به گزارش گروه سایر رسانه های دفاع پرس،«محمدحسن قدیری ابیانه»در روزنامه «حمایت» نوشت:
1- انتخابات، تجلی حضور و مشارکت سیاسی مردم و عرصه تحقق اراده ملت برای تعیین سرنوشت خویش است؛ از این رو انتخابات دارای اهمیت و جایگاه بلندی است و مردم نقش بزرگی در ایفای این رسالت و تکلیف انقلابی بر دوش خواهند داشت. پایه و اساس انتخابات در تمام دنیا حضور حداکثری مردم و اشتیاق آنان برای مشارکت در آینده سیاسی خویش است.
اساساً ملاک پیروزی نامزدها، در هر کشوری که در آن انتخابات برگزار میشود، حائز شدن اکثریت رأی شرکتکنندگان است. به عنوان مثال حتی اگر 10 درصد از مردم در انتخابات شرکت کنند و نامزدها اکثریت رأی همان 10 درصد شرکت کننده را به دست آورند، انتخابات، قانونی و مشروع محسوب میشود.
نماینده منتخب، تمام جمعیت دارای حق رای را نمایندگی خواهد کرد و در حقیقت کسانی که در انتخابات شرکت نمیکنند داوطلبانه و به میل خود حق تعیین سرنوشت خویش را از طریق انتخابات به کسانی واگذار میکنند که در انتخابات شرکت مینمایند.
لذا حتی در صورت حضور حداقلی و مشارکت کمرنگ، انتخابات مشروع و قانونی است.
اما برای کشور بزرگی مثل ایران که مردمانی متدین دارد و دشمنانی قسم خورده در پی ضربه زدن به آن هستند، نمایش استحکام نظام و مشارکت بالای مردم در انتخابات موجب ناامیدی دشمن شده، آنها را از به نتیجه رسیدن توطئهها ناامید میکند.
این حضور گسترده که همواره مورد تاکید بزرگان انقلاب بوده و هست باعث میگردد بدخواهان نظام، ناامیدانه از توطئه و برنامهریزی خصمانه دست بکشند و پیامهای گسترده و روشنی به آن سوی مرزها ارسال شود.
به عبارت روشنتر، هر چه درصد شرکتکنندگان بالاتر باشد، یا نامزدی که برنده میشود از پشتوانه آرای بیشتری برخوردار گردد، کشور و آن نماینده از اعتبار بالاتری در سطح ملی و جهانی برخوردار خواهند بود.
2- مشارکت مردم کشور در انتخابات، به ویژه در منطقهای که ایران با حکومتهای دیکتاتوری و سلطنتی همجوار است، زبان دشمنان را کوتاه کرده و موجب الهامبخشی به ملتهای تحت ظلم آنها برای مشارکت در سرنوشت خویش خواهد گردید.
شکی نیست که خواسته ملتهای تحت جور حکومتهای مستبد برای تعیین حاکمان و شرکت در اداره امور، پایههای حکومتهای دیکتاتوری و سلطنتی منطقه را سست خواهد نمود.
لذا، شرکت گسترده مردم در انتخابات، از سالها لشگرکشی به اردوگاه دشمن، موثرتر و کارسازتر است. اما اگر از گستردگی و اشتیاق این مشارکت کاسته شده و خدشهای بر آن وارد گردد، دشمنان امیدوار میشوند.
3- در ماجرای فتنه 88، دشمن در صدد وارد نمودن خدشه به سلامت انتخابات، برهم زدن آن، ایجاد شائبه در مردم و ترغیب و تشویق آنان برای ورود به میدان اغتشاشات بود. این فتنه، دشمن را امیدوار و موجب تشدید تحریمها گردید.
هرچند دشمن تلاش کرد از فتنه 88 پلی به سوی انقلابهای به اصطلاح رنگی بسازد و از رهگذر آن نظام اسلامی را به اصطلاح سرنگون کند اما با مشارکت گسترده مردم به ویژه در 9 دیماه که نمودی بارز و حماسی داشت و نیز با ارشادات مقام معظم رهبری، این فتنه خنثی گردید.
فتنهای که هنوز آثار مخرب آن از بین نرفته است. این در حالی است که بار دیگر عدهای همچون سال 88، تلاش میکنند با فتنهانگیزی، پیشاپیش سلامت انتخابات را انکار نمایند زیرا شکست خود در انتخابات را پیشبینی میکنند.
4- نظام سلطه با ابزار عناصر داخلی و نفوذی خود به انتخابات پیش رو «چشم طمع» دوخته و به دنبال تحقق همان خواستههای گذشته خویش است.
از این رو، حضور گسترده و همراه با بصیرت مردم در انتخابات و گزینش نامزدهای انقلابی و وفادار به آرمانهای نظام از بین نامزدهای احراز صلاحیت شده از اهمیت بالایی برخوردار است.
باید به این هشدار روشنگرانه رهبر انقلاب توجه داشت که: «اگر عنصر نفوذی به شکلی وارد مجلس و خبرگان و دیگر ارکان شود، مثل موریانه از داخل، پایهها را میجود.» بنابراین ضروری است پیشینه نامزدها به لحاظ عملکرد انقلابی و انطباق آنها بر اهداف نظام به دقت مورد بررسی قرار گیرد تا از این خطر بزرگ که در کمین این برهه حساس انقلاب است اجتناب کرد.
5- متاسفانه برخی هم در انتخابات شرکت میکنند و هم نسبت به مسئولین ابراز بدبینی و بیاعتمادی مینمایند اما فراموش کردهاند که کلیه مسئولین کشور – مستقیم یا غیرمستقیم – منتخب خود مردم هستند.
این بدبینی بدان معناست که چنانچه این امر مبتنی بر واقعیت باشد و برخی مسئولین به واقع بدعمل و فاقد وجاهت برای اعتماد باشند، در اینجا تنها کسانی که باید مورد مذمت و ملامت قرار گیرند، همانهایی هستند که این افراد را بر سرکار آورده و به قدرت رساندهاند، زیرا در انتخاب نامزد مورد نظر خود، معیارهای اسلامی و انقلابی را مطمح نظر
قرار ندادهاند.
اگر تعداد آراء شرکتکنندگان کم باشد، چنانچه عناصر خودباخته به آراء مردم تمکین نکنند و قصد تکرار فتنه 88 را داشته باشند – که به فضل پروردگار اینگونه نخواهد بود – بعید نیست برخی از کشورهای غربی به جای عمل به تعهدات خویش که در برنامه اقدام جامع مشترک مندرج است، کارشکنی را در دستور کار خود قرار داده و تحریمها را تشدید نمایند. در نتیجه، همه واجدین شرایط رای دادن در ایران، باید به ندای رهبر انقلاب لبیک گفته و با شرکت گسترده در انتخابات و با اتکاء به ملاکهای صحیح و اسلامی، راه «نفوذ» را سد کنند.
گزینش بهترینها و سلامت، درایت و مدیریت مدیران به انتخاب امروز ما وابسته است و هر گونه کوتاهی و بیتوجهی در انتخاب نامزدهای اصلح، برای همه ملت و اهداف بزرگ انقلاب عواقبی سوء به دنبال خواهد داشت.