به گزارش دفاعپرس از کرمانشاه، حجتالاسلام والمسلمین «علی ساداتی» امام جمعه شهرستان سرپل ذهاب در خطبههای نماز جمعه این هفته شهرستان اظهار داشت: انتخابات مجلس شورای اسلامی نماد مردمسالاری دینی است مردم با حضور در صحنه انتخابات و انتخاب نامزدهای مورد تأیید خود نقشی اساسی در تعیین سرنوشت کشور ایفا میکنند.
وی افزود: مجلس شورای اسلامی یکی از مجالس مهم کشور است که کار قانونگذاری را انجام می دهد و موفق عمل کردن آن در گرو برگزاری یک انتخابات حداکثری، پرشور و موفق است.
خطیب جمعه شهرستان سرپلذهاب تصریح کرد: در نظام جمهوری اسلامی ایران، جمهوریت در مشارکت حداکثری مردم تفسیر میشود و نظام جمهوری اسلامی همیشه بر پیوند ارکان نظام با مردم تاکید دارد و مجلس شورای اسلامی نماد تقنین و نظارت ملت بر قوای مجریه و قضائیه است.
وی افزود: مجلس شورای اسلامی همچنین عاملی قدرتمند برای جمهوری اسلامی در راستای تقویت استقلال کشور ، وحدت ملی، تقویت جایگاه منطقه ای و مقابله با توطئههای تفرقه افکنانه و جنگ روانی دشمنان است.
خطیب جمعه سرپلذهاب در ادامه به رمز و راز یک موفقیت مجلس تراز اشاره کرد و گفت: کارکرد موفق مجلس وقتی تحقق کامل خواهد داشت که نمایندگان مجلس با روحیه انقلابی، ترجیح مصالح نظام و منافع ملی بر منافع شخصی و حزبی را در اولویت کاری خود داشته باشند، این اولویت و رویکرد در نمایندگان به قدری من است که باید از همین عرصه انتخابات مورد توجه نامزدها قرار گیرد.
وی با اشاره به مواردی که برای تامین منافع ملی در عرصه انتخابات ضروری است اذعان داشت: اولین نکته در عرصه انتخابات حفظ وحدت ملی است درست است که عرصه انتخابات عرصه عرضه آراء و اندیشههای مختلف است و هر جناحی تلاش میکنند خود را به مردم بقبولاند اما نباید منافع ملی در این عرصه رقابتی به خطر افتد و وحدت ملی خدشهدار شود.
حجتالاسلام والمسلمین ساداتی افزود: برخی از جریانات مسئلهدار سیاسی در صدد هستند وحدت بین طرفداران گفتمان انقلاب اسلامی را از بین برده و بین آنها شکاف ایجاد کنند لذا هوشیاری یاران انقلاب یک ضرورت است.
امام جمعه شهرستان سرپلذهاب ادامه داد: جذب حداکثری و دفع حداقلی از دیگر موارد مهم است که باید در عرصه انتخابات مورد توجه قرار گیرد، راهبرد همیشگی نظام مبتنی بر اندیشههای الهی امامین انقلاب در تمام عرصه های مدیریت کشور، حضور همه مردم، جناحها و سلایق مختلف در عرصه اداره و راهبری نظام است و لذا نظام اسلامی و امامین بصیر آن درصدد این هستند که مردم با بصیرت و آگاهی بیشتر و با حس انجام وظیفه و با اعتماد به مجریان انتخابات در انتخابات شرکت کنند و به سلایق مورد نظر خود رای دهند و باید اعتماد عمومی در این انتخابات مخدوش نگردد.
وی با تأکید بر لزوم مشارکت حداکثری در انتخابات افزود: مشارکت حداکثری در انتخابات زمانی اتفاق میافتد که انتخابات در فضایی آرام و به دور از تنش و شایعه سازی و اتهام صورت پذیرد و حضور حداکثری مردم موجب تقویت نظام اسلامی و مایه یاس دشمنان و بدخواهان و ضدانقلابیون داخلی خواهد بود.
حجتالاسلام والمسلمین ساداتی ادامه داد: چشم ملتهای منطقه به مردمسالاری دینی ایران است و به آن بعنوان الگویی برای آینده خویش مینگرند، گروهی از منافقین و فتنه گران همواره در کمین نشسته اند تا حضور کم مردم را دستاویز قرار داده و موضع ناحق خود را حق جلوه دهند.
خطیب جمعه شهرستان سرپلذهاب در ادامه گفت: انتخاب نامزدهای اصلح بسیار مهم و نامزد اصلح کسی است که در تقید به دین و عمل دینی جلوتر باشد، نسبت به استقلال کشور اصرار داشته باشد، به مبارزه با فساد اعتقاد داشته باشد ، نسبت به منافع ملی جدی تر باشد وحاضر به کنار گذاشتن منافع شخصی خود باشد.
حجتالاسلام والمسلمین ساداتی اذعان داشت: مجلس به دلیل نقش تقنینی و نظارتی خود ، اهمیت فوقالعادهای در روند روبه رشد کشور دارد و به همین نسبت باید انتخابات آن بر مدار شایستهسالاری شکل بگیرد، انتخابات شایسته سالار یعنی آحاد مردم باید نسبت به کسانی که نامزد هستند بصیرت نسبی داشته باشند تا مجلسی متخصص و متعهد داشته باشیم.
وی افزود: قانونگذاری نیازمند افرادی متعهد به اسلام، نظام جمهوری اسلامی و قانون اساسی و متخصص و کاردان است تا با درک اولویتها و با کار کارشناسی قانون وضع کنند در چنین صورتی است که مجلسی ارزشی، کارآمد، فعال و پایبند به مبانی اسلام و انقلاب شکل خواهد گرفت لذا باید در انتخاب افراد اصلح دقت بیشتری صورت پذیرد.
امام جمعه شهرستان سرپلذهاب در ادامه شفافیت انتخاباتی را مهم دانست و گفت: انتخابات تراز چهار راهبرد محوری دارد که عبارت از مشارکت، امنیت، رقابت و سلامت است، یکی از راههای دستیابی به این راهبردهای چهارگانه، شفافیت انتخاباتی است، رسانههای بیگانه و عمال داخلی آنها در صدد هستند از هر انتخاباتی در جمهوری اسلامی دستاویزی برای اهداف خود بدست آورند.
وی در پایان افزود: مسئولین برگزارکننده انتخابات درکشور باید در ارائه تصویری شفاف و بدون هیچگونه ابهامی از انتخابات تلاش کنند، یعنی با نظارتی دقیق بر فرآیندهای انتخابات سلامت حداکثری آنرا تضمین نمایند که با تحقق سلامت انتخابات از ابتدای فرایند ثبت نام و بررسی صلاحیتها تا برگزاری و شمارش آراء و اعلام نتایج شاهد تحقق سایر راهبردهای انتخاباتی در بلند مدت و انتخاباتهای آتی خواهیم بود.
انتهای پیام/