گروه سایر رسانههای دفاعپرس - محمد ایمانی؛ در کشورهایی که چنین جشنهایی را برگزار میکنند، غالبا محدود به مراسم رسمی دولتی و رژه و نمایش ادوات نظامی است. اما در کشور ما، برگزارکنندگان اصلی جشن، خود مردم با سلابق مختلف و سطوح سنی گوناگون - از پنج نسل - هستند.
راهپیمایی ۲۲ بهمن، امسال در ۱۴۰۰ شهر و ۳۸ هزار روستا در حالی در امنیت و آرامش کامل برگزار شد که گروههای تروریستی بسیاری، به سفارش سرویسهای جاسوسی متخاصم، برای ناامن سازی ایران فعالیت میکنند و ظرف ماههای اخیر، دهها شبکه و هسته تروریستی از سوی نهادهای امنیتی، بازداشت یا منهدم شدهاند.
گستردهتر از گروههای تروریستی، شبکه تروریسم رسانهای و اقتصادی است که مأموریت دارند آرامش روانی و معیشتی مردم ایران را به هم بزنند.
این شبکه، طی ماههای اخیر ماموریت داشت به بهانه تحولات منطقه، به تلاطمهای روانی و اقتصادی دامن بزند تا مردم را نسبت به حضور در جشن پیروزی انقلاب و سپس، انتخابات مهم ۱۱ اسفند دلسرد کند.
جشن تماشایی ۲۲ بهمن امسال، با وجود هجمه سنگین رسانهای و اقتصادی -و کم کاری برخی دستگاههای مسئول در مواجهه هوشمندانه و قاطع با بحران سازان- رونق گرفت و یکی از کم نظیرترین راهپیماییهای سالهای اخیر را رقم زد.
همچنین، امواج خروشان جمعیت به ویژه در گستره چند کیلومتری در تهران در حالی به چشم دوستان و دشمنان آمد که ۲۲ بهمن، با چند روز تعطیلی پشت سر هم مقارن شده بود و طبیعتا در چنین ایامی، مسافرتها اوج میگیرد.
اقشار مختلف، با سلایق سیاسی و اجتماعی گوناگون، در حالی پای کار جشن انقلاب آمدند که گلایههای به حقی از عملکرد برخی مدیریتها دارند، یا توقعاتشان از مدیران - با همه خدمات و زحمات - بسی فراتر از کارکردهای فعلی است.
مردم با مشکلات گوناگونی دست به گریبان هستند، گلایه و انتقاد دارند، و برخی عملکردها را ممکن است نپسندند، اما به برکت خود انقلاب، به این بلوغ رسیدهاند که از اهمیت جاری ساختن خون تازه در رگهای انقلاب جوان خویش غفلت نکنند.
انقلاب اسلامی و آزادی و استقلال برآمده از آن، انتخاب همین مردم -نسل اندر نسل- است و آنها بر مبنای دریافتی به غایت عقلانی و عاطفی، برای انتخاب مبارک خویش، از دل و جان مایه میگذارند.
منبع: فارس
انتهای پیام/ ۱۳۴