به گزارش گروه سایر رسانههای دفاعپرس، چهار روز دیگر سالروز ۲۲ بهمن ۱۳۵۷ فرا میرسد؛ موعد سرنوشت سازی که هر تحولی راه به سوی پیروزی نهایی دارد. این روزها امیدهای ملتی را برای شکفتن شکوفههای انقلاب و بهار در زمستان به دست غیب الهی و یاری رسانی پروردگار برای غلبه ملتی با دستهای خالی بر طاغوتیان با پشتوانه مستکبران جهان به پیروزی ختم کرد.
ابراز وفاداری درجه داران ارتش
۱۸بهمن ۵۷ پیرو درخواست امام خمینی (ره)، رهبر کبیر انقلاب اسلامی مبنی بر اعلام موضع مردم درباره دولت موقت؛ سراسر کشور صحنه حمایتهای مردمی شد و در میان جمعیت عده زیادی از سربازان و درجه داران ارتش ابراز وفاداری خود را نسبت به امام ابراز کردند.
امام خمینی (ره) همچنان در مدرسه علوی مستقر بودند، محلی که به کانون توجه جهانیان تبدیل شده بود. شاه که به مراکش فرار کرده بود، همچنان سودای پادشاهی به سر داشت و در مصاحبه با یکی از روزنامههای اروپایی خود را فرمانده کل قوا و پادشاه میخواند. انورسادات، رئیس جمهور مصر به دنبال ماهی گیری از آب گل آلود برآمد و از شاه خواست هواپیماهای مدرن اف-۱۴ ایران به مصر منتقل شوند.
روی خط انقلاب از مدرسه علوی
امام خمینی (ره) دستور دادند، نام اشخاصی که به نوعی به کشور و مردم خیانت کردند، افشا شود. یکی از اتفاقات جالب توجه نمایش مدرسه علوی روی آنتن تلویزیون بود که با تلاش مردم و کارشناسان، فرستنده سیاری در مدرسه علوی راهاندازی شد تا اخبار انقلاب مخابره شود؛ «اینجا تهران، کانال انقلاب صدای مرا از مدرسه علوی میشنوید».
ملاقاتهای گروههای مختلف مردم با امام هر روز پر شمارتر و گرمتر از قبل برگزار میشد و ۱۸ بهمن امام خمینی (ره) در دیدار با روحانیون شهر اهواز ادامه نهضت را تکلیف خواندند و در دیدار با وکلای دادکستری بر لزوم محاکمه شاه تأکید کردند.
فرماندار نظامی تهران به این دلیل که مردم به مقررات حکومت نظامی اهمیت نمیدهند، ساعات منع عبور و مرور را کاهش داد و در عین حین ۱۳ نفر دیگر از نمایندگان مجلس استعفا دادند.
رهبر کبیر انقلاب اسلامی در دیدار روحانیون اهل سنت و مردم کردستان ریشه اختلافات مذهبی را در نقشههای استعمارگران دانستند، بر لزوم هوشیاری مسلمانان تأکید کردند و فرمودند: آنان به اختلافات دامن میزنند تا ما را به خودمان مشغول کنند و همه حیثیت ما را ببرند، هم مادیات ما را ببرند هم معنویات مان را از بین ببرند، اما الان ملت ما بیدار شده است.
دامنه تظاهرات مردمی گستردهتر شد و به دنبال گسترش اعتصاب کارمندان در سراسر کشور؛ کنترل تعدادی از وزارتخانهها و ادارات به دست انقلابیون افتاد و بختیار که از اعتصابات و استعفاهای پی در پی به خشم آمد، تنها اهرم فشارش قطع حقوق اعتصاب کنندگان بود.
دولتی که بر مبنای توهم نیست
نخست وزیر و وزیران دولت موقت در مدرسه علوی مستقر شدند؛ بازرگان در مقابل هجمههای بختیار که دولت موقت را شوخی قلمداد کرده بود، گفت: کابینه من خیالی نیست.
بختیار در تلاش است اوضاع را در کنترل خود جلوه دهد، اما اوضاع از کنترلش خارج شده است و حکومت پهلوی نفسهای آخر را میکشد؛ بختیار بی اختیار برای قدرت نمایی از رئیس ستاد ارتش و رئیس ساواک میخواهد حمایت مجددشان را از وی اعلام کنند.
آمریکاییها تاکتیکشان را در قبال سیل خروشان مردم انقلابی تغییر میدهند و هر چند تا دیروز داعیه حمایت از خواست مردم داشتند، اما به محض بازگشت ژنرال هایزر از مأموریت ناتمامش، رئیس جمهور کارتر و وزیران امور خارجه و دفاع با وی تشکیل جلسه میدهد تا اهداف دست نیافته خود را از روشهای دیگری پیگیری کنند.
آمریکاییها بدون توجه به قیام سراسری مردم ایران اعلام میکنند بختیار را به عنوان نخست وزیر به رسمیت میشناسد و این، یعنی دخالتهای آمریکا در امور داخلی ایران ادامه خواهد یافت. سخنگوی کاخ سفید نیز گفت، بختیار باید نظر اکثریت مردم را بپذیرد.
روزنامهها از مذاکرات محرمانه و سه جانبه بازرگان با بختیار و ارتش نوشتند؛ خبرها حاکی از آن است بازرگان خواستار بی طرفی ارتش شد، اما بختیار بر حمایت ارتش از خود پافشاری کرد. در عین حال رئیس ستاد ارتش، سحابی و امیرانتظام درصدد برآمدند بختیار را راضی به استعفا کنند، اما بختیار مخالفت کرد و از آنان خواست از دولتش حمایت کنند.
کتاب سرنوشت نهضت انقلاب که پرچم خود را از پرچم حسینی ستانده است، باز شد و چیزی تا پیروزی نمانده است؛ پیروزیای که با توجه به تغییر تاکتیک آمریکا، دشمنیهای ناتمام این مستکبر را بعد از پیروزی انقلاب تا امروز به دنبال آورد.
از خودکفایی در کیک زرد تا اژدر رادار گریز
نهضت حسینی و انقلاب ایران بعد از پیروزی به سوی پیشرفت و توسعه همه جانبه با تکیه بر دانش و دانشمندان بومی گام برداشت تا چشم آمریکای جهانخوار برای دستاوردهای بی شمار ایران اسلامی از تعجب گرد شود. دستاوردهایی که از تولید دستگاه حفاری نفت و گاز تا سازنده توربین نیروگاه برقابی در نوع خود بی نظیر هستند.
ایران ۱۴۰۲ در قیاس با ایران ۱۳۵۷ از زمین به آسمان تفاوت دارد؛ چنانچه در تولید کیک زرد خودکفا شده و تولیدکننده سریعترین اژدر رادارگریز دنیاست. ایران امروز بزرگترین حوضچه تعمیر و ساخت کشتی در غرب آسیا را در اختیار دارد و در ارسال موجود زنده به فضا توانمند است.
تولید لباسهای فضانوردی مجهز به فناوری انحراف موشک کروز، تولید قایق پرنده رادارگریز با سرعت ۸۵۱ کیلومتر از دیگر افتخارات نظام است و البته باید ایران امروز را جزو ۱۴ سازنده توربینهای بادی بزرگ در دنیا به شمار آورد.
منبع: راهبرد معاصر
انتهای پیام/ ۱۳۴