط نظارهگر بودند. بعدها نیز در ۱۳۲۰ رضاشاه را برکنار کردند و فرزند بیتجربه او را روی کار آوردند. بعدها در ۱۳۳۲ شمسی نیز علیه محمدرضاشاه کودتا شد. پهلوی، زاده کودتا بود و مردم نقشی نداشتند و توجهی به مردم وجود نداشتند و کاملا وابسته انگلیس و آمریکا بودند.
وی اظهار کرد: پهلوی کابینه را هم از طریق مشورت با آمریکا انتخاب میکرد. مجلس بود، اما نمایندگان، تشریفاتی انتخاب میشدند و مردم سهمی نداشتند. شاه در ۱۳۵۷ اعتراف کرد من صدای انقلاب شما را شنیدم و ضمن آن گفت من متعهد میشوم که انتخابات واقعی برگزار کنم و این یعنی تا حالا صوری بوده است! این وضعیت دیکتاتوری بود که کشور ما و مردم ما گرفتار آن شده بودند، مردم نقشی نداشتند.
استاد دانشگاه تهران افزود: امام (ره) اعتقاد داشتند که باید تحولی عظیم رخ دهد. بنابراین، جمهوریت یا مردمسالاری را روی کار آوردند و این برای اولین بار بود. پیامبر (ص) هم بر مبنای وحی الهی حکومت و همزمان با مردم در امور مشورت میکرد، چون این مردم هستند که باید خودشان حضور یابند و نقشآفرینی کنند. پیامبر (ص) در مسائل اجتماعی مشورت میکرد. در ۲۲ بهمن تا ۱۲ فروردین اولین رفراندوم برگزار شد و بعد هم خبرگان را برپا کردند. ما در همان سال ۱۳۵۸ چندین همهپرسی داشتیم.
معاون پارلمانی رئیسجمهور ادامه داد: در بیانه گام دوم و شعارهای حضرت امام (ره) بر برادری، اخوت، عدالت، عزت و ... بارها تأکید شده و اینها آرمانهای ما هستند و به آنها پایبندیم. نقش مردم مهم است و امروزه باید از آن صیانت کنیم. از روستا تا شهر همهجا باید مردم نقش داشته باشند. اگر مردم نباشند حکومت نمیتواند به جایی برسد.
وی همچنین اظهار کرد: گروهی از اخوان المسلمین آمدند ایران و اصرار داشتند سردار سلیمانی را ببینید. سردار استقبال میکند. وقتی اخوان المسلمین ایشان را میبینند، میگویند سلیمانی کجاست؟! بعد متوجه میشوند سردار روبهرویشان است؛ خاکی، مردمی و متواضع است. شهید سلیمانی از نظام ما و موفقیت ایران به آنها میگوید. اخوان المسلمین پس از شکست، گفت اگر ما الگوی سلیمانی را دنبال کرده بودیم، موفق میشدیم.
این مقام مسئول تأکید کرد: از مردم ایران پرسیده شده و نظرسنجی صورت گرفته که چرا در انتخابات شرکت میکنید؟ کسانی که گفتهاند ما رأی میدهیم، تأکیدشان بر امنیت بوده است. بدون امنیت هیچ دستاوردی حاصل نمیشود.
حسینی با اشاره اغتشاشات سال گذشته در کشور گفت: دشمنان سال گذشته کشور را به آشوب کشاندند. اگر ببینند خود مردم از ایران دفاع میکنند، تسلیم میشوند. سال گذشته رجزخوانی میکردند. اما بعد با راهپیمایی ۲۲ بهمن تسلیم شدند و تحریمها کم شد.
وی ادامه داد: براساس نظرسنجیها، حل مشکلات کشور دیگر انگیزه مردم برای شرکت در انتخابات است. دولت وقتی میخواهد برای یک کار تصمیم بگیرد، باید مطمئن شود که مردم میخواهند یا نه. گروهی هم وظیفه شرعی و بعد هم حفظ ارزشهای نظام را انگیزه خود در انتخابات دانستهاند. از مردم پرسیدهاند چرا شرکت نمیکنید؟ برخی گفتهاند اوضاع نامساعد اقتصادی، انگیزه ما از شرکتنکردن است. مردم نباید اینطور فکر کنند. اقدامات مفیدی صورت گرفته است. برنامههای این مدت را رصد کنید. نخبگان و دانشجویان ما دارند در همه عرصههای اقتصادی نقشآفرینی میکنند. در دولت قبل رخوت حاکم بود. اما امروز، فاز ۱۱ پارس جنوبی، تقویت ترانزیت از شمال به جنوب، نفت و... همه در حال پیشرفت و درآمدزایی است. نرخ بیکاری کاهش یافته است. حتی بعضی شهرها مهاجرپذیرند که به خاطر رونق اقتصادی است.
این مسئول خاطرنشان کرد: ما برای شرایط بهتر تلاش میکنیم. رئیسجمهور هم بر حمایت از مردم در اقتصاد تأکید دارد. مجموعه اقداماتی در کشور در حال انجام است که نوید بهبود اوضاع اقتصادی را میدهد. عدهای غربگرا فکر میکردند باید با غرب بسازیم که پیشرفت کنیم، این اشتباه بود. تأثیرگذار نبودن شرکت در انتخابات نیز دلیل دیگری است که مردم بر آن تأکید داشتهاند. مردم نباید نقش و تأثیر خود را دستکم بگیرند. مردم باید بدانند با حضور در انتخابات تأثیر جدی و مهمی خواهند داشت.
انتهای پیام/341