نماینده ولی فقیه در خراسان شمالی:
تبیین حماسههای دوران دفاع مقدس چراغ راهی برای جوانان است
حجتالاسلام نوری گفت: تبیین و بازگو کردن حماسههای دوران دفاع مقدس و خاطرات رزمندگان، شهدا با حفظ اخلاص عمل آنها و انعکاس آن در تمامی مدارس، دانشگاهها و مساجد و... میتواند چراغ راهی برای جوانان و نوجوانان کشور در مسیر جلوگیری از تحریکات و هجمههای دشمنان باشد.
به گزارش خبرنگار دفاعپرس از خراسان شمالی، حجتالاسلام والمسلمین «رضا نوری» نماینده ولی فقیه در استان خراسان شمالی ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای گرانقدر و ایثار رزمندگان در جلسه انجمن راویان دفاع مقدس خراسان شمالی، اظهار داشت: هدف بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس، احیا و زنده نگه داشتن فرهنگ ایثار، شهادت، جهاد، ترویج و نشر این آثار برای نسلهای آینده است. تبیین و بازگو نمودن حماسههای دوران دفاع مقدس و خاطرات رزمندگان، شهدا با حفظ اخلاص عمل آنها و انعکاس آن در تمامی مدارس، دانشگاهها و مساجد و ... میتواند چراغ راهی برای جوانان و نوجوانان کشور در مسیر جلوگیری از تحریکات و هجمههای دشمنان باشد.
حجت الاسلام نوری مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس در استان خراسان شمالی را پایگاه اصلی ترویج فرهنگ ایثار و شهادت عنوان کرد و ادامه داد: بسیاری از همرزمان ما در دوران دفاع مقدس امروز دیگر در میان ما نیستند، خاطرات این پیشکسوتان جهاد و مقاومت از آن دوران و آنچه در جبهههای حق علیه باطل اتفاق افتاده، بخشی از تاریخ دفاع مقدس است که باید به خوبی به آیندگان منتقل شود. راویان دفاع مقدس باید رسالت خود را در قبال انتقال معارف و مبانی دفاع مقدس و همچنین وقایع و رویدادهای این حماسه ماندگار را به آحاد جامعه به خصوص جوانان را با روایتگری مستند به انجام برسانند.
وی بر اهمیت استمرار جلسات انجمن راویان دفاع مقدس اشاره کرد و گفت: باید از همه پیشکسوتانی که بیان رسا و شیوایی دارند در این زمینه استفاده کرد، همچنین تشکیل بانک اطلاعات رزمندگان و ایثارگران استان که در دوران دفاع مقدس نقش داشتهاند، در اولویت است.
در ادامه این جلسه «مهدی الهی راد» مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس خراسان شمالی ابراز داشت: در مناسبتهای ملی و استانی دفاع مقدس به اغلب ادارات، مجالس و محافلی که برنامههای فرهنگی ذر آن جا برگزار میشود راویان دفاع مقدس اعزام و به خاطره گویی میپردازند.
وی خاطرنشان کرد: یکی از ویژگیهای استان خراسان شمالی همزیستی مسالمت آمیز تشیع و تسنن است که در دوران دفاع مقدس رزمندگان شیعه و سنی این استان دوشادوش هم در مناطق عملیانی جان عزیزشان را برای انقلاب در طبق اخلاص گذاشتند. این بصیرت و اتحاد براساس آیات و روایات در تمامی هشت سال دفاع مقدس بروز و ظهور داشت.
این مسئول با تأکید بر نقش مردم شریف استان در دوران دفاع مقدس، تصریح کرد: امروز در جمع ما پیشکسوتانی هستند که روزی راه و رسم مبارزه را به ما آموختند. بسیجیان مخلصی که سنگرسازان بیسنگر نام گرفتند، جهادگرانی که برای رفع محرومیت از روستاها از شهر و دیار خود هجرت کردند و با آغاز جنگ، لباس رزم پوشیدند و عازم جبههها شدند و بیمنت خدمت کردند. حماسهآفرینان دفاع مقدس نه تنها در زمان جنگ بلکه در دوره کنونی نیز در تمام حوادث و وقایعی که در ایران اسلامی رخ میدهد در کنار مردم هستند.
انتهای پیام/