گروه استانهای دفاعپرس ـ حجتالاسلام والمسلیمن «عباس بابائی» مدیر قرارگاه تربیتی امین؛ کدام ملت را در طول تاریخ بشریت سراغ دارید که تا این حد زیر بمباران ناجوانمردانه و بیرحمانهی رسانهای دشمنانش مقاومت کرده باشد و کماکان همان مسیر را ادامه بدهد؟
سال گذشته بخش دیگری از این جنگِ جهانیِ رسانهای در قامتِ نارسای غائلهی «زن، زندگی، آزادی» خودنمایی کرد اما چرا موفق نشد؟ یکی از دلایل اصلی بیتوجهی مردمِ ایران به آن غائلهی کذائی، اقدامات ضد دینی گردانندگان آن در داخل و خارج بود.
باورهایِ دینی مهمترین عامل خروش ملتِ ایران علیه رژیم فاسد پهلوی و والاترین دلیل استقامت آنان در گردنههای بعد از انقلاب است.
شاهان بیدین مملکت، کار را به جایی رسانده بودند که بهائیان ضد دین، همه کارهی مقدرات شیعیانِ مظلوم شده بودند؛ اعتقادات مذهبی از طرفی، حوزه و مسجد و هیأت و شعائر الهی از طرف دیگر به طرز عجیبی در شُرف نابودی قرار گرفته بود تا جایی که در راهپیماییهای انقلاب، حدود ۷۰ درصد شعارهای مردم اسلامخواهی و مبارزه با بیدینی طاغوتِ پهلوی بود.
همین عاملِ مقدس بود که میلیونها ایرانیِ آزاده را در قامت مدافعان انقلاب و وطن و حرم و امنیت و سلامت به وادی جانفشانی برای «حرم جمهوری اسلامی» در میدانهای کارزار با دنیای سراسر ظلم و تباهی استکبار فرستاد.
«انتخابات» بهعنوان یکی از مصادیق امروزینِ اعتقادات دینی در بیانات امامین انقلاب بارها مطرح شده است که قاطعانه میتوان گفت مشارکت حیرتانگیز این مردم آقا از ابتدای انقلاب تاکنون در انتخاباتهای گوناگون علیرغم توطئههای فراوان دشمن نابکار خارجی و گلایههای بهحق نسبت به برخی سیاستمداران کارنابلد داخلی، به همین عاملِ مقدس بر میگردد.
اگر امروز امام خامنهای حکیم، بیانات امام خمینی کبیر پیرامون حضور اعتقادیِ مردم در انتخابات را با همان حرارت و اعتقاد فریاد میکنند، بهخاطر آن است که مردم کماکان مؤمن هستند و معتقد و انتخابات بیش از آنکه برایشان راهحلی باشد برای رفع مشکلات اقتصاد، وظیفهای است شرعی ناشی از ایمان و اعتقاد.
سست کردن اعتقادات مردم با گفتارها و رفتارهای نادرست مدیریتی از یک طرف و تقلیل دادن اعتقادات به یکی از عوامل دست چندم برای حضور در انتخابات توسط برخی نامزدها و طرفداران مشارکت حداکثری از طرف دیگر، از جفاهای نابخشودنی است در حق این انقلاب و ملت.
انتهای پیام/