به گزارش خبرنگار فرهنگ و هنر دفاعپرس، آیین رونمایی از کتاب «بلندای آسمان وطن» روایتگر خاطرات خلبان آزاده جانباز امیر سرتیپ «قاسم محمدامینی» جانشین اسبق نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی و از آزادگان دوران هشت سال دفاع مقدس، امروز (سهشنبه) با حضور امیر سرتیپ «قاسم محمدامینی» راوی کتاب، امیر سرتیپ خلبان «علیرضا رودباری» رئیس دفتر مطالعات راهبردی نیروی هوایی ارتش، امیر سرتیپ «سیدرضا پردیس» فرمانده اسبق نیروی هوایی ارتش، سردار «نادر ادیبی» رئیس سازمان پیشکسوتان جهاد و مقاومت و سردار «محمدقاسم ناظر» مدیرعامل موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس در موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس برگزار شد.
در این مراسم همچنین از کلیپ «کمان ۹۹» که بخشهایی از مجاهدتهای نیروی هوایی ارتش در عملیات کمان ۹۹ را به تصویر میکشد نیز رونمایی شد. کتاب «بلندای آسمان وطن» روایتگر خاطرات خلبان آزاده جانباز امیر سرتیپ «قاسم محمدامینی» جانشین اسبق نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی و از آزادگان دوران هشت سال دفاع مقدس، در انتشارات «سوره مهر» به چاپ رسیده است.
امیر سرتیپ «محمدامینی» بعد از پایان جنگ تحمیلی، در عملیات برونمرزی به اسارت نیروهای بعثی در آمد و همراه با امیر سرلشکر خلبان «حسین لشگری» جزو آخرین اسرای آزاد شده جنگ تحمیلی به شمار میرود. این آزاده دوران دفاع مقدس، پس از آزادی در راه بهروزرسانی دانش خود همت گمارد و مدارج عالی نظامی را در سِمَتهای مختلف فرماندهی تا جانشینی نیروی هوایی ارتش طی کرد.
امیر سرتیپ خلبان «قاسم محمدامینی» راوی کتاب «بلندای آسمان وطن» در این مراسم اظهار داشت: وقتی عملکرد نیروهای مسلح در دفاع مقدس را میبینیم، حاصلش این است که حتی یکوجب از خاکمان هم اشغال نشد و حاصل آن، امنیت و آسایشی است که ما امروز داریم.
جانشین اسبق فرمانده نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی، با اشاره به علت چاپ کتاب خاطرات خود، تصریح کرد: من خود را متعلق به این کشور میدانم و فکر میکنم بیان آن چیزی که بر من گذشته است، میتواند برای نسلهای فعلی و آینده کشور مؤثر شود؛ بنابراین تصمیم گرفتم تا خاطرات خود را بنویسم.
راوی کتاب «بلندای آسمان وطن» با تأکید بر اینکه آخرین مأموریت یک سرباز، نوشتن خاطراتش است و من از ۱۰ سال قبل شروع کردم به نوشتن خاطرات خود، بیان داشت: هنگام مأموریتها برگهای در دست ما میدادند که بالای آن نوشته بود، ۸۰ درصد احتمال دارد که دیگر برنگردید؛ اما ما آن مأموریت را انجام میدادیم و حالا هم مأموریت دیگری هم برای خود تعریف کردم که نوشتن خاطراتم است.
امیر سرتیپ خلبان «محمدامینی» بیان داشت: من ابتدا فکر میکردم که نوشتن خاطرات، کار راحتی است؛ اما دیدم که زیاد هم راحت نیست؛ بنابراین نزد «مرتضی سرهنگی» در حوزه هنری رفتم و روایتگری و نوشتن خاطرات را آموزش دیدم. در آموزش به من گفتند که نباید داستانسرایی کرد؛ بلکه باید مستندات داشته باشید؛ لذا تقریباً اندازه یک غرفه نمایشگاه، از سال ۱۳۹۲ تا سال ۱۳۹۴ من مستندات بسیار قوی بهدست آوردم. همچنین کتابهای اسرا و فرماندهان بعثی را خواندم و در چهار قسمت شروع به نوشتن و روایت خاطراتم کردم.
وی تصریح کرد: ثبت خاطراتم را در نیروی هوایی آغاز کردم که تقریباً نزدیک به ۳۰ جلسه در آنجا خاطرات خود، از زمان تولدم در محلات تا اسارت را روایت کردم؛ اما دیگر کار را با نیروی هوایی ادامه ندادم. سپس به حوزه هنری رفتم و خاطراتم ضبط و پیادهسازی شد تا اینکه سرانجام از ۱۰۰۰ صفحه خاطراتم، ۶۶۰ صفحه آن چاپ شده است؛ البته خودم نیز در منزل شروع به نوشتن خاطراتم کردم.
راوی کتاب «بلندای آسمان وطن» تأکید کرد: هیچوقت فکر نمیکردم نوشتن سخت باشد؛ اما واقعاً خیلی سخت بود و نکات ناراحتکنندهای وجود داشت که گاهاً بدون اختیار اشکم جاری میشد و هنوز آثار اشک من روی برخی از کاغذهایم وجود دارد.
انتهای پیام/ ۱۱۳